Inseminare (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dmcraiova spune:

salutare fetele
tabitha mai am si eu o intreb (avand in ved ca sunt in ac situatie ca a ta -azoosp) de cand ai inceput toata procedura cu IAD,contactul sexual intre tine si sot a fost protejat? Sper ca am fost coerenta. Va urmaresc cu drag si pe zi ce trece devin mai optimista.
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Tabitha , m-ai pus un pic pe ganduri.Pai da cum , prelucrati in laborator traiesc mai putin?Pai si atunci de ce sa mai facem IA?(Ca eu daca ma hotarasc fac cu sotului care sunt putinei si puturosi ). Cred ca asa se explica reusita de max 15%.
Trimiteti-mi si mie , fetelor , daca stiti niste linkuri unde pot sa gasesc mai multe informatii; ca am cautat eu pe Dc la subiectele fierbinti si mai am destule nelamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Sheritra: faceti IA in dimineata asta (iti tin pumnii stransi) si deseara puteti repeta actiunea (asta in cazul in care nu te cheama Cocei maine la o eco, in vederea unei noi IA, daca inca nu s-a spart foliculul). Totusi, cu pregnil, tind sa cred ca se va sparge azi. Iti recomand sa faci si maine o eco de control, ca sa fii sigura ca ai ovulat. Pupici si tinem pumnii

dmcraiova: nu am facut niciodata sex protejat cu sotul meu. Nici nu ar fi avut sens sa o fac protejat, mai ales ca vroiam sa raman insarcinata si ca nu se stie niciodata de unde sare iepurele. Sexul neprotejat in cazul nostru (facand IAD) nu are nici un risc. Atata doar ca dupa IAD, mi s-a zis sa nu am contact sexual pana a doua zi seara.

ralu76: prin centrifugare (pregatire pt. IAD) se aleg cei mai buni spermatozoizi, cei mai rapizi, cu cea mai buna mobilitate, dar se micsoreaza timpul lor de viata. De aceea se fac monitorizari pentru a se face IA cat mai aproape (de preferat inainte) de momentul ovulatiei. Eu asa stiu teoria.

Primele mele teste - http://community.webshots.com/user/Tabitha_Dara

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic, am pus puze noi cu testele facute azi (am facut 2, ca sa fiu sigura).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Tabitha e cat se poate de clara treba!M-am uitta la pozele cu ultimele teste !Felicitari inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LARA76 spune:

Buna fetelor!
Am aparut si eu ca o floricica inocenta printre voi, cautand sprijin pentru ca sincera sa fiu nu mai stiu incotro sa o apuc. Am facut 2 IA la dr Mihalache, din pacate fara succes.. Monitorizarile au fost 500.000lei toata luna iar inseminarea 100eur - 50 dr Mihalache si 50 dr. Matei. Nu m-a durut absolut deloc dar va rog sa ma credeti ca as indura toata durerea din lume daca aceasta ar avea ca rezultat un . Doctorita a fost foarte draguta, mereu disponibila, mi-a raspuns de fiecare data la telefon dar citind mesajele voastre de pe forum am inceput sa am indoieli si parca, parca as schimba doctorul. Voi ce ma sfatuiti sa fac? Am inteles ca dr Matei Mioara e cea mai tare in materie de preparat sperma si considerand ca asta e cel mai important la o IA nu prea imi dau seama de ce ar trebui sa ma feresc de dr. Mihalache care oricum nu face altceva decat monitorizeaza si introduce sperma gata preparata acolo unde trebuie. Singurul lucru care ma intriga este ca nu mi-a dat sa fac nici un fel de analize. Abia luni fac HSG desi nu cred ca as avea vreo problema cu trompele pentru ca de cand tot incerc am avut un samburel pe care l-am pierdut la 5 saptamani.
As incerca la Giulesti la dr Diana Cocei sau la oricine altcineva la care rata reusitelor este cat de cat mai mare. Sincer sunt intr-o ceata cumplita si singura raza de soare pe care as putea-o primi cred ca ar fi de la voi.

Mergi la inceput

Lara76: cel mai bun dr. este cel datorita caruia vei reusi sa ramai insarcinata. Acum, pentru mine, cel mai bun e dr. Moisa, caci se pare ca dupa a patra IAD cu ea, acum sunt insarcinata. Si eu am fost tentata sa merg la Mihalache, dar auzisem ca pe unele fete le durea la inseminare cu dr. Mihalache, iar in plus eu aveam nevoie de donator, asa ca a trebuit sa aleg un dr. de la Giulesti. Am fost initial la Dracea, dar in dec. 2005 a intrat in concediu si abia in sept. revine la serviciu. Asa ca m-a operat laparoscopic Bucur si dupa aia toate IAD-urile le-am facut cu Moisa. Asa a fost sa fie, nu eu am ales. De aceea nu pot sa-ti dau sfaturi. Stiu ca dr. Cocei e o draguta si am auzit ca se comporta f. frumos cu pacientii. Nu stiu insa f. multe despre reusitele ei. Bafta maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Sheri am sa ma gāndesc la tine si la toate fetele. Sper sa aud de voi cānd ma intorc ca ati trecut toate la burtici.
Pupici maaari si muuulti la toate curajoasele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Sherry
Sper ca nu pleci fara sa ne spui ce ai facut!!
Sper ca a iesit totul bine!
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Am ajuns si eu de 10 min, o zi f lunga intr-adevar.
Am fost la 8 dim in spital, si la 12.30 mi-au facut inseminarea.
La 8 am predat emotionati borcanelul intr-un tricou rosu primit de sotior de la mine cadou cu o seara inainte sa ne poarte noroc, l-a notat de stapan, a facut asistenta fisa, am platit, si-am iesit sa asteptam.
Erau o gramada de fete pt fiv acolo, mai multe decat de obicei, toate la Mr.Big si Nesimtitu, cum ea este biolog la amandoi, am stat pana le-a terminat pe toate. Au intaietate.
Dar nu m-a deranjat, ca nu statea la tigara, muncea si alerga de-i saltau pletele.
La 12 m-a chemat sus in sala cu acvariu unde fac consultatiile, mi-a spus sa urc pe capra, intre timp mi-am adus aminte ca primisem un supozitor dar nimeni nu-mi spusese cand sa-l iau, iar eu uitasem de el, asa ca nu l-am mai pus.
Hopa pe caprita, nicin u ma dezmeticisem bine, mi-au bagat doua sau tri valve, m-am cabrat un pic, m-au asteptat pana m-am relaxat, mi-a bagat un furtunas (sau mai multe?) si mi-a spus Cocei ca atunci cand sunt relaxata sa-i spun ca-i da drumul.
Respir eu bine, inmoi burta cum m-ati invatat, si zic start.
Ea zice sa dea dumnezeu, eu un tatal notru in gand, si au plecat toate, m-au lasat acoperita frumos cu cerceaf si perna sub cap, si eu cu ganduri perverse (am citit eu undeva ca asa este bine, sa te gandesti atunci ca faci . M-am gandit si eu intens la asa ceva sa mimez normalul!).
In timp ce-i dadea drumul am intrebat-o cum e materialul, si mi-a spus ca bun, sa stau linistita, a frezat 2 mil de gigei, zice ca pt inseminare are nevoie de min 1 mil.
Acum va intreb eu pe voi, e mult, e putin, e binisor, sau mi-a spus si ea doar ca sa ma linisteasca?
I-am spus ca din sept vreau fiv si a zis ca trancanim pe 4 sept cand vine din concediu.
A venit si plecat asa repede, ca n-am apucat sa-i dau banii, nici n-a stat sa-i dau. M-am dus in cabinet dupa ce am stat 15 min si am visat, iar asistenta de acolo mi-a spus ca are treaba mult timp inauntru. Am vreut sa-l las pt doctora pliculetul, dar n-a vrut sa-l ia, a spus ca o cearta rau daca face asta. I-am lasat ei 100.000 (mi-a facut actele si cu ochiul de cate ori iesea pe hol, asa ca mi-era draga).
Daca tot ramasesem cu bani, m-am dus la Geta, "i se spunea tanti Geta" asistenta lui mr.Big, si am intrat peste ea si i-am spus ca vreau programare pt fiv la dansul si Cocei.
S-a uitat mirata la mine, ca de ce am venit la ea, de unde o cunosc si ce-am auzit despre ea.
I-am spus ca toata lumea o recomanda ca pe o pers tare buna la sufletel si miloasa, a zambit magulita si mi-a facut programarea, tot pe 4 sept, asa ca luni 4 sept ma intalnesc cu amandoi si stiu cum defilez.
Mi-a dat si protocolul si analizele necesare, hartii pe care le-am pierdut deja de emotionata ce sunt.
Nu mi-a mai facut eco astazi, pt ca oricum ma insamanta cand se putea, si nici eu n-am insistat. Era prea multa nebunie.
Tabi, experienta ta de luna aceasta cu IA m-a lamurit ca oricat de bine ai prevedea momentul inseminarii, tot dupa noroc sare iepurele, cum o fi si gata.
Am uitat sa inreb de prestatia de acasa, si nici nu mi-a spus nimic.
Tabi, mi-a lasat ceva inauntru si eu trebuie sa trag de sforicica?
Nici asta n-am intrebat.
Dupa cum v-am spus, tare mare agitatie era acolo, cateva asistente mai slabe de inima au inceput la un moment dat sa planga pe hol, pesemne primeau suturi la greu de la doctori.
Era si Nesi meu pe acolo, trecea intr-una si se uita la mine, dar nu l-am salutat, si nici el, divort cu partaj cu tot!
Asa, ieri ma intepa rau de tot ovarul stang, mergeam schiopa, de dimineata tot ma durea, poate nu se sparsese, cat am stat pe acolo nimic, cand m-am urcat in masina iar m-a intepat rau de tot, de m-am aplecat intr-o parte.
Inseamna ca se sparge acum? Incepe sa ma intepe si-n dreapta.

Sheritra

Mergi la inceput