mamici de sept-oct2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Fetelor mi-au si adus astia batista bebelusului. Foarte prompti au fost, ca doar am facut comanda azi-noapte. Ce bine-ar fi sa mearga toate asa in tara asta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Multumesc mult de incurajari ,deja e un pic mai bine,m-am mai linistit putin..multumesc ca v-ati gandit la mine itzy-bitzy,anagel_lexi,eloise,crisnemes,alessia80,mephala30,mirabelac,pufymic,roxana01..sper ca nu am uitat pe nimeni.
Itzy_bitzy(apropos stii ca este o emisiune care se cheama la fel?cu copii cred..am vazut un fragmentel din ea)3300 la 34 saptamani...ce mare!!!!Sigur o sa verific cu diabetul pt linistea mea sufleteasca chiar luni o sa imi fac o glicemie postprandiala si mai incolo cand se intoarce doctorita un TTGO..nu ma risc sa beau de 2 ori scarbosenia aia de glucoza dizolvata in apa.
Eloise la Iliev am facut masuratorile.Diabetologi mai exista dar in problema aceasta el colaboreaza foarte bine cu un anume diabetolog si m-a trimis in mod insistent la el..asa ca daca are experienta cu diabetul gestational mai bine o astept..am impresia ca fac un studiu legat de corelarea acestor factori de risc si incidenta diabetului in sarcina.stai linistita cu ultrasunetele eu stiu ca singurul dezavantaj la ecografii multiple ar fi intarzierea nasterii cu cateva zile...dar nu a fost demonstrat stiintific..eu cred ca mai nociv e telefonul mobil pt copil,mobil pe care il folosesc macar 20 minute pe zi.Legat de masuratori circumferinta abdominala la mine corespunde la 36 de saptamani de sarcina!!!Cum a fost la 3D?
Pai Alessia nu e chiar asa cu greutatea chiar daca e mare nu are inca maturati rinichii,plamanii nu e suficienta doar greutatea..plus ca eu stiu ca acesti copii cu greutate mare la nastere pierd mai mult fata de ceilalti cand are loc scaderea fiziologica in greutate.
Mirabelac apropos de nasi daca va sunt prieteni cel mai bine cred e abordarea directa..cel mai corect.La nastere eu am avut 2700 la termen si sotul in jur de 3000g..desi e mare are 1,85 e slab iar eu in mod normal am 1,67 si o greutate constanta de vreo 7 ani de 56 de kg iar acum am 64-65kg.
Crisnemes felicitari pt.reusita cu olita!!!!
Oanacn tata ar vrea circumcizie pt baiatul lui..pe mine ma doare inima sa il vad suferind..plus ca nu stiu medicii romani cata experienta au in acesta problema si daca il nenorocesc..asa ca mai bine eu nu as vrea.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna dimineata
..eu sunt bufnita si in noaptea asta dar se pare ca sunt singura.Pe restul cred ca le-a napadit somnul, numai pe mine nu .Mi se pare mie sau Inni nu a dat nici un semn toata ziua?Sper ca sunteti bine fetelor. Va pe burtici si ma duc sa ma mai cert putin cu Mos Ene.

Cami 30+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata burtici. Vad ca nu ati mai fost bufnite azi noapte.Si noi am dormit bine parca nu a mai fost asa cald.

lullabay De ce vrea tati circumcizie pt bebe???Am vazut niste reportaje pe discovery in care barbatii ajunsi la maturitate isi faceau operatii sa ii "repare".

Azp parca este mai racoare, sper sa o tina asa sa ne mai racorim si noi un picut.

POZE

Monica 34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Neata burtici!!!
Eu sunt cam intoarsa astazi....am fost ieri la doctorita la control...m-a gasit bine...kg,col inchis, bebe cu capu in jos dar m-a gasit cu tensiune 140/80 si cu picioarele umflate...asa ca luni la ora 8 ma prezint la spital...ma internez pt 3 zile ca sa imi monitorizeze tensiunea si sa-mi faca analizele...iar...dupa ce le-am facut la jumatatea lui iunie de 2 ori...si la medicul de familie si la servici...asta e...m-am umflat ieri de plans dar nu am ce face....cat despre renovarea la Filantropia cica dureaza de 4 ani, dar cele care am fost monitorizate de doctori de acolo nu avem nici o problema...aha si cica o sa-mi faca si ecografia acolo... revin cu vesti dupa...
Va si sa auzim numai de bine!!!!

32+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Buna dimineata fetelor!
Eu m-am saturat de caldura asta pana peste cap.... nu credeam sa ajung sa spun asta vreodata, mereu uram iarna si iubeam vara indiferent de temperaturi. Dar acum... la 5 m-am trezit lac de transpiratie si n-am mai putut sa re-adorm decat pe la 7... am visat tot felul de tampenii scarboase... nu stiu ce am de la o vreme, noaptea si coshmarul, brrr!
Lullabay pentru mine la echo 3D a fost putin dezamagitor. Ma asteptam sa fie asa, pentru ca tot ieri fusesem laMihalceanu si-mi spusese ca bebele e intors cu spatele la "public" si mare lucru n-o sa vedem, dar noi ne-am incapatzanat... Cand am intrat m-am intalnit cu MamiLili care tocmai iesea cu un zambet imeeeeens pe buze, si cred ca ea era tare multumita. Ei bine, bebele meu dupa indelungi rugaminti (si dupa ce doctorul m-a pus sa ma invart de pe-o parte pe alta ca o frigaruie) a catadicsit sa-si arate un pic mutritza (un profil). O sa pun indata pozele. Nu stiu, ori nu stia Carauleanu ala mic sa faca 3D-uri... dar ce-am vazut nu era prea spectaculos, mai curand preferam 2D-ul, se disting mai bine siluetele, partile corpului lui BB... aici vezi diverse forme stratificate si nu pricepi ce reprezinta...chiar daca iti explica doctorul.
Apoi, mi-a zis ca lichidul e la limita de jos a normalului (Mihalceanu nu-mi zisese nimic, doar "cantitate normala") si am ce ma stresa acum cu transpiratia in exces pe care o pot confunda cu lichidul (Doamne fereste) si ca placenta e de grad II-III (Mihalceanu a zis grad I). In rest bebele e bine, sanatos. Carauleanu nu a mai facut masuratori si nici detalii in plus nu mi-ar fi dat (doar de genul "uitati nasucul" "uite un piciorush")daca nu il intrebam eu. Nu mi-a placut de el , nici de mamica lui dna Carauleanu, care era si ea de fatza si comenta pe acolo.
In concluzie, sincer va spun, daca stiam ca e asa nu faceam tridimensionala. Eu imi inchipuiam ca se vede ceva spectaculos, gen pozele acelea frumoase de pe siteul acesta francez
http://www.neufmoisetplus.com/mater/40semaines/dev-images/index-dev-photo.htm
http://www.neufmoisetplus.com/mater/40semaines/perles-3D/index.htm Apoi m-am prins ca acestea sunt mostrele cele mai reusite ale echografiei 3/4D.
Pufy stiu cat e de nasol cu arsurile... eu le am din luna a 2-a, dar acum au devenit de alea ultra-uracioase, parca am lava vulcanica pe gat. Eu cand nu mai pot iau un Rennie sau un Dicarbocalm si ma lasa pt moment, cat sa adorm... Cu ceaiuri nu merge, de la galbenele+sunatoare mai rau m-am simtit...
Lili la tine cum a fost experienta tridimensionala?

Eloise 28+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Fetelor, ce faceti pe unde sunteti?
Acai, sper sa rezolvi si cu tensiunea repede si picioarele umflate si sa nu stai asa mult in spital; ma bucur ca bb e bine

Martha 34+weeks
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Acai, imi pare rau pentru tine! Te asteptam cu vesti bune!

Eloise, te cred ca esti dezamagita. Mai ales ca ai scos si destui bani din buzunar.
Pe mine m-a intrigat faza cu masuratorile: una ti-a spus Mihalceanu (vad ca pana la urma ai ramas pe mana ei), alte informatii ti-a oferit Carauleanu...nu esti in ceatza?
Conteaza ca bebe e bine, sanatos.

Apropos de calduri, nici eu nu le mai suport, ast' noapte m-am trezit de cateva ori transpirata toata (si dorm in costumul Evei).
Cica se racoreste incepand cu 3 august.

Ioana, parca nu-s de-ajuns caldurile, mai ai parte si de greturi si arsuri.
Probabil cunosti vorbele din batrani care zic ca nasti un bebe pletosel daca ai arsuri.
Al meu cred ca se va naste chelios ...la cate arsuri n-am avut.
Pupici

Carmen(31+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Carmen da, sunt in ceatza, dar parca mai mare incredere am in Mihalceanu decat in Carauleanu ala micu... ma rog, oricum, nici el nu a semnalat vreo problema reala, lichidul am inteles ca se schimba total in interval de 3 ore, se poate sa fi fost de la deshidratarea temporara. Si oricum a zis ca e in cantitate normala, dar la limita de jos. Eu sper ca e in regula. Oricum cu doctorii astia... adesea se intampla daca mergi la 7, sa ai 7 pareri! Cat despre bani... asta e, macar mi-am facut toanele! Daca nu mergeam, aveam un regret ca cine stie ce priveliste de neuitat cu bebe as fi vazut... macar m-am lamurit de ce 3D-ul e considerat un moft! La BB 2 n-o sa-l mai fac . Si da, momentan am ramas la Mihalceanu pentru ca mi-a scris Lullabay mai demult un mesaj linistitor si am decis sa merg pe mana ei... nu stiu daca o sa si nasc cu ea, depinde... alternativele ar fi Aursulesei si Galearschi despre care am auzit numai de bine.

Eloise 28+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Am dormit, am dormit, am dormit, am dormit, am dormit.
Ieri am fost tare obosita, plictisita, am zacut in pat mai mult..cred ca ma ajunsese oboseala ultimelor zile, pt. ca m-am incapatanat de fiecare data sa dorm mai mult ziua, doar, doar, mi se aduna somnul si pot sa am noaptea noapte.Si am reusit.

Am citit tot ce ati scris. Dar raspund repede din amintiri...ca nu mai vreau sa stau mult pe langa calculator pt.ca face foarte mare caldura.

Acai iti tin pumnii si sa fie totul bine. Ai grija de tine. Sigur se va rezolva mai ales ca vei fi acolo sub supraveghere.
Mini_me ma bucur ca ti-a placut Iosup. Si intr-adevar lichidele multe (apa in special) ajuta placenta sa se mentina in conditii optime. Si lq amniotic de asemenea.
Sephora.....e a 2-a oara cand ne "sesizezi" ca nu-ti raspunde nimeni la intrebari.Eu, personal, am sa fiu mai atenta la intrebarile tale, pt. ca e nasol sa astepti in van.
Cami....ce-ai facut ? Ai ramas singurica ? Sper ca ai reusit si tu sa adormi pana la urma.
Eloise pacat ca ai venit dezamagita de la eco.De obicei nu ar tr sa fie asa indiferenti medici la o eco, aici nu se intampla chestia asta, mai ales la cele 3D/4D..pt. ca sunt costisitoare si o mare parte din banii platiti consultatiei revin si medicului...asa ca ar fi tot interesul si din partea medicului sa se poarte OK. Insa imaginile mai misto 3D sunt cele de la 21-22 sapt..atunci se vede cel mai bine. Dupa aceea creste bb si nu se mai vede prea spectaculos.
Martha
Pufy
Roxana, Mephala ...deci asa..suntem croite exact, in serie...
Lexi daca ai 81 kg eu te astept cu mare drag
Flory ce mai faci ? Vroiam sa-ti spun ca esti atat de fericita si mandra ca vei fi nasa nepotelei tale ca se simte de la o posta. Ne=ai spus de mai multe ori ca tu vei fi nasa. Ma bucur nespus de mult pt. tine. Sa va dea Dzeu amandurora multa sanatate.

Simona chiar ca au fost prompti astia cu batista.Bravo lor. De fapt ar fi avut tot interesul ca sa ia banii mai repede.

In leg cu clisma..nici la Spitalul Municipal nu se face clisma. Asa ca cine naste acolo prin metoda naturala o sa faca si kk. Nu scapa . Nu va mai stresati de treaba asta ca n-are rost. Tot o sa faceti kk pana la urma .Rugati-va sa nu aveti diaree in momentul ala din-aia cu improscaturi...hi hi hi.
Eu am alt stres. Din cauza tardyferonului kk al meu e negru si foarte urat mirositor de la sulfura care se formeaza in intestin (sulfura de fier). Eu la asta ma gandesc...nu ca fac in direct..ci mirosul...
Daca tocmai va luati gustarea de dimineata..va rog sa ma scuzati..

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput