Mamici de iulie - august 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 18
louisa spune:
Sabana, nici nu iti inchipui cat bine imi faci si cat curaj imi dai!
Acum privesc altfel problema, ca deja incepusem sa iau diazepam seara ca nu mai puteam adormi de frica operatiei.
Daca e asa, este super! Si in cele 15 minute de la inceput ai vrut tu sa fii treaza sa il vezi pe bb?
Am sa iau stoc de supozitoare cu glicerina!
Te pup si iti urez noapte buna!
noapte buna la toata lumea!
louisa
Tweety7 spune:
Fetelor, m-am trezit cu o foaaaame! Sunt cea mai matinala! Ha! Hai treziti-va si voi sa ma insotiti la
! Am dormit doar 5 ore (si alea intrerupte de mersul la toaleta
). Spre surprinderea mea, ma simt excelent. Cel putin deocamdata. Am o doza de buna-dispozitie care sper sa ma tina cel putin pana la jumatatea zilei. Hai
si TREZITI-VA ca am nevoie de voi!
http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
36+
chiara.2005 spune:
Twety , treza sunt si e de pe la 5 ...dsr nu credeam ca mai bantuie cineva pe forum la ora asta :)
Tot cu o cafea in fata, citesc ce au mai scris fetele, ma uit la poze. Sunt superbi toti bebelusii...si pe fetele proaspetilor parinti se citeste fericirea.
Chiara 38+
Tweety7 spune:
Chiara puiu, ce bine-mi pare ca nu sunt singura insomniaca de pe-aci
.In privinta ingerasilor, ai mare mare dreptate. Si eu ma uit de nu stiu cate ori la pozele lor. Ca tare-s dulcici si, in plus, ma ajuta sa ma vizualizez in postura de mamica. Sa-mi intuiesc fericirea ce va urma...
http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
36+
chiara.2005 spune:
Tweety , acum ti-am vazut semnatura (36+) . Se pare ca tu mai ai ceva nopti de insomnie de petrecut. Eu cu 38+ ma pot astepta la eveniment in orice moment si asta e un motiv in plus de insomnie, pentru mine cel putin care sunt o fricoasa si o speriata de nastere...
Nici nu am indraznit inca sa imi pun toate lucrurile in bagajul pentru spital . Asta imi da impresia ca mai este timp, ca pot sta ica linistita....Si parca ma vad cand va sosi pomentul cum nu o sa mai stiu pe ce sa pun mana. :)
Astazi vreau sa merg in oras sa mai fac ultimele cumpraturi . Mai am de luat salteluta pentru infasat si cadita. Cred ca ar trebui sa iau si alte maruntisuri ca banuiesc ca dupa nu voi avea timp si ma gandesc la forfecuta pentru taiat unghii la bebe, termometre (aici nu prea stiu ar trebui sa fie unul pentru apa si unul pentru camera oare? ), cosmeticale pentru bebe (oare de care? ), ..restul cred ca mai pot fi cumparate si dupa , cand imi voi da seama cam de ce mai e nevoie..
Chiara 38+
anasia spune:
buna, fetele!
bantui si eu de ceva vreme, bebita mea a fost agitata toata noaptea, a sarit numai pe zona x, plus ca am avut si niste contractii neregulate;
mali, felicitari pt Matei, sa va traiasca!
mai, fetelor, mi-ati facut o pofta de capucino si mi-a venit asa un gand de frigarui

chiara, eu am luat pt bb doar strictul necesar, un sapunel, un ulei, termometru de corp+ceaiurile pt colici;
e chiar atat de utila salteluta pt infasat? ca eu aveam de gand sa folosesc patul pt asta;
cristina ioana si amiss_zip, ce dulci sunt bebelusii!
anasia 38+
Alessia
chiara.2005 spune:
Anasia, sa ne anunti daca contractiile neregulate pe care le-ai avut evolueaza sa incepem galeria :)
Referitor la salteluta de infasat...sincer cred si eu ca nu e chiar asaa de necesara si ca e bine si cum ai zis tu. Atata doar ca eu i-am facut un mobilier frumos baietelului meu si comoda are deasupra o masa frumoasa de infasat, e alba si foarte bine s-ar potrivi pe ea o salteluta colorata :)
Chiara 38+
Cristina_Ioana spune:
Anasia si io tanjesc dupa o cafea sau capucino, dar din pacate paana nu termin cu alaptatul nu ma risc 

Apropos, aseara am mancat pepene rosu si Luca nu a avut nicio reactie
uraaaa!!!!
Louisa, scuze de intarziere, am facut dexa cate o fiola jumate odata, din pacate nu mai stiu cate mg ca a trecut ceva timp...
Sabana, daca te muti acas' mai vb si cu noi?
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
anasia spune:
chiara, vad ca s-au moderat, deci mai amanam cu galeria;as prefera sa se rupa apa, sa fie un semn mai vizibil si exact, asa cu contractiile nu cred ca o sa ma descurc;
cristina ioana chiar ma gandeam, sa nu mananc pepene?
sunt innebunita dupe pepene;
anasia 38+
Alessia
mamaluidavid spune:
Neatza!
Nu am avut timo sa citesc din urma,sorry;saptamana viitoare pleaca mama asa ca voi avea mai mult timp.
Noi suntem foarte bine,Naomi e o cumintica si jumatate,noaptea cateodata o doare burtica,se screme si se indoaie dar ii trece relativ repede,mai ales daca o mangaie tati pe caputz 
De cateva zile a inceput sa suga mai des,la 2 ore cere ,pana acum programul era de 3-4 ore. cred ca si de sete cere mai des,e foarte cald aici de cateva zile.
La un supt papa 100 ml,o data pe zi verific sa vad cat suge.
Cu greutatea iarasi stam bine zic eu,s-a nascut cu 3306 gr,la iesirea din spital ,acum 1 saptamana avea 3200 iar aseara 3650 .E OK daca in 8 zile a luat 450 gr,nu? Bebelusii vostri cat au luat?
Apropo,voi ce mai mancati pentru a avea laptic bun? Ca eu nu mai mananc de placere,indiferent ca imi place sau nu inchid ochii si ma gandesc ca e bine pentru Patricia. Dar am cam intrat in pana de idei.
Si inca ceva.Din experientza voastra (nu ce scrie in carti sau pe net) ce mancaruri ati observat ca provoaca dureri de burtica bebelusilor?
si o sa incerc sa intru mai des,poate mai prind si eu vreo galerie.
Stefania,mamica de 2 ingerasi