Miresici de 2007 sunt? (2)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elfy spune:

Alida,superb...mi-au dat lacrimile,una din cele mai reusite nunti si fotografii,e un punct de reper nunta ta,felicitarile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfy spune:

Fetelor sper ca nu v-am speriat eu cu problemele mele de nu mai apare nimeni pe aici
Sau sunteti ocupate cu pregatirile,atunci spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Oooo, am uitat sa-i tin pumnii Tizabelei...care, din cate tin eu minte...trebuia sa devina nasica lui Matteo, baietelul surorii ei. Sa le traiasca finutul!!! Asteptam vesti si poze de la botez. Puup, Andreea81

Mergi la inceput

Neata', miresici!!! Va doresc o saptamana suuuupeeerrrrba!!!....si mai dati si voi pe-aici!!!
Vesti bune, Daii?
puup, Andreea81....nevestica din 20 octombrie, anu' curent!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraduska spune:

Draga elfy, nu-ti mai fa atatea probleme. Si eu sunt "control freak", dar am realizat ca atata timp cat imi iubesc Pufu si el ma iubeste ce mai conteaza ca un pahar e ciobit sau ca au intarziat fotografii? Ziua nuntii va fi cea mai frumoasa din viata noastra si nu trebuie s-o umbrim cu maruntisuri.
Eu una o sa-mi organizez singura nunta pentru ca asa voi avea certitudinea ca amprenta mea va fi pusa clar pe eveniment cu toate ca e mai usor sa apelezi la agentii. Atmosfera o fac oamenii si muzica.Eu deocamdata nu ma stresez ca mai e 1 an pana la marele eveniment, dar cred ca peste vreo 5 luni.......
Va pup si o zi buna!

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana-alexia spune:

Buna seara tuturor.
Sambata am fost in inspectie la restaurante,am umblat de la 10.30 pana pe la 17.00.
Am vizitat destule si ce ne-au placut au fost Newton(la piata galati), Dumbrava(pe vacaresti),Casa Jienilor.
Am si eu o rugaminte la voi, stiti ceva legat de primele doua(am dat cautare pe google si nu am gasit nimic).
A fost bine ca ne-am dus sambata ca am vazut si salile aranjate.
Ajutati-ma si pe mine va rooooooooooooooog!

DANA & ALEXIA (12.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana-alexia spune:

Fetelor, unde ati disparut toate.
Nimeni nu mai are nicio noutate?
Ce ati mai cumparat pentru marele eveniment?

DANA & ALEXIA (12.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

neatza, fetelor.
Mi-am gasit un serviciu super ok, dar care ma solicita enorm de mult. Nu am timp nici sa mai respir, d-apai sa mai intru sa tin legatura cu voi.
Le pup pe fetele noi care ni s-au alaturat.
Andreeutza, pupicei multi, si te las pe tine sefa.
o zi buuuuuuuuuunaaaaaaaaaaaaaaaaaa

http://daisyPath.com/days/070825/0/1/+1/1.png"

Mergi la inceput

[purple]Felicitari, Daii pentru noul job!!!Iti tinem pumnii sa te descurci suuupeeer bine!!! Eu ma reculeg dupa cumparaturile , cheltuielile, musafiri, invitatii de la cununia civila....Credeti-ma pe cuvant ca a fost foooaaarteee obositor....insa acum stiu ce ma asteapta la nunta!!!De sarbatori voi afla data pe care voi avea nunta...asa ca...din nou emotii...mai ales ca la restaurantul care vreau eu este foooartee ocupat, dar sper sa se elibereze ceva prin primavara...(am vointa, nu-i asaaaaaa?)
Puup, Andreea[/purple

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueAngel spune:

Salut!

Dupa cum vedeti sunt noua aici.... Nici nu stiu cum sa incep... planificare, inchirieri, cumparaturi...Sper sa ma descurc si sa gasesc cateva idei pe acest forum.

Mergi la inceput