Inseminare (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

shery
Te-ai intepat singurica!!!!!!! waw!! ce curajoasa esti!!! Tu treb. sa te faci doctoreasa...ne insamantai si pe noi...aveam si noi o pila!!! fata frumoasa si curajoasa!!!
P.S. Nu e cam tarziu...m-a programat in ziua 12...la prima eco...sper sa nu...Dr. Cocei mai este pana pe 4 august..dupa care...vacation fain sensation ( ma prosteam desigur).
Eu plec sa-mi cumpar cort! si in we o tai la munte cu sotzu...cum nu mai era nimic disponibil la cazare...si voiam musai in acel loc...zic ca 2 zile n-om muri la cort!!
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Sheritra: bravo tie, fata curajoasa. Maine dimineata, cand probabil voi face testul din urina din nou, o sa ma gandesc la tine si o sa ma rog sa-ti reuseasca din prima IA.

danyalo: depinde in ce zi ai ovulatia in general si cate zile are CM-ul tau. Eu m-am dus o data in ziua 8 pt. HSG si pt. ca era mare foliculul am facut IAD. A doua zi deja disparuse foliculul. Asa ca.. depinde de la o luna la alta.

Primele mele teste - http://community.webshots.com/user/Tabitha_Dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Tabi draga
CM al meu...zapacitul de el... e cam ciudatzel... 35/ 32/30 si acum 29!!...Dar in ultima luna si in prezent iau Maca si poate de la asta sa se fi reglat putin..oricum e peste 30... sper sa fie acum( ma rog) de 28-29 ca altfel nu mai pap nici o IAS...dna dr. pleaca pe 4 pa-pa... de aia...am bagat si closty 1 pe zi din ziua a 2-a in z. a 6-a..plus Maca si acid folic( nelipsit de muulte luni) apropos..sper ca tu iei nu?? ca dak nu...iti dau na-na!!
Sper sa fie bine...io simt ca ovarele saracele lucreaza pe acolo... si sper ca pe miercuri/ joi / sa ne inseminam pt. prima data si intaiasi oara!!
DANY
pup toate fetele gravidoase sau nu fara exceptie

Mergi la inceput

danyalo: poti sa-mi dai bataie, nefiind inca sigura ca este sarcina si ca este totul ok, iau numai tratamentul inceput dupa IAD - adica utrogestan si thromboass. In general, eu nu am probleme defel, analizele sunt toate bune. De aia am zis sa astept sa vad ca totul e in regula si o sa-mi zica dr. ce sa iau. Insa astept si opiniile voastre, chiar ma gandeam zilele trecute ce ar trebui sa mananc in aceasta perioada. Daca Doamne fereste ovulezi mai tarziu si nu vrei sa pierzi luna asta, vorbeste cu Moisa sa-ti faca IA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Tabi, ia neaparat acid folic, este pt iminitate, f importatnt, toti doctorii pe la care am fost (mai putin Nesimtitu) mi-au spus la vizite sa incep sa iau, ca nu se stie cand raman si sa fie in organism.
Cred ca iti dai seama ca iau de aproape doi ani zilnic nu se stie niciodata!
Si la papic: 2 kg apa minim, plata, 1 kg fructe minim, lapte/iaurt zilnic si peste.

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Tabi, asa-i, ia acid folic. In mod normal cica se ia cu trei luni inainte de a ramâne (biata Sheri, de un an de când ia, e mai fortzoasa ca ¨Pompei marinarul¨!).
Cu mâncatul, nu cred sa fie pb acum, ca e vara si banuiesc ca oricum manânci legume si fructe. Da, bea laptic si papa peste.
Mai, fetelor, ia te uita câte inseminate s-au adunat! Pâna mai ieri, eram singurica pe aici si nu prea-mi gaseam locul. Noroc cu dj-mama ca a deschis cap.
Eu sunt in penultima zi de munca,mai am mâine si dupa aia concediu! Asa ca 3 sapt nu stiu daca va mai vad. Da când vin vreau sa va gasesc pe toate pe listuta cu burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Tabi, te rog sa-mi dai si mie ceva povete pt maine: sa nu manac de dimineata, cat sa stau intinsa, sau alte lucruri care prind bine, cum faceai tu la inseminare. In cat timp plecai de acolo?
mercic

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Sheri, iti raspund si eu. Cel mai important e sa stai relaxata. Dar relaxata total, adica burtik moale, moale. Sa nu fii stressata si sa stai vreo 15 min. acolo, dar o sa-ti zica si ea, ca doar n-o sa te dea jos imediat. Dupa aia sa nu mai faci nici un fel de efort (fizic ma refer) si sa incerci sa nu te gândesti, sa nu numeri zilele si sa nu cauti simptome. Si pe 21 aug sa te gasesc bortoasa, auzi?

Mergi la inceput

Sheritra: subscriu la ce a zis nucutza. Stai cat mai relaxata pe masa, moale de tot, ca sa intre gigeii cat mai bine. De mancat poti sa mananci fara probleme, numai sa nu-ti vina sa te duci la WC cu treaba mare in perioada dintre pusul supozitorului si IA. Eu ramaneam pe masa pana imi spuneau sa ma dau jos, max. 10 minute. Iar dupa aceea ma duceam in masina si stateam cat puteam de intinsa tot drumul spre casa (vreo 6 ore). Vezi ca de la supozitor s-ar putea sa-ti patezi chilotul, asa ca e bine sa porti maine dupa IA un tampon sau ceva. Eu prima oara mia-m patat blugii, noroc ca nu s-a prea observat.

nucutza: ca sa nu uit: concediu placut! si aveti grija ce faceti!

Fetelor, cat si cum se ia acidul folic? Eu am luat cand am facut ICSI, dar am uitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Sheritra, baftoooi mare, maine, la inseminare !!! Iti tin pumnii sa decurga totul bine si sa dea Bunul Dumnezeu sa fie prima si ultima inseminare pe care o faci ! Cum spune si Nucutza, in jurul datei de 15 aug. (ziua Sfintei Marii) sa ne dai vestea cea mare ! +
Tabitha, iti mai spun si aici, FELICITARI pentru sarcina, un bb sanatos si fii fericita ! Asculta-le pe fete, si ia acid folic, nu dauneaza deloc, in sarcina este recomandat pana la 3 luni, pentru prevenirea defectelor de tub neural la fat.
Nucutza, concediu placut si distractie la greu ! Poate va intoarceti 3, si dai cu sac! nereusitelor de pana acum !
Danyalo un special

Laura

Mergi la inceput