Miresici de 2007 sunt? (2)
Raspunsuri - Pagina 28
radu300 spune:
Bondo, am avut noi onunta acolo luna trecuta si a fost ok. O saincerc sa iti dau mai multe detalii, dar inainte sa aflu parerea miresei.
bondo spune:
Multumesc frumos radu,m-ai ajuta tare mult cu orice informatie.Astept vesti de la tine.
O zi buna tuturor si spor la pregatiri pt miresicile de 2007.
lid spune:
Buna fetelor,
Eu am avut deja nunta...mai exact pe 27 august, dar citeam ce se scrie pe aici si am vazut ca unele dintre voi au cosmaruri legate de nunta. Si eu am avut cateva...foarte ciudate....ba ca era biserica goala si eram numai noi doi...ba ca eram la nunta dar eram imbracata normal nu cu rochie de mireasa etc. Ideea e ca in ziua aceea toate lucrurile merg de la sine si totul iese superrrrrrrrrr. Si asta nu o zic doar eu ci toate miresicile. Nu stiu cum dar lucrurile se aranjeaza de la sine si nu are cum sa fie decat minunat. Deci planificati-va totul din timp dar nu uitati ca ziua aceea va fi oricum una dintre cele mai minunate zile din viata voastra!!!!! Aaaaaaaa si un mic detaliu.....O sa vedeti ca timpul trece foaryte repede....adica si eu ma gandesc cate pregatiri am facut iar in ziua aceea se scurge timpul imediat...Noi ne-am trezit dimineata si nu ne venea sa credem ca s-a terminat ...de fapt abia acum incepem sa ne dezmeticim. Am pus si eu poze in albumul meu daca vreti sa va inspirati.....
Eu va pup si va urez mult succes la pregatiri
http://community.webshots.com/user/alidutza
www.alidaandadi.myevent.com
ooana spune:
Si eu vroiam sa va scriu de ceva timp...sa va spun exact ce tocmai a spus Lid...
...stiu ca aveti emotii...ca doar e normal nu?!...dar totul va fi perfect...iar ziua cea mare va trece ca un vis...si chiar daca nu toate vor fi perfecte, pentru ca e imposibil...micile intamplari va vor face sa radeti mai tarziu cand o sa va amintit cu drag de acea zi!
Spor la pregatiri...si traiti la maxim aceasta perioada de pregatiri pentru ca este cu adevarat speciala!
P.S. Eu si acum ma opresc in fata magazinelor cu rochii de mirese si nu imi vine sa cred ca totul a trecut iar acum nu mai am nimic de aranjat Dj, restaurant, flori, lumanari etc
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
andraduska spune:
Buna miresicilor! Eu sunt din Pitesti si am nunta pe 13.0ct. 2007 la "Castel". A fost singura sambata libera. Nici acum nu-mi vine sa cred. Acum sunt la stadiul de idei pentru nunta. Ma bucur ca v-am gasit!
just me
daii spune:
Bine ai venit Andraduska
Ce mai fac fetele? Pleostite cumva de la vremea asta, sau inghetate? Sper ca nu. Uite va dau o ciocolata calda, sa va incalziti, si sa mai scrieti si voi pe aici.
Pupicei multi la fetele cucuietele
http://daisyPath.com/days/070825/0/1/+1/1.png"
andreea81 spune:
Bine ai venit Andraduska...si la noi multe idei sunt de pus pe lista...Vremea asta ma omoara, si la cat am de alergat...offff...multumim Ooanei si lui Lid pentru incurajarile lor..si, intr-adevar, de la cununia mea civila (la care, daca, adaugam cativa oameni iesea nunta de-a binelea), ajung la concluzia ca trebuie sa ne bucuram de fiecare moment din acea zi...si sa trecem peste eventualele neplaceri mai usor, ca momentul in sine nu se mai intoarce niciodata..si pe urma ne pare rau ca nu i-am acordat mai multa atentie...asa ca, la nunta, nu o sa las nimic sa-mi umbreasca fericirea!!!!
Daii, ami nceput cautarile pentru postul de...asistent manager!!! Doamne ajuta!!
Puup fetele!!!
Si..era sa uit..oare ce ne-o aduce Mosu' anu' asta??????!!! Ca am fost asa de cuuuumiiinteeeee!!!! Parol'!!!
elfy spune:
buna fetelor,gata ma inscriu si eu pe lista,pe doua liste mai exact,pe 30 iunie voi fi mireasa si pe 7 iulie nasica.Da,da in acelasi an,adica la o saptamana distanta.Sper sa reusesc,n-am incotro.azi am stat sa citesc tot ce sa discutat pe miresici de 2007 ca sa fiu in tema,am si eu o multime de probleme dar maine ,fiindca pentru azi asta e tot ce mai pot scrie:somn usor miresici de 2007 si fara cosmaruri ca nici eu nu mai vreau.Pupici la toata lumea
andreea81 spune:
Bine ai venit, Elfy!!! Unde o sa va faceti nunta?
Din partea mea o ciocolata calda pentru fetele care nu beau cafea!!! (Daii, sa stii ca tu o sa primesti doua cescute, ca nu ingrasa, daaa??!)
Josefine, cum sta treaba in tara?
Puup, Andreea
elfy spune:
salutari la toata lumea
In primul rand felicitari si casa de piatra pentru Andreea81
si pentru Kid2003 felicitari si sa cresteti mari impreuna si abia asteptam sa vedem poze dela nunta,aia mica va fi cea mai dragalasa .
Am si eu o problema,si ma adresez aici atat miresicilor de 2007 cat si miresicilor mai cu experienta care au trecut deja prin proba asta de foc,reusim sa ne organizam singure nunta ,si sa fie si de vis,fara sa apelam la un ajutor profesionist,asta in conditiile in care nu prea ne putem baza pe ajutorul nimanui in jur,cel mult al sotului,dar in cazul meu nici el nu e prea prezent(frecvente deplasari in strainatate) sau amploarea evenimentului ne poate coplesi si surprizele fac parte din programul oricarei nunti.
Eu am considerat ca m-as putea descurca avand in vedere ca am facut deja cununia civila si asfel ziua nu ar fi asa incarcata,iar locatia nunti nu e una foarte aglomerata.Problema e ca nu sunt foarte sigura de calitatea serviciilor si promptitudinea lor, iar in ziua nunti nu vreau sa am surprize de nici un fel(sunt obsedata de a detine controlul absolut a tot ce se intamla cu mine).Daca cineva a mai lucrat cu un wedding planner este rugat sa imi impartaseasca si mie o parte din avantajele si dezavantajele unei astfel de colaborari.
Multumesc mult pentru intelegere si astept sugestii pe forum,presupun ca mai sunt si alte miresici in situatia mea.Imi pun si eu de asemeni toate cunostintele in materie la dispozitia forumului.
Stiu ca vorbesc mult da o sa-mi treaca