Miresici de 2007 sunt? (2)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Nu v-am parasit, sunt aici cu voi!
Felicitari noilor inscrise pe lista de miresici.
Eu weekend-ul viitor merg la munte, la pensiunea unde vrea sa imi fac nunta. Imi doresc sa invit cam 40 de persoane- maxim- de vineri pana duminica, intr-o localitate de munte, sa facem sambata nunta la biserica din sat si apoi sa petrecem ca in povesti pana duminica! Sa imi fac o rochie de mireasa campeneasca, cu maneci largi, simpla, lunga, sa imi prind o coronita de flori in par si sa fie o slujba simpla si emotionanta in micuta bisericuta alba din sat. Tot satul va fi in sarbatoare, iar femeile din sat vor pregati bucatele alese pentru invitatii mei.
O sa stabilesc si data exacta, probabil va fi prin august, pentru ca acolo in alte luni e f frig, am sa vin sa va spun.

Va tin pumnii la pregatiri!

Ufff, innebunesc cu schimbarile de acte si tot tacamul. Mi-as fi pastrat numele daca stiam ce bataie de cap e...dar am zis sa il schimb pentru cea mica, si acum trag ponoasele. Birocratie mai mare ca in Romanika nu cred ca exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Bine ai venit, BlueAngel!!!! Kid2003, cred ca o sa ai o nunta deosebita, cu un "motiv" interesant...suuupeer idee ati avut...sper sa va mearga toate din plin. BlueAngel, pe cand nunta? Si unde?
Daii, cum a trecut week-end-ul pentru d-voastra, draga DUAMNA?! Aaaaa, am uitat sa va spun ca ma mut cu domnul sot...singuri...singurei ; acum ne aranjam apartamentul...suntem in cumparaturi:gresie, faianta, mobila...iar alergaturi, iar o gramada de bani..Offfff!!!... Speram sa ne mutam ininte de sarbatori, da' stiu eu daca o sa putem?! Puuup, Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Dragi viitoare nevestici, va urez sa aveti o saptamana frumoasa!!!Chiar daca am inceput cu data de luni, 13....Puuup, Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

dragi miresici, eu va citesc, dar nu prea am timp sa si raspund. pana in decembrie o sa fiu ocupata cu un examen, dar dupa aceea, a voastra sunt:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

va astept aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88145

am deschis topic nou sa nu ne mai trezim cu subiectul inchis si fara drept de a copia lista.
o saptamana excelenta va urez,

va pup pe toate:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns superkat spune:

Buna. Io sunt miresica de 2007, si am nunta pe 8.09 la Hotel Capitol in Bucuresti.
Mai e cineva cu mine?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

capitol nou? haidamm..

Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!

Zusammen mit Bogy , Mau-Mau,Schnappi unds kids

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraduska spune:

Buna miresici.
Am cam disparut si eu un picutz asa, dar am venit cu noutati. Am rezervat ora la biserica la ora 4 (sper sa fie ok) si am luat dj-ul.Acuma cautam fotograf si cameraman. Recomanda cineva ceva........???
Daca afla careva cand e targul de nunti sa posteze pe forum sa ne ingramadim toate acolo.
Va pup.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Salutare tutror miresicilor de 2007!!!!!!!!!!!!

Sunt noua pe aici....
Sunt miresica de 2007, 25 august, Craiova, rstaurant Greenhouse, la terasa. Sunt fericita!!!E superb acolo, cu fantana arteziana...Mie-mi place mult!!
In rest, ieri ne-am intalnit cu primul fotograf, urmeaza cu altii, dar asta e profesionist rau...Asa poze si asa montaj pe dvd orice mireasa isi doreste si viseaza...
Doar ce am primit inelul (care este exact ca in visele mele!!!) si sunt foarte fericita!!!!Aseara am facut anuntul cel mare in grupul nostru de prieteni si normal ca am sarbatorit pana tarziu in noapte...
Mi-am scos de pe net un folder plin cu rochii mireasa, cu aranjamente sala, sunt tare nerabdatoare si curioasa...Vreau sa stiu tot, sa ma informez cat pot de mult, sa nu-mi scape nimic...
De targul de nunti stiu ca in Buc va avea loc in februarie. Cred ca intre 9-11, am aflat de pe net. Dar o sa anunte si la tv, oricum. Acolo voi fi si eu prezenta!! Ma gandesc sa-mi iau rochia de acolo pt ca am auzit ca acolo vin multe case de moda, sunt deci foarte multe modele si ca ar avea si reduceri. O prietena de-a mea si-a luat rochia de la targul de anul trecut din Buc cu 30% reducere si era superba, cu trena si cristale mici...Dar problema mea e ca m-am ingrasat mult in ultimul an de la niste pilule si vreau sa slabesc si n-am timp pana in febr cand o sa fie targul...Ce m-oi face? Ca dc o iau si apoi mai slabesc, tre s-o modific...Dc nu mai cade bine apoi, mi-o modicfica nasol?...Nu va mai stresez...
Astept sugestii, idei, ce trebuie stiut despre restaurant, despre fotograf, de biserica, de tot....
Va pupic pe toate!!!!!!!!!! Cu drag!!

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIANA2003 spune:

salutari tuturor miresicilorsi spor la pregetiri.fetelor stie cineva restaurantul "LA CASTANI"de pe viilor...a fost cineva la nunta acolo???????sau a facut nunta???????VA PUPIC SI ASTEPT RASPUNS.

Mergi la inceput