mamici de sept-oct2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 15
adameasca spune:
'neatza!
Acai, nu te mai umfla de plans cu tensiuea, te rog. Deocamdata 14 cu 8 nu e exagerat de mare, e limita maxima admisa in sarcina. La mine asta e tensiunea pe care o am sub tratament, iau 2 feluri de medicamente ca s-o tin in valoarea asta. Oricum, sunt aici sa te incurajez oricand, ca doar ma lupt cu asta de la 8-9 saptamani de sarcina, is patita. Pe cuvant nu scade tensiunea daca te umfli de plas, au incercat si altii (adica eu) si zau ca n-a mers. 
Aseara, dupa ce mi-a fost rau toata ziua din cauza oboselii, am luat ceva de somn si am dormit un pic mai bine. Cred ca daca stateam treaza si azi nopate azi eram varza rau. L-am sunat pe dr si mi-a zis sa iau ceva de somn sa-mi revin putin.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
inni spune:
Eloise..acum am vz ca esti in sapt. 28..eu tineam minte de 30..Cand am fost eu la eco la 31 sapt, mi-am facut tot 3D. Dar medicul mi-a spus ca nu-mi face..o sa incerce sa capteze niste imagini cu fatza lui bb asa..pt. mine..si ca ultima saptamana in care se vede perfect este 28 sapt. Asa ca si la tine ar fi trebuit sa se vada.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
34+ cu
....
eloise spune:
Fetelor eu mai am o problema... n-am pomenit inca de ea... de vreo 2 saptamani il simt pe bebe mai usurel decat il simteam inainte, il simt zilnic, aproape ora de ora, dar face mai ales "valuri" si da lovituri mici, pulsatii si fluturari... Am intrabat ieri doctoritza si a zis ca nu e motiv de ingrijorare, poate fi pt e ca mai marishor deja (~1746gr) sau de la caldura... Eu am citit ca intre sapt 27-32 te poti astepta la cele mai puternice lovituri... la mine din contra, e cam cum era cu 2 luni in urma... Oare poate fi din cauza pozitiei? el nu mai loveste direct in peretele abdominal, pt ca sta intors cu spatele la "exterior" si cu fatza inspre coloana mea vertebrala, deci loviturile se simt 'amortizate'...presupun....
Mai e/ a mai fost cineva in situatia asta? Va rog raspundeti-mi... dar va rog... nu spuneti "nu stiu... al meu da ca la
profesionist... m-a umplut de vanatai"
Eu sper ca nu e nimic grav, mai ales ca il simt in mod constant asa de 2 saptamani.
Eloise
28+ cu 
EU
Virsta bebe
mephala30 spune:
Eloise, in pricipiu te intreb: cum vei naste? Natural? Ca intrebam ceva de preturi...dar pana la urama fiecare da cat poate si cat are...
Inni, :), lasa fetele sa savureze micul dejun...
Carmen
(31+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
adameasca spune:
Inni, bravo, bine ca ai dormit si tu mai bine. Nu-i asa ca se vede lumea altfel? ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
mephala30 spune:
Eloise, eu zic ca n-ai motiv de ingrijorare. Bine ca-l simti!
Carmen
(31+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
eloise spune:
Carmen 80% voi naste prin cezariana pt ca am oarece indicatii. Cred ca o sa dau in jur de 150-200E la doctor, cam astea ar fi preturile, nu? Ne mai interesam si noi... Apoi la cezariana mai e si mana a 2-a, si anestezistul... Plus neonatologul asistentele... om vedea noi...
Eloise
28+ cu 
EU
Virsta bebe
inni spune:
da Ileana..sa stii ca...
Eloise..eu am simtit asa, dar nu-mi amintesc la cate sapt
...dar simteam loviturile undeva inauntru.. infundate.. inspre fund si intr-adevar nu mai semanau deloc cu celelalte. Erau ca niste bufnituri mici mai bine spus...nu te ingrijora ca bb e bine.
Meph ![]()
Poze
Poze tort si pizza
Inni
34+ cu
....
acai24 spune:
Eu ieri mai mult m-am enervat pt ca imi iau tensiunea zilnic si nu depasesc 120/70 sau 80 iar cum ajung la cabinet am 140.Asta de fapt m-a intrigat...si faptul ca ma interneaza....apropo Adameasca tu mananci fara sare total? Ca si asta ar fi o problema...mancand sarat acumulez lichid....doar la picioare eram ca butucii...in rest era ok....in fine cum ma externez dau de stire...oricum mai sunt alaturi de voi tot week-end-ul...
...
32+
http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png
adameasca spune:
Eloise, asa e si la mine cu miscarile lui bebe, pentru ca se mareste si nu mai are loc de manevre. N-o mai fi avand nici al tau loc sa-si ia avant considerabil sa-ti dea una sa-ti salte burta in sus. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...