mamici de sept-oct2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 20
Adriana mica spune:
Bua fetelor,
De bine ce ma "laudam" ca nu am avut evenimente nedorite in sarcina, m-am impiedicat astazi pe scari, dar nu am cazut, ci doar m-am sprijinit in mana. Un pic mai tarziu, m-am lovit in burtica cu coltul de la scaun, si acum am ramas cu o senzatie dureroasa in punctul respectiv (similara cu cea cand te lovesti si iti apare o vanataie). Credeti ca este cazul sa ma ingrijorez? Bebe este foarte activ in continuare. Of, imi este atat de ciuda pe mine!
Adriana 29+
Pozici
Varsta bebe
inni spune:
Ignatica ..dar probabil ca nu te-ai dus si colo si colo la biserica.., nu ? Ce frumos ca ai mai imbracat rochia inca o data...
Putzuruca...ce bine de voi ca v-ati mutat imediat impreuna. Eu am suferit din cauza asta. Nu aveam si noi unde sa ne pupam ca lumea ![]()
![]()
...incepuse sa ma enerveze ..la cinema...pe strada...prin parcuri...ma mai duceam eu pe la el, dimineata, sssst
..ai mei ma stiau la cursuri ![]()
![]()
...dar tot as fi vrut sa avem un loc numai al nostru.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
34+ cu
....
inni spune:
Si eu am inceput sa ma lovesc in burtica.
Cand ma asez la masa.
Cand ma ridic de la masa.
Cand inchid vreo usa.
Cand vreau sa ma duc la geam...nu ma opresc mai inainte...intru cu burta in pervaz.
Nu ma lovesc tare, dar de fiecare data ma cert in gand
si ..nimic..vad ca nu se lipeste morala de mine.
Ileana sa stii ca si pe mine ma dor incheieturile, dar de la degetele de la maini.Vreme de 2-3 zile m-a durut si osul de la articulatia coapsei...are un nume dar nu-mi vine acum in cap...m-am dat cu putin fastum gel si mi-a trecut. Am incercat metoda si pt degete si nu a avut succes.
Asa ca suport cu stoicism. Nu mai am mult.
Lexi sa ne spui ce-ai facut la doctor.
Osna sa ai grija de tine 
Poze
Poze tort si pizza
Inni
34+ cu
....
inni spune:
Pufy eu ma tot uit la emisiunile astea gen Supernanny..este una pe TVR2 preluata de la englezi de la BBC Prime. Si am vz acolo multi copii care isi formasera obiceiul asta de a da in mama sau tata.
Sfatul a fost urmatorul.
Prima data ii faci mustrare, verbal...ca nu-i frumos...etc etc.si ii spui ca daca se mai repeta nu mai vb cu el(toate astea sa fie facute de la acelasi nivel...adica sa nu stai in picioare stai pe vine..si ii vorbesti de la aceeasi inaltime....si a 2-a oara (ca intotdeauna exista..ar fi prea frumos ca un copil sa inteleaga din prima)...ignorare. Nu-l mai bagi in seama. El o sa vina dupa tine. O sa-si dea seama ca nu-i dai atentie.O sa fie nervos si iritat. Si atunci iarasi ii spui ca asa o sa se intample daca continua sa loveasca.
Nu stiu daca varsta lui Alesio permite testul asta, dar parca copii din reportaj tot asa micuti erau.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
34+ cu
....
anangel_lexi spune:
Peste juma' de ora plec spre cabinet. Pana atunci daca tot ati inceput povestirile despre cum v-ati cunoscut sotii, sa ma laud si eu ![]()
Noi ne-am cunoscut pe mIRC si, asa ca si voi, nu-mi placea de el la inceput ca mi se parea bagacios (ma rog, nu-l cunosteam fizic, vorbisem doar pe net). A incercat el vreo 3 saptamani sa ma convinga sa ne intalnim si pana la urma m-a convins. Ne-am intalnit o data, de 2 ori, de 3 ori...si a inceput sa-mi faca curte. Anul asta sunt 3 ani de cand ne-am cunoscut, anul trecut in octombrie am facut nunta si acum il asteptam pe bebe cu nerabdare.
32+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
alinamoro spune:
Lyana, nasol cu dintele. Mi s-a intamplat si mie cu o masea de vreo 2 saptamani, asa din senin mi s-a rupt o bucatica din ea, fara sa fie cariata.
Alessia80, ai fost totala cu "kk in direct"! ![]()
Mie mi-a facut clisma inainte de nastere si nu am facut nimic "in direct".
Fetelor, care ati nascut normal, voua v-a facut clisma inainte? ![]()
Alina
(33+)
& Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2
adameasca spune:
Am reusit sa dorm si eu o ora jumate si m-am trezit transpirata si deshidratata. Nu si odihnita. ![]()
Alina, eu n-am mai facut nici o clisma, a iesit si la mine "in direct", m-am simit asa aiurea si mi-am cerut si scuze fata de dr
, de unde sa stiu eu ca nu e un incident asa rar la nastere?
Deci pe voi va dor mainile... Bafta noastra!
Pufy, u stiu cat e de "normal" sa loveasca puii la varsta asta, eu am obervat ca e un trend care vine si dispare la fel cum a venit. Si clar treaba cu ignoratul si distrasul atentiei e cea mai eficienta...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
cpetrut spune:
Salut burticutze!
Caldura mare! Nu mai ies din casa decit dimineata devreme si seara, dupa 9. Si in rest o plictiseala si lenevie...
De m-ar durea si pe mine miinile macar nu s-ar vedea, dar ma doare osul pubian (cred ca asa-i zice) si merg de parca am inghitit o sabie.
Pentru fetele care se lovesc in burtica...nu patesc bebicii nimic asa de usor. Ei sunt foarte bine protejati de lichidul amniotic. Ca sa aiba bebele ceva voi ar trebui sa fiti in spital cu contuzii grave. Dar incercati sa nu va mai paliti ca e suficient de inconfortabila sarcina si fara dureri suplimentare![]()
Mi-au placut povestile voastre despre soti. A mea mi s-a parut intotdeauna nespectaculoasa: ne-am cunoascut in Statele Unite unde eram la masterat si el lucra, la un Revelion foarte prost, unde deja la 12 erau toti cam beti si penibili. Asa ca am stat si am povestit vreo 2-3 ceasuri. Nu eram nici unul prea hotariti sa intram intr-o relatie desi ne placusem. El era in divort (unul nasol), eu dupa o relatie nereusita si traumatizanta. Dar dupa citeva luni de tatonari eram deja indragostiti bine. Am locuit impreuna in State pentru ca era si mai ieftin asa
si am ramas insarcinata neplanificat - eram logoditi deja si ne-am bucurat oricum de veste,desi financiar nu eram chiar pregatiti. Suntem casatoriti doar din mai anul acesta si deja o asteptam pe minunea noastra si suntem foarte fericiti (si agitati cu pregatirile).
la toata lumea!
Cricri
31+ cu Iulia Teodora
Ignatica spune:
inni am facut o singura ceremonie religioasa, in Romania. In Moldova numai masa si dansul.
Ignatica
35+
MamiLili spune:
Eloise, multumesc pentru sfatul despre produsele Chicco. Si pentru ca te-ai straduit sa scrii numele doctoritei
. Si eu stiam c-o cheama ceva de genul Grigorut, Grigoras...dar n-am scris exact ca sa nu induc pe nimeni in eroare. Poate mai intra fetele din Iasi si imi dau un raspuns corect.
Fetelor, cum se face limonada de casa? Am baut demult la cineva si mi s-a parut super racoritoare, eu nu stiu reteta desi pun pariu ca-i simpla. Ajutooooooor pleaseeeee!!!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
28 sapt cu