mamici de sept-oct2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 16
putzuruca spune:
Pup gravidutzele,
Eloise, e normal sa simti asa loviturile atata timp cat bb sta cu spatele. El loveste la fel ca inainte dar nu ai cum sa simti pt ca sunt atenuate loviturile. Si eu imi faceam griji la fel pana cand mi-am dat seama d c simteam asa. Stai linistita ca doar ai vazut ca bb e bine.
Azi e cam plictiseala pe aici. Ati intrat deja in weekend fetelor? Nici n-am avut ce citi de dimineata...v-ati pierdut indeletnicirea bufnitzelor? Sper macar ca v-ati odihnit.
putzuruca
30+ cu
Andreea-Maria
poze cu dragoste
pufymic spune:
Buna dimineata!
Inni 
ai fost mortala cu mirosul....
!
Ma bucur ca ai reusit sa te odihnesti!
Acai sper sa nu fie probleme si sa nu stai mult in spital(ca e tare nashpa)!
Tin pumnii sa nu creasca mai mare tensiunea.
Lullabay eu nu mi-as circumscrie baietii pentru nimic in lume(poate doar din motive religioase, dar nu e cazul). Si mai nou in tara la noi e "curentul" anti-decalotare(circumcizia se face la noi doar la cerere sau in cazurile in care e indicata din motive medicale).
Oricum e o operatie traumatizanta(am vazut si asistat si eu la cateva...nashpa....bietii barbati!)....parerea mea!
Carmen pai si Alesio trebuia sa fie pletos de sa nu-i vad mutra la cate arsuri am avut si cu el....dar astea-s povesti de babe....![]()
Azi ma simt bine....deocamdata...astept sa vad daca apar mai incolo arsurile(ca asa pe la pranz isi arata coltii si ma tin pana adorm...)....sper sa nu mai am!
BB mic e tare vioi, spre deosebire de ieri cand a fost mai puturos(l-am simtit toata ziua dar asa mai fara vlaga)...
Si Alesio bagat in priza ca de obicei
...
Pupici!
Ioana
(32+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
adameasca spune:
Pufy, ai incercat nister lapte rece pentru arsuri?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
itzy-bitzy spune:
Neatza burtici!
Si noi am fost ieri la echo cum v-am spus, si spre bucuria noastra, mai ales a sotului care s-a linistit ca meymutza este bine inchisa acolo, COLUL S-A INCHIS
. Acum eu nu stiu...dr meu si alt echografist imi spusesera ca e inchis si ca s-a inselat Iosup dar ma rog, una peste alta e bine ca s-a mai si lungit este de 37,6 mm. Bebelina are 1800 grame + - 250 gr, are esarfa de cordon, nu e circulara, placenta este si la mine grad 2-3 de maturare, lq amniotic ok...Deci e bine.
Cand a auzit ca de luni vreau sa reincep serviciul s-a uitat siderat la sotul meu si i-a spus sa ma lege de pat si sa nu8 ma lase sa plec.
Mini-me tu pe la ce ora ai fost la Iosup? Eu am intrat pe la 2 jumate ca se decalase un pic cu programarile. Ne-m fi vazut pe acolo? Desi eu nu cred ca te-am vazut...
Eloise nu te mai ingrijora ca uite dr. astia atatea ne spun incat ne baga in toti sperietii. Cat despre miscari si la mine e cumintica, asta e....fiecare are ritmul lui. Eu nu m-am ingrijorat nici la inceput. Si sa stii ca si eu simteam lovituri usoare asa spre fund -spate nu stiu cum, dar acum e pe stanga si mai mult in stanga da si la vezica cu manutele sau capul, insa nu am lovituri de box nici la ficati nici in alte parti sa nu mai pot de durere.
Acai eu zic sa nu mai plangi ca nu iti face bine deloc mai ales pe caldurile astea, si cu tensiunea. Uite sunt fete ca Adameasca si Ralucutza care se confrunta cu asta de mai mult timp si o tin sub control.
Mersi pt raspunsul cu pampers dar nu stiu unde este magazinul Albinuta.
Am fost intr-o seara cu Monique -new la magazinul Titan si am vazut acolo la parter niste patuturi tip tarc unde ziceau ca fac saltelute si pe comanda . Poti incerca acolo. Vezi ca sunt vreo 2-3 standuri cu lucrusoare de bebe.
Alina Morostes mersi si tie pt raspunsul ref la pampers.
Sephora
foarte dragut tricoul pt tati.
Roxana01 
Acd2you felicitari pt afalrea sexului in sfarsti. Mama mia cat ati asteptat.MAi aveai un pic si nasteai ...hi hi hi. Noua ne-a spus de la 12 saptamani. Dar o fi fost bb mai sfios la voi.
Pufymic 
Mephala 
Lullabay
nu am vazut emisiunea insa eu stiu ca e un post de radio pt copii si era un cantecel cand eram noi mici. De asta l-am ales. Mie imi vine sa iti spun Lullababy, dar nu stiu de ce.
Ramomar tu ce mai faci? Nu mai apari pe la noi? Acum ai disparut tu?
Va pup pe toate si aveti grija de voi
Itzy-Bitzy
32+ cu
Ana-Maria
POZE
inni spune:

Itzy..si mie la fel...tot Lullababy..de fapt i-am si spus...cand i-am raspuns pt. a 2-a oara..pe forum ![]()
Poze
Poze tort si pizza
Inni
34+ cu
....
Vauva spune:
'Neata burtici!
Hi, hi dar vad ca KK asta a devenit o obsesie a nasterii naturale
. Eu una nu-mi fac probleme. Si sunt aproape convinsa ca in momentul acela nici nu ne mai pasa ce facem, ne dorim doar sa se termine si sa fie bine. Si daca mai ai si epidurala facuta nici nu o sa mai simti ca faci si kk. Nici aici nu se practica clisma, nici inainte de laparascopie nu mi-au facut. Eu una o urasc-clisma. Mi-a facut in RO la Giulesti cand am avut prima laparscopie facuta de Prof. Bogdan Marinescu si mi s-a parut o experienta "nasoala" clisma asta
Cat despre pozitii la expulzare si aici te incurajeaza sa stai cum vrei. Au chiar si un fel de scaun ca un colac de WC despre care ziceau ca este foarte eficient la expulzarea lui bebe. Cred ca este ceva de genul pozitiei pe vine cum explicau fetele. Poti sa faci si baie daca vrei in vana cu jacuzzi in timpul travalilui. Si de asta au zis ca relaxeaza si ajuta la dilatare. Cat despre participarea la nastere a sotului se incurajeaza foarte mult participarea partenerului sau a unei prietene, depinde ce preferi.
Despre circumcizie la baietei eu stiu ca se face in primul rand pentru o mai buna igiena.
Eloise imi pare rau ca ai fost dezamagita de 3/4D. Eu n-a facut deloc si aici se fac numai in clinici private si te costa de te rupe, in spitale sunt doar 2D.
Inni tu ma intrebai cum am ajus in Finlanda. Din motive de sot
si din cauza minunatelor conditii de trai din Ro la vremea cand am plecat noi. Locuiam in camin studentesc in Cluj, sotul era preparator la Universitatea Tehnica, eu o amarata de contabila, proaspat absolventa de facultate la o firma privata cu un salar de mizerie. Am supravietuit cam 2 ani jumate cu tot cu ajutorul parintilor , chirie nu ne permiteam, sotul meu nu mai avea stare , vroia sa plece oriunde in lume ca tare aiurea era.Initial vroia Canada. Dar a reusit sa incheie contract cu Nokia si asa am aterizat in Finlanda
. Pot sa spun ca si eu si el am avut multe satisfactii profesionale aici pentru ca iti este recunoscuta valoarea ta si nu exista spaga
! Ar fii multe lucruri frumoase de povestit despre tarile nordice dar as fii prea off-topic si asa m-am lungit mult.
Va doresc un week-end placut!
Va pupicesc,
Vauva
35+ cu
Bianca
POZE
matahut spune:
Salutare tuturor!
Azi am fost din nou la cursurile de parinti de la Filantropia, dar am fost un pic dezamagita, fiindca ne promisesera un filmulet si ….nu ni l-au mai pus! In fine, in rest a fost despre baita etc, lucruri pe care eu le cam stiu dat fiind ca sunt deja mamica. Si fiindca am ajuns la asta….Puffy, sa stii ca si noi avem aceleasi probleme cu Ana, si noi avem impresia ca de cand a mers la gradi a invatat nu doar lucruri bune ci si foarte multe tampenii. Era ea agresiva si inainte, dar acum a inceput sa ridice mereu pumnii si cateodata sa dea in noi, unde nimereste. Si noi am incercat TOATE stratagemele pentru a o face sa renunte la lovituri, dar…nu prea avem noroc. Asa, pe termen scurt, dar apoi iar o apuca. Si noi o pedepsim trimitand-o la ea in camera cate 5-10 minute, dar nici asta nu stiu ce efect are. Barbata-miu spune ca o sa o inraim mai mult si o sa se insingureze….Ea intra in camera si plange si plange de ti se rupe inima spunand: “Nu ma lasati singura….nu vreau sa stau singura….nu mai fac, cer scuze….” Si ca sa va spun ultima patanie…azi dimineata a vrut mortis sa plece cu tasu la plimbare cu GEACA de iarna, cu gluga si tot tacamul….Degeaba I-am explicat si tot explicat, a inceput sa urle, sa se dea cu fundul de pamant. Am decis cu barbata-miu ca mai bine o lasam ca sa vada singura ce placut e….Ce credeti? A rezistat cu stoicism mai bine de 3 sferturi de ora, era lac de apa si, stiti ce spune? “Ce frig imi e la picioare….” – fiindca era cu rochita scurta si sandale. In fine, pana la urma tot tati a convins-o sa si-o dea jos (va dati seama cum se uita toata lumea la ei, de fapt la el, tata idiot si iresponsabil…de unde sa stie ei cum sta situatia?!), ce-I drept, de data asta nu a trebuit sa se roage prea mult de ea ca sa accepte sa si-o scoata, dar ea in ruptul capului nu ar fi spus ca ii e cald! E, v-am povestit ca sa vedeti cam ce va poate astepta….
Acum ma retrag fiindca mai am ceva de lucru pt serviciu si in acelasi timp fac si o bunatate de placinta cu caise!!!!!!!!!
O noapte frumoasa………….si somn usor!
Marina
32+
Maruca si Ana (3 ani)
matahut spune:
Am uitat sa va spus ca mesajul meu anterior a fost confectionat aseara pe cand nu stiam ca cei de la dial up imi pregatesc o surpriza... care m-a facut sa nu pot intra pe internet decat ACUM!!!
Marina
mephala30 spune:
Cucuoancea, chiar acum ma gandeam: ce ne ureaza fata asta, o noapte frumoasa 
In alta ordine de idei, nostima tare patania cu geaca.
In legatura cu pedeapsa..mi s-ar rupe sufletul s-o aud spunand cuvintele pe care le-a spus...poate gasiti alta modalitate de a o 'pedepsi'...
Carmen
(31+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
Vauva, cand ai timp si chef, sa ne povesti despre Finlanda. 
Carmen
(31+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin