mamici de sept-oct2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 22
adameasca spune:
MamaLili, n-ai ce face cu kk, poate doar o clisma ar mai ajuta, dar nu se practica peste tot, nu stiu de ce... In momentele alea aproape ca nici nu-ti mai dai seama ca iese cate ceva peste tot, iar dr iti dai seama ca sunt obisnuiti cu astfel de intamplari.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
MamiLili spune:
Adameasca, interesanta si reteta ta de limonada. Multumesc mult!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
28 sapt cu 
MamiLili spune:
Adameasca, am citit ca unele fete au facut kk in ciuda clismei... Stiu ca dr au vazut multe la viata lor si nu-i o premiera sa vada asa ceva, totusi ma gandesc sa nu ma inhibe pe mine chestia asta si sa nu-l imping pe bebe afara de frica sa nu scot si altceva pe altundeva...
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
28 sapt cu 
inni spune:
Iei 5-6 lamai.
Le storci bine bine.
Pui zeama intr-o sticla de 2L (Ileana...da' tu unde gasesti sticla de 3L ?
), completezi cu apa si adaugi zahar/miere dupa gust)
Gata
..acum poti sa te duci sa o faci.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
34+ cu
....
acai24 spune:
Inni ce bine suna limonada...cred ca e gustoasa....maine fac si eu....si pe langa ca e racoroasa e si sanatoasa...sursa de vit.C...
32+ 
http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png
cpetrut spune:
MamiLili,am povestit cu sora mea despre problema scosului si a altceva decit bebe la nastere. Eu nu stiam la ora aceea despre asa ceva. Da, si dupa clisma poate sa mai iasa cite ceva, dar asistenta curata, nu doctorita in mod normal, iar tu vei avea durerile si nevoia de a impinge prea mari ca sa mai ai inhibitii in acele momente, cu exceptia cazului in care faci epidurala. Nu stiu care sunt senzatiile si sentimentele in acest caz pentru ca sora mea a nascut mai de multisor si nu se practicau epiduralele prea des.
Multa sanatate si nastere usoara!
Cricri
31+ cu Iulia Teodora
CamiSol spune:
Buna seara la gravidute!
In seara asta daca nu aveti somn poate va tin si eu companie ca sunt la fel de bufnitza ca si voi dar nu mi-a trecut prin cap pana acum sa deschid calculatorul .
Inni sunt sticle de apa plata la 3L si mai sunt niste sucuri foarte dubioase cu multe E-uri tot la 3L.Abia astept sa fac si eu limonada dar nu am lamai si imi este o lene sa ma urnesc...Pana acum am facut doar suc de portocale la storcator dar mi s-a cam acrit de el (de fapt de spalat storcatorul dupa fiecare utilizare )![]()
Cami
30+ cu
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la 
adameasca spune:
Cred ca de pe la apa plata e sticla aia de 3 l, nu mai stiu exact.
Da' de maine trec la bidoanele de 5 l, ca pe asta de 3 l l-am dat gata aproape
.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
floricika spune:
buna burtici
eu toata ziua am umblat sa iau toate cele necesare pt nepotica, ca o scot maine din spital eu fiind nasa![]()
legat de kk, sora mea a facut clisma si cu toate astea a avut de 2 ori accidentul
. La prima nastere, a fost cu epidurala si nu a avut "surprize"![]()
pupici pe burtici
Floricika
33+ cu 
Poze