mamici de sept-oct2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 24
inni spune:
Mirabela..Cami a zis ca i-a dat 2/zi (1/12 ore). Un comprimat are 10mg...(ca banuiesc ca nu i-a dat Nifedipin retard care e de 20 mg)...deci ia 20 mg/zi.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
34+ cu
....
eloise spune:
Inni si toate fetele frustrate de disparitia irepoarabila a unui mesaj kilometric... un mic sfat, chiar mai uitil decat al Mirabelei. Dupa ce ai terminat de scris un mesaj lung (care ar fi chiar f. nasol sa se piarda
) da in fereastra in care ai scris CTRL A (selecteaza tot mesajul) apoi CTRL C (copy- pune mesajul pe clipboard, il pastreaza in memorie) Apoi da TRIMITE RASPUNS, si daca ceva nu merge bine si se pierde msj, poti cu un simplu CTRL V (paste) sa il transferi din nou in fereastra de raspuns. Eventual pt mai multa siguranta dai inainte si un ctrl v in Notepad ca sa ai msj salvat.
Carmen eu inca nu m-am interesat in farmacii de oferta de tampoane pt sani. Cred ca se gasesc si la noi la fel ca in oricare alt oras. Am vazut de la Dalin, cred ca sunt mai ieftine, de la Johnson parca, de la Chicco, dar nu stiu preturi, eu inca nu am colostru deci nu mi-au trebuit
Eloise
28+ cu 
EU
Virsta bebe
Mirabelac spune:
inni tocmai de asta am intrebat ca se da si cel retard de 20 mg la 12h.
Eloise am salvat si eu cu ctrl C - ctrl V dar am pierdut mesajul chiar inainte de a-l salva... asa, in timp ce scriu, mai dau din cand in cand pe vizualizeaza si se salveaza dintr-o miscare.
Mirabela sapt. 31

POZE
eloise spune:
Mirabela eu ma refeream ca "Vizualizeaza" iti prezinta starea mesajului la un moment dat. Solutia ta e la fel de buna daca se da "Vizualizeaza" dupa ce ai incheiat msj si ai de gand sa dai "Trimite". La mine cateodata fereastra "Vizualizeaza" se incarca greu daca sunt probleme cu forumul. Daca pica serverul sau ceva... atunci nici "Viz." nu merge si comanda "trimite" va da gresh, asa ca copypastuiesc.
Inni nu injura neaparat site-ul ca nu e in toate cazurile vina lor. POate fi si de la providerul tau de net, daca pica sau fluctueaza pt cateva secunde serverul local.
Eu ma duc in pat sa mai cetesc cate ceva in bataia ventilatorului. Noapte buna! Bufnicioarelor, poate faceti nani noaptea asta... daca nu, macar ne incantati pe noi maine cu cele scrise!
Eloise
28+ cu 
EU
Virsta bebe
Sephora spune:
Va pup pe toate 
Adriana mica Eu intrebasem fetele daca vor sa vina la aqua gim la Active center,dar dat fiind faptul ca nu mai am 10 saptamani la dispozitie si nici nu as vrea sa dau 300 euro pe curs,m-a gandeam sa-l fac jumatate /jumatate cu o alta fata interesata.Am vazut de la tine ca tu l-ai facut pe jumatate,cum?se poate si asa?Si eu incep cursul de respiratie incepe cu o tura noua pe 3 aug la ora 19.
Vroiam si eu sa va intreb daca eu nu-mi iau nici o zi de prenatal inainte,pot sa-l iau pe tot dupa?m-a plateste 85% din salariu si dupa in alea 126 de zile?Sper ca a-ti inteles ce vreau sa zic.Multumesc.
IO
30+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
pufymic spune:
Lexi ma bucur ca te-ai linistit si cae totul bine!
Oanacn nu te mai necaji ...daca e musai cezariana asa va fi si nu ai ce face...important e sa iti revii si tu repede si sa fie bb bine!
!
Eu am plecat la culcare...las bufnitele sa-si faca meandrele in voie
!Noapte somnoroasa va doresc(si voua bufnitelor
!)
Pupici!
Ioana
(32+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
CamiSol spune:
Mirabelac nu intelesesem intrebarea.Doza este de 10mg cum a spus si Inni.Ti-a spus doctorul tau daca are cumva efecte adverse?
Cami
30+ cu
Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la 
MamiLili spune:
Buna seara tuturor!
Se pare ca am starnit un tsunami cu reteta de limonada. Va multumesc si voua, Inni si Lexi! Uite-asa m-am ales cu 5 retete, o sa incep de sambata cate una pe zi, pana atunci voi fi plecata. Inni, chiar si eu ma gandeam ce sticla de 3l o fi avand Adameasca. Pana la urma m-am lamurit.
Cat despre chestia cu kk, eu o sa-i spun sincer doctoritei mele ca ma simt inhibata de aceasta perspectiva, cred ca va gasi ea cuvintele potrivite ca sa ma faca sa ma simt bine si sa nu ma rusinez.
A vazut cineva "Neveste disperate"? Mi se pare cumplit sa ajungi, ca mama, intr-un moment in care copiii sa te urasca si sa nu te mai respecte. Ma gandesc acum la dragostea pe care o avem pentru puii nostri pe care inca nu-i cunoastem, doar ii simtim, si ma ingrozeste gandul ca toate aceste sentimente de bucurie date de venirea unui copil pot fi estompate de caracterul urat al acstuia. O sa spuneti ca "Neveste disperate" e fictiune, ok. Dar chiar ieri o prietena imi povestea cum nepotica ei de 12 ani a facut-o pe maica-sa "vrajitoare". Stau si ma intreb care este cauza acestui comportament? Lipsa de educatie? Neglijenta parintilor? Mediul in care cresc copiii? Stau si ma gandesc ca daca, Doamne-fereste, copilul meu ma va jigni vreodata, nu cred ca-l voi mai putea privi in ochi. Mi se pare un drum atat de lung de la caldura din burtica mamei pana la cuvintele grele care-i sunt adresate de proprii copii uneori...
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
28 sapt cu 
amarantina spune:
Fetelor, doarme toata lumea?
Ca eu bantui pe internet, n-aveam ce face si am comandat Batista bebelusului, de mult timp am ochit-o... si stiu de la o prietena ca e foarte utila.
adameasca spune:
Cami, si eu am luat pentru o scurta perioada de timp, vreo 2-3 sapt, Nifedipin. Eu ptr tensiune, dar n-a functionat. Probabil ca dr ti-a recomandat sa-ti verifici tensiunea mai des tocmai pentru ca iti poate scadea de la medicamentul asta.
Eu, normal, am tras un pui de somn si m-am trezit... Iar se repeta povestea de azi noapte...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca