Inseminare (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Tabitha, cate o tb pe zi, pana in luna 3, parca.
Vorba Sheritrei, de cate ori dau peste tine, ma inseninez toata.
Cred ca am fost un pic ingrate si nu i-am adresat felicitari si sotului tau, fara de care minunea nu ar fi fost posibila. Si inca o data felicitari, pentru ca e un barbat atat de intelegator si realist!

La un moment dat a fost pe forum o discutie despre lichidul in care se pun dupa prelucrare. O chestie roz care ar fi diferita de la un cabinet la altul si care la Sp CFR ar fi mai recenta si moderna.
Stie careva ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Tabitha, poti lua o pastila/zi - 5 mg., dimineata de exemplu. Il gasesti in farmacii sub denumirea de "Acifol", iar acum, mai nou ai nevoie de reteta de la medicul de familie pt. a-l cumpara. Cel putin asa este in cazul meu.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

goldi: merci de felicitari. O sa-i transmit sotului meu. El mai citeste seara ce s-a scris pe forum si ma tot intreaba: Tu unde ai scris? Si eu ii arat, si citeste cu interes, sa vada ce au mai zis fetele. In ceea ce priveste lichidul ala, habar nu am cum e, ce culoare are... Alte fete mai ziceau ca dupa IA li se scurge putin acel lichid. Mie nu mi-a curs nimic, niciodata. L-or fi bagat adanc de tot.

Acid folic mai am acasa de asta primavara, cand am facut o tura de tratamente, asa, dupa urechea mea.

Primele mele teste - http://community.webshots.com/user/Tabitha_Dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Mercic mult gagici, deci sa recapitulam important sa stau intinsa, relaxata, zambitoare, cu gandul la o superpartida, iar doctorita sa mi-i bage pana-n fund de tot ca sa nu curga nimic !
Dup-aceea, vin linistita, stau relaxata nu ma agit, si cu gandul tot la superpartida!
Nucut, distractie maxima in concediu si sa veniti patru !
Tabi, cand veniti in Bucuresti, tu stai cu Moisica si pe barbatel il trimiti sa ne dea de ! Deacuma, tu cu greul, barbatul cu cinstitul!
Lauric un ic!

Sheritra

Mergi la inceput

Sheritra: nu vreau sa par bagagioasa, dar stii ce am facut eu cat a durat IAD-ul, adica atata timp cat mi-au introdus gigeii? M-am rugat. Si iata ca este posibil ca DD sa fi facut o minune pt. mine. Subscriu la ce ai spus in legatura cu bautul dat de sotul meu Vezi ca nu ai voie sa ai contact sexual cu sotul (sau cu cine vrei tu - glumesc) pana sambata seara, mie asa mi s-a zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Tabitha, ma bucur pentru tine
te pup

Mirabela 11

Mergi la inceput

Tabi, eu credeam ca poate merge vineri seara, dublam inseminarea !
Dar daca nu-i voie, nu-i voie! Ma !

Sheritra

Mergi la inceput

Sheritra: daca as fi in locul tau cred ca as presta si maine seara. Eu am respectat ce mi-a zis Moisa ca oricum as fi prestat degeaba (sau poate nu ). Poate ca tie Cocei iti va zice altceva. Sotul sta bine cu spermograma???? Ca daca e ok, poate o puneti si-n seara asta. Gigeii nepieptanati, nefrezati, traiesc mai mult decat cei de la IA.

Mergi la inceput

Sta prost Tabi, este oligoist 5 mil/ml, a+b 40%, asa ca nu l-as scutura in seara asta, dar maine, o fi ok?

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Sheri, tin pumnii maine la IA!

Poze1Poze2

Mergi la inceput