Mamici de iulie - august 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 20
geliza spune:
Stefania, dar sunt asa de draguti puiutii tai
Madyn, Anasia, cam asa sunt contractiile...cu dureri ca de ciclu, din ce in ce mai accentuate si mai dese...trebuie cronometrate...daca devin regulate, gata, vine bebe...va tin pumnii si sa ne anuntati sa incepem galeria.....si da, cu siguranta ca dr a venit, nu va mai faceti griji
Dariana, tu cum esti?
louisa, ma bucur ca pana la urma ai rezolvat-o cu dexa aseara si stai linistita ca esti pe maini bune....daca nici la clinica privata n-au grija de tine, d'apai unde?
Eliza
37+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
mamanati spune:
Buna fetelor,
Ce ma bucur ca e weekend, sa ma odihnesc si eu putin.
FELICITARI NOILORI MAMICI CU BEBICI! SA VA CRESCA MARI, SA FIE SANATOSI SI CUMINTEI!!
FETELOR, daca pina acum ma plingeam ca bebelina de vre-o saptamini e foarte agitata noaptea, acum imi fac griji ca se misca mai lent si parca mai rar. 

Cred ca inebunesc pina luni pina merg la medic. De vre-o 2 nopti e cam linistita bebelina, parca ii e lene sa se mai miste. Credeti ca e ok?
MADYN spune:
geliza si daca nu vin regulat? Adik pe mine m-a durut cam o ora, dar nu continuu, apoi cum m-am ridicat din pat si am tras citeva ture prin casa mi-au trecut! Mai am de astepatat?
38+
my little treasure
Bebelica
mamanati spune:
Scuzati, am trimis mesajul neterminat.
Stefania, tare draguta e mica japoneza!
Vreau si eu mai repede sa-mi vad bebelina, ca o sa inebunesc de griji pina nasc. Saptamana viitoare vine tati si asta ma mai abate de la ginduri negre.
Pentru fetele care vor naste in weekend:

Nati si minunea din burtic 38 fix
Muuh spune:
mamanati asa era si la mine inainte sa nasc. La eco doctorul mi-a spus ca bebe nu prea mai are atat loc de miscare si sa stau linistita. Eu am stat foarte mai ales ca peste doua zile Alexei topaia de-a dreptul afara din burta
. Nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. Uite eu cand mi se parea ca e prea linistit beam putina cola si era taare activ.
anasia, Madyn eu convenisem cu doctorul meu ca daca ma apuca noaptea sa merg la camera de garda la Elias si sa vada cei de acolo care e situatia exacta iar ei sa il anunte apoi cum stau. Dar daca nu ati vorbit nimic in sensul asta atunci il sunati pur si simplu.
Miruna +
Alexei
Poze
geliza spune:
quote:
Originally posted by MADYN
geliza si daca nu vin regulat? Adik pe mine m-a durut cam o ora, dar nu continuu, apoi cum m-am ridicat din pat si am tras citeva ture prin casa mi-au trecut! Mai am de astepatat?38+
my little treasure
Bebelica
da, in cazul asta mai ai de asteptat...este doar semnul ca se apropie evenimentul si uterul incepe sa se pregateasca pentru marele eveniment...si colul de asemenea....aaaa, si inca ceva....daca vi se pare ca incepe travaliul, adica durerile incep sa fie un pic mai intense, luati un No-spa...daca durerile cedeeaza inseamna ca e travaliu fals...daca nu...incepe....
Eliza
37+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
anasia spune:
madyn, daca s-au oprit (spre dimineata cum am patit-o), atunci mai asteptam; si sigur ca-l sunam, chiar daca e noapte;
mamanati, felicitari pt 38 s; am fost zilele trecute f ingrijorata ca bebita se misca rar si foarte putin;vad ca si-a revenit acum; bea un capucino sau putina cafea s-o mai trezesti, sau cola!
muuh, asa o sa fecem! ce viteaza sunt eu acum, sa vedeti ca n-o sa stiu pe unde sa scot camasa cand o veni vremea!
anasia 38+
Alessia
mamanati spune:
Miruna, scumpo, sper si eu sa fie asa, dar stii ca gindurile astea o iau razna. Merci pentru incurajari.
O sa incerc sa nu-mi fac griji, oricum tre sa astept pina luni. Bebelusha misca si acum dar cu mare molesala. Si scoate si cite un piciorush din burtica sus sub coasta. Sper ca s-a intors cu caputul in jos gata de start.
MADYN spune:
geliza, muuh, va multumesc, m-am mai linistit! Ma rog
fie bine si pt. mine si pt toate burticile in asteptare! Aaa, si nu uit nici de mamici!
Mamanati stai linistita, bebitul meu nu a fost niciodata foarte sportiv, in sensul ca se misca dar usurel de parca nu voia s-o deranjeze pe mami
. Si da, daca beam putina cafea sau cola incepea sa se intinda. Insa azi-noapte cred ca-si pregatea pozitia de aterizare, ca m-a chiaunit cu forfoteala.
38+
my little treasure
Bebelica
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Si eu ma inscriu in categoria care a fost cam chinuita azi noapte. De aseara ma dor extrem de tare oasele bazinului si zona x si azi noapte bebe s-a zbenguit non stop si s-a tot apasat si ca rezultat eu nu prea am dormit. ![]()
Azi tre sa mai mergem un pic prin oras sper sa ma simt bine. DE cald e iar cald numai ieri a fost un pic racoare si gata de acu iar vin caldurile alea mari.![]()
Va pup pe toate si mai intru mai pe seara sa vad ce ati mai scris!
Weekend placut tuturor!

------------------------
38+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby