mamici de sept-oct2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Fetelor, acum doua zile cand am fost la doctor cu acele dureri de burta (crampe) mi-a dat reteta cu nefedipin.Mi-a spus sa iau cate 2 pe zi una la 12 ore.A mai luat cineva? Sau stiti voi cum sta treaba cu pastilele astea?Ca pe prospect spune ca sunt contraindicate in sarcina . Si mi-a spus doctorul ca o sa fiu si cam ametita de la ele.

Cami 30+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna!
M-am intors de la doctor, e totul bine, inclusiv lichidul amniotic in cantitate normala, diagnosticul e toxiinfectie alimentara, mi-a dat sa iau 2 pastile de Imodium/zi 3 zile la rand. Bebe s-a intors cu capul in jos, cand m-a controlat doctorita s-a speriat un pic ca l-a ciocanit pe bebe cu degetul in cap Cam asta de la doctor. Acum m-am linistit.
MamiLili, eu limonada o fac asa: la o sticla de 2 l storc 3 lamai (eu le storc cu mana si le scobesc cu lingurita ca sa intre cat mai multa pulpa), torn apa pe deasupra si pun 8 linguri de zahar. Acum, tu pui zahar dupa gustul tau, mie imi place mai dulce.
Mai vroiam sa mai scriu ceva, dar am uitat. Revin cand imi amintesc. Pupici.

32+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Am venit si eu de la doctor, am facut testul pentru streptococul B - rezultatul mi-l da sapt voiitoare, examen vaginal, si din pacate in cazul meu bebe nu e cu capul in jos si doctorul mi-a zis ca oasele nu s-au relaxat deloc si s-ar putea sa nu aiba loc bebe sa-si bage capul. Vom vedea in 2 saptamani , daca nu e "pe pozitie" vom stabili data de cezariana.
Uf, sper sa se pozitioneze bine bebe in urmatoarele 2 saptamani ca tare nu as vrea cezariana.
Partea buna, bebe e bine, creste, si e foarte activa.

Pupici

Oana 33+ cu Lisa Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Fetele din Iasi, v-ati cumparat absorbante pentru sani? Ati gasit ceva la preturi rezonabile? (am gasit la un market in Tatarasi 30 de buc cu 95.000 si mi se pare cam mult)

Carmen(31+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Faptul ca am stat de 6 ori in spital mi-a prins bine daca pot spune asa. Am mai vorbit cu cele care au nascut si mi-au spus ca din momentul in care iti face clisma sa stai cat de mult rezisti pana sa mergi la baie, asta ca sa dai tot afara. Si inca ceva: in momentul travaliului moasa iti spune sa impingi ca si cum ai face kk, deci este posibil orice in momentul ala, ideea este sa nu te inhibi si trebuie sa-i asculti pe ei, e foarte important cum impingi in momentul expulziei. Chiar o prietena de-a mea era foarte stresata pe chestia asta si au certat-o ca nu impingea cum trebuie si punea in pericol bebelusul (avea si circulara de cordon).

Mirabela sapt. 31
POZE

Mergi la inceput

CamiSol nu vreau sa laud un medicament pe al carui prospect scrie ca e contraindicat in sarcina dar sa-ti spun cum a fost la mine: toata sarcina am avut probleme, sangerari, dureri, contractii nedureroase si pe la 21 sapt. au aparut si alea dureroase, am incercat cu toate antispasticele posibile no-spa, scopantil, gynipral, magneziu si gravibinon care relaxeaza uterul, in fine, m-am chinuit asa pana la 26 sapt. (cand am avut ultima internare) si dr. mea nu stia ce sa-mi mai dea si mi-a spus ca ar mai fi o singura varianta: NIFEDIPIN. Am luat la inceput 4/zi de 10 mg vreo 3 sapt. si apoi le-am redus la 2/zi pana m-am simtit foarte bine si acuma nu mai iau decat 2 no-spa pe zi (asta daca nu uit sa le iau), eu care inghiteam pumnul de pastile pe zi si tot rau ma simteam. Acuma eu zic ca numai de la ele mi-am revenit, acum mai ies din casa, mai fac o plimbare si contractii am foarte rar.
Nu stiu cum este la tine, nu ai incercat si altceva? Ai cumva tensiunea mare? Ce doza zilnica ti-a dat?

Mirabela sapt. 31
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooof am patit=o si eu...ca multe dintre voi. Am scris un kil de mesaj ca apoi sa mi se stearga.
M-am suparat.
Nu mai scriu nimic.
Nu e normal asa ceva.
Ce site e asta !!! Ca-ti piere si cheful de a mai scrie ceva...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

inni dupa ce am patit-o si eu de multe ori pot sa-ti dau un sfat: in timp ce scrii mesajul, da-i din cand in cand "vizualizeaza" si se deschide fereastra respectiva cu ce ai scris tu. Daca cumva pierzi mesajul il regasesti acolo pt. ca fereastra respectiva nu dispare decat daca o inchizi tu. La mine merge. Sper ca m-ai inteles.

Mirabela sapt. 31
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Mirabelac pana acum nu am mai incercat nimic. Mi-a recomandat sa iau doar doua pe zi, una la 12 ore.Si la ultimul control aveam tensiunea normala. Totusi doctotul mi-a spus sa imi iau tensiunea mai des.Oricum imi pare bine ca mi-ai raspuns...asa m-am mai linistit si eu ca nu auzisem pe nimeni pana acum sa fi luat nifedipin.
Si un si pt Inni sa ii treaca supararea ca i s-a sters mesajul.
Acum ma duc sa ma uit la meciul cu Steaua . Ne vedem dupa...bufnitzelor

Cami 30+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Cami nu mi-ai spus ce doza ti-a dat, de 10 sau 20 mg. As vrea sa stiu asta ca la un moment dat ma gandeam ca eu am luat cam mult 40 mg/zi.

Mirabela sapt. 31
POZE

Mergi la inceput