mamici de sept-oct2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 4
CamiSol spune:
Noapte buna Amarantina . Nici eu nu mai stau mult cu toate ca nu am somn...dar am intepenit pe scaun . Poate daca bag nasu' in perna se lipeste si de mine somnul...
Cami 30+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la
CamiSol spune:
Inni sunt inca aici pe baricade . Anunt cand parasesc zona .
Cami 30+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la
inni spune:
Noapte buna Simona
Cami am vz pozele...am fost fericita la vizionarea primelor 2 ( ca semanai cu mine...duduita ca si mine ) dar cand am vz pe a 3-a...imi retrag cuvintele..nu pari de 82 kg ..chiar arati foarte foarte bine.
Poze
Poze tort si pizza
Inni 34+ cu ....
inni spune:
Hai sa mergem si noi la culcarica.
Ca mai e un pic si se lumineaza intra tura de dimineata si ne gaseste aici
Poze
Poze tort si pizza
Inni 34+ cu ....
CamiSol spune:
mai bine nu puneam ultima poza . A iesit prost iti zic eu ... nu stiu de ce am iesit asa supla ca nu sunt chiar deloc. Sau hai sa zicem ca atunci cand stau in picioare mi se mai restrang dragutele sunculite dar cand ma asez in pat mi se revarsa peste tot.Ma simt cat un tanc din orice pozitie .
Cami 30+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la
inni spune:
Aoleeeeooooooooooo...stii in ce hal mi s-au umflat picioarele ????
Ma duc in pat ca arata prea de tot....daca le intep cred ca rasufla..
Hai te pupic de noapte buna.
Poze
Poze tort si pizza
Inni 34+ cu ....
CamiSol spune:
Noapte buna Inni. Le-am dat de lucru la fetele din shimbul de dimineata.
Cami 30+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la
Monique_new spune:
DESTEPTAREAAAA.........mai fetelor dar ati avut logoree azi noapte nu gluma. As fi venit si eu sincer ca nu am inchis un ochi toata noaptea, dar pt ca sint la mama si calculatorul este in camera saoramii nu aveam cum.Asa am stat cu ochii pe ceas.Diseara ma duc la mine acasa chiar daca e un pic mai calc, poate so mai racorii afara. Zici ca sint zombii de nesomn
INNI ti s-a pus pata pe mine aaaaSper sa nu iau 15 kg cred ca nu mai am nici cind sincer...nu stiu de ce dar tot am impresia ca bb nu va sta pina la 40 sapt...pt ca mi se pare enorm de mult inca 5 sapt, dar f putin pina o sa nasc...nu stiu cum sa zic.Oricum azi noapte numa la asta ma gindeam , mai zicea cineva ...daca nu fac fata nasterii, daca lesin pe acolo si nu mai cooperez cu medicul, daca ma doare de ma urc pe peretii si faze din astea.
Pupici si desteptarea la runda de dimineata.
POZE
Monica 34 sapt
adameasca spune:
'neatza!
Is pe baricade, la birou. Oricum, nu pot spune ca am dormit azi noapte, ca s-a mai trezit fi-miu, am mers de vreo 3 ori la baie, d-astea...
Si eu am picioarele foarte umflate, de la statul pe scaun.
Noi avem nasi ptr bebe, sunt si nasii lui Luk, dar nu si nasii nostri de cununie. Ei s-au departit la vreo doi ani dupa ce ne-au cununat pe noi. Nasii copiilor sunt niste oameni extraordinari, l-au botezat pe Luk si or s-o boteze pe Ilinca din toata inima, cu drag.
Ma duc sa beau o cafea, poate imi vine cheful de treaba.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Intrucat am vazut ca ma doare in continuare locul unde m-am lovit ieri in burtica, am tras o fuga la spital: la echo nu se vede nimic suspect, bebe este activ si in grafic. Se pare ca m-am speriat degeaba; cu siguranta voi fi mai atenta de acum incolo.
Lexi, felicitari ca si la tine s-au rezolvat problemutzele.
Sephora, nu am gasit inca persoana cu care sa impart abonamentul la piscina dar Vania mi-a promis ca se aranjeaza (caci sunt multe persoane care solicita asa). Cu atat mai bine, putem sa ne "cuplam"(si poate repetam figura la cursul de aclimatizare bebelusi, peste vreo 4-5 luni). Hai sa ne vedem sambata la piscina, sa facem toate demersurile in acest sens. Da-mi un PM daca esti de acord, si eventual sa stabilim un punct de intalnire.
Adriana 29+
Pozici
Varsta bebe