mamici de sept-oct2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

NU, exact asta nu tre sa faci! Tre sa te gandesti la fetita ta si nu la armonia din familie. Care oricum numai armonie nu e. Nasii mei de cununie erau tot pe genul asta indiferent. Si nu le-am propus sa fie nasii lui David. Si nici ca ma intereseaza daca s-au suparat sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Ca veni vrb de nasi...a mea nasa este si prietena mea cea mai buna. Ne intelegem super si e si foarte incantata sa-mi boteze goanga .Si mai are o fina insarcina si ea in 26 de saptamani.O sa aiba o gramada de treaba la toamna .
Amarantina are dreptate, daca gasesti pe altcineva care ti-ar boteza cu drag fetita ar fi si pacat ...
Si pana o sa vina vremea sa ma laud cu bebicul meu...am sa o fac cu fetita nasilor mei care este o scumpete si pe care o cheama Shalini.
Am deschis un magazin alimentar chiar in fata casei unde locuiesc.De obicei eu ma ocupam cam de tot ce insemna aprovizionare, vanzare... dar acum nu ma ocup decat de acte , contabilitate primara.

Cami 30+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Intr-o perioada ma hotarasem sa o intreb daca da sau ba..mai ales ca incepuse sa mi se vaite la fiecare telefon ca din cauza analizelor nu mai are bani...desi au o gramada de bani...dar stii cum e?..cine are mai mult ala se vaita mai tare. M-am gandit ca e un apropo. Am ramas cu ganditul ca nici pana in ziua de azi nu stiu ce o apucase sa-mi spuna asa...la absoluit fiecare telefon.
Si la urma urmei..cat se cheltuieste pt. un botez..nu foarte mult.

Asa...si dupa aia m-am razgandit..am zis ca e prea devreme..nici nu s-a nascut bb si eu ma reped la nasit.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Cami, cat de frumoasa poate sa fie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si ce nume ciudat dar misto are. Numele are vreo semnificatie?

Mergi la inceput

Vai cat e de scumpica Shalini?

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Inni, in mod sigur era un apropo!!
Un botez costa destul in cazul in care e facut ca la carte. Iar dupa aia exista "obligatia" de a face cadouri copilului - multi fug de asta, nu vor sa dea banii pe asa ceva. Iar genul asta de oameni nu ar trebui sa fie nasii copilului tau. Chiar daca o sa o boteze pe aia mica nu cred ca o sa fie din suflet. Si e pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Inni nu mai fii necajita ca pana la urma totul o sa fie bine. Si ca sa-ti mai ridic putin moralul am pus cateva poze in album, facute saptamana trecuta sa vezi ce durdulie sunt. Ahhh nu suport pozele alea .
Shalini este un nume indian si inseamna modestie.Nasa mea este legata mult de cultura indiana.

Cami 30+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Fetelor eu ma duc la culcare ca-mi pica ochii in gura, nu mai pot.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Eu nu vreau botez ca o nunta. Cu dar..cum se face la nunti. Nu stiu daca ea stie treaba asta ca nu-mi amintesc sa ma fi intrebat vreodata. Mie imi plac botezurile in familie pt. ca doar familia se bucura sincer de bb. Restul lumii...doar de fatada.
Ideea mea e sa merg la un restaurant micutz intim cu strabunicii( ca o sa aiba parte de 2 strabunici),bunicii, nasii, finii nostri si alte cateva rude mai apropiate si atat...Nu-mi trebuie tambalau. Nu vreau sa scot bani de pe urma copilului.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

...pai m-ati starnit acum si mi-a fugit somnu'..
io cu cine mai vb ?

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput