mamici de sept-oct2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 21
scumpik_lui spune:
Buna la toate!
Eu nu prea scriu ca nu am timp, dar in schim mai apuc sa citesc printre picaturi. Am si eu o problema. Nu stiu daca e asa grava, dar pe mine ma sperie. Ma cam doare burta, asa am niste crampe, iar cand apas foarte putin pe ea ma doare cam tare. Voi ati patit asa? Nu stiu ce sa fac. Si pe langa aceasta problema mai am una: mi-au amortit jumatate de palma si doua degete de la mana stanga, inelarul si cel mic. Am fost la medic si mi-a dat sa fac B-urile, dar tot nu mi-a trecut, doar mi-a mai ameliorat din amorteala.
Poate ma lamureste cineva.
Va multumesc mult de tot si va pupic.
Aveti grija de voi.
26+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev296pr_.png" alt="pregnancy" border="0" /></a>
Lyana spune:
MI-AM REPARAT DINTELE 

A durat ceva (cam o ora) dar a reusit sa mi-l carpeasca pana nasc, cand o sa trebuiasca sa imi puna pivot si coronita.
Da' am scapat, nu sunt baba shtirba 
O sa beau lapte promit, fulga, sau dorna sau de care?
MIE MI-AU APARUT FIRE DE PAR ALB IN CAP!!!

a mai patit cineva?????
ma paste pensia??? nu am decat 21 de ani? par alb?
27+
Teodora
Mirabelac spune:
MamiLili nici eu nu stiu cum o cheama pe anestezista aia care face epidurala, m-ar interesa si pe mine, a zis Eloise ca se intereseaza si ne spune.
Limonada eu o fac astfel: zeama de la o lamaie o pun intr-o sticla de 1 L, 2-3 lingurite de miere de albine (poti pune mai multa sau mai putina dupa gust) sau zahar si apoi umplu sticla cu apa rece. Eu beau cate o st. zilnic de cateva luni, o pui la frigider si e super buna si racoroasa.
Mirabela sapt. 31

POZE
scumpik_lui spune:
A, uitasem sa va spun ca nici eu nu dorm noaptea din cauza caldurii.
E asa o zapuseala ca toata noaptea ma invart cand pe o parte cand pe alta. Poate mai trece caldura asta si va fi mai bine.
Pupici. 
27+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev296pr_.png" alt="pregnancy" border="0" /></a>
putzuruca spune:
Inni, ca sa intru si mai in subiect iti voi povesti prima noastra intalnire care nu a fost de loc planificata. Dupa ce am facut cadrele foto pt facultate, el m-a invitat la mall sa-mi faca cinste
pt ca i-am facut atatea poze. Cu greu am acceptat. Am ajuns la mall si acolo ne-am intalnit cu cel mai bun prieten al lui, cu prietena acestuia si inca o tipa cu care trebuia sa-i faca sotului meu cunostinta. Prietenul lui nu stia ca va veni cu mine. Eu nu ma gandisem sa intru intr-o relatie , dar pt ca tipa aia venise pt el, eu am incercat s-o fac sa se simta in plus si am fost f atenta si draguta cu el.
Faptul ca ne-am mutat repede impreuna se datoreaza mamei mele. Eram nedespartiti. Dupa servici, ne intalneam si "pierdeam" timpul pe ici-colo pana seara tarziu, apoi ma ducea acasa si pleca. Cand ajungea si el acasa ma suna si mai vb cateva ore la telefon. Mama deja nu prea ma mai vedea si atunci s-a gandit ca ar fi mai bine sa stam impreuna. Asa a inceput povestea noastra de dragoste, dragoste care s-a intensificat pe zi ce trece si care ne-a facut dependenti unul de celalalt.
Mamilili, se stoarce o lamaie, se pun doua lingurite de zahar sau miere su se adauga apa plata, un pahar de 330 ml.
Scumpik_lui, despre dureri nu stiu ce sa-ti spun. Nu am avut pana acum nici un fel de durere de burtik. Dar despre faptul ca-ti amortesc degetele, este normal in sarcina. Am citit undeva ca in timpul sarcinii, organismul retine apa, apa care se acumuleaza si pe traiectul nervos care inerveaza degetele, astfel incat terminatiile nervoase nu mai pot functiona la capacitatea normala si determina amorteala.
putzuruca
30+ cu
Andreea-Maria
poze cu dragoste
mephala30 spune:
Multumim ca ne-ati vazut pozele noi: Ioana, Inni, Eloise, Ramomar. 
...despre anestezist, nu stiu nimic...
Carmen
(31+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
pufymic spune:
Amarantina multumesc!
Va multumesc la toate pentru sfaturile si "linistirile" referitoare la problema noastra cu Alesio bataus...
Am incercat si cu distrasul atentiei(esec total in cazul asta), si cu plnasul(din partea mea....dar tot n-a mers), asa ca il pedepsim(il inchidem cateva minute la el in camera(dupa ce-i explicam de ce o facem...si cand il "eliberam" iarasi ii explicam de ce l-am pedepsit).
Azi i-am tot povestit frumos(a cata oara oare??????) ca pe mama o doare si ca nu e voie sa o loveasca nici pe mama nici pe tata ca noi il iubim....si deocamdata teoretic a priceput....astept sa vad daca merge si in practica....
Lyana eu am fire albe...
...de mult....dar cele mai multe mi-au aparut in primul an de viata al lui Alesio...
!Dar nu-mi pare rau: traiasca vopseaua de par(inca n-am incercat-o dar am de gand cat de curand )!
Lexi sper sa fie totul ok....tin pumnii pentru vizita la dr sa vii cu vesti bune doar!
Pupici!
Ioana
(32+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
eloise spune:
Inni si Scumpik, durerile si amorteala din manutze pot fi din cauza sindromului de tunel carpian (edeme--> compresia nervilor--> amorteli si dureri la nivelul mainilor). Cica e frecvent la gravide.
Lili hahaha, chiar tu spusesei de anestezista si te-am confundat cu Lullabay... retinusem si eu ce-ai spus tu: "Grigooo-ceva"!
Chiar Lullabay ce mai faci, cum merge curatenia?
Pufy tu spuneai ca te iau fiorii cand te uiti la fetele din capul listei, care au 35 de saptamani si maine poimaine nasc. Eu ma uit si cu invidie, dar si cu un pic deee... respect la cele care au trecut de 30 sapt. Eu la 28 de saptamani ma simt asa de "mezina" (desi mai sunt fete de pe listuta care urmeaza dupa mine, dar nu multe dintre fetele 'active')
Lyana aparitia parului alb depinde adesea de mostenirea genetica. Parintii tai au incaruntit mai repede? Nu te teme, nu inseamna ca la 30 de ani ai sa ai parul gri... Eu am deja cateva fire in crestet, dar oricum nu conteaza, ca ma vopsesc 
Eloise
28+ cu 
EU
Virsta bebe
adameasca spune:
Scumpika, sunt normale amortelile in sarcina, si mie imi amortesc mainile uneori.
MamaLili, eu limonada o fac asa: la o sticla de 3 l pun vreo 7 lamai si vreo 6-7 linguri de zahar. Bag la blender zeama de la lamai cu zaharul, sa se topeasca mai repede, pun in sticla si completez cu apa.
Lya,a bine ca ti-ai reparat dintele! Fire de par alb am demult, de cativa ani, am invatat sa convietuiesc cu ele amiabil, cu toate ca ma cam enervau la inceput. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
MamiLili spune:
Mirabelac si Putzuruca, multumesc pentru retetele de limonada. Imediat le pun in aplicare. Nu stiu de ce aveam impresia ca trebuie fiert ceva...bine ca-i asa simplu de facut.
Mi-a zis o fata foarte draguta (Msemcu) din Iasi numele doctoritei care face epidurala: Gavrilut. Multumesc mult, Mari!
Mai fetelor, ma cam ingrijoreaza chestia asta cu kk la nastere. Adica nu ma ingrijoreaza cat ma jeneaza... Ohhhh doctorita mea e asa de fina si draguta, mi-e rusine sa-i fac asa o "bucurie" in timpul nasterii.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
28 sapt cu