Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare burtici!
sarbatoritei, Lavinia. Sa fii sanatoasa,sa ai o sarcina fara probleme si o nastere la fel. Iti doresc un perfect care sa-ti aduca numai bucurii. si petrecere frumoasa .
Felicitari fetelor care ati aflat ce aveti in burtica. Eu inca mai stau in suspans, asa ca Alexandra nu esti singura.
Ideea lui Miraco cu albumule f. buna. Si eu am avut la Diana o agenda in care am scris toate progresele ei, date referitoare de consultatiile medicale pe care le-a facut, inclusiv orarul meselor etc. Sunt intr-adevar utile, dar cred ca se poate folosi orice caiet/agenda. Ramane la latitudinea si posibilitatile fiecareia.
Fetelor care luati hainute pt bb va sfatuiesc sa nu luati f. multe pt nou nascuti pt ca oricum o sa primiti destule si bb creste destul de repede. Luati hainute mai marisoare (cam pt 3 luni) ca sa nu aveti surpriza (cum avut eu la Diana) ca nu aveti ce sa faceti cu hainutele pt ca sunt prea mici. Pt nou nascuti cele mai bune sunt bluzitele care NU se imbraca pe cap si pantalonasii cu ciorapei. Eu am vrut pe Diana s-o tin infasata cand era nou-nascuta (mi se parea ca era mai usor de "manevrat") dar se zbatea asa ca nu am reusit. Cel mai bine e sa luati numai hainute din bumbac 100% (bb au pielea f sensibila) si culori deschise ca sa puteti eventual sa le fierbeti (sau sa le spalati la temperatura f. inalta). Mi-am permis sa va dau cateva sfaturi legate de hainute pt ca stiu ca pe piata sunt f. multe si care-ti incanta ochiul, dar nu toate sunt practice. Stiu ca la Diana am avut unele hainute care erau f frumoase, dar care nu le-a purtat deloc din acest motiv.
Hai ca m-am cam intins cu vorba. Gata, va las.

Pupici la burtici

Luly 21s si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

la multi ani pentru Lavinia ....iti doresc sa ai parte de cele mai bune si cele mai frumoase momente ale vietii. sa te poti bucura de minunea din burtica si sa fii iubita si apreciata si dorita...atat de jumatatea vietii tale cat si cei din jur...te pup si petrecere frumoasa

dolores 21+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Mai fetelor explicati-mi si mie ce dureri sunt normale si care nu, ca eu innebunesc. Noaptea in special ma apuca durerile de burtica cand ma intorc de pe o parte pe alta, plus durerea din partea dreapta jos care radiaza pe picior. Am fost la medicul de familie si exclude o posibila apendicita, atunci ce o fi nu stiu. Am luat NoSpa, cedeaza cateva ore, apoi iar revine. Bebele nu doarme mai deloc, tot timpul da din picioruse de nu mai stiu cum sa-l pacalesc sa dorm si eu putin.

mayaione 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Mayaione eu cred ca e normal sa ai dureri, burtica deja e destul de mare. Eu cand ma intorc de pe o parte pe alta tb sa-mi tin burtica cu mainile, ca altfel ma doare si pe mine. Stai sa vezi mai incolo. Referitor la orele de somn ale lui bb nu prea ai ce sa faci. O sa te obisnuiesti.

Luly 21s si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

noaptea sau de cate ori imi schimb pozitia ma doare si pe mine burtica, nu foarte tare dar ma doare, si ma intorc incet incet si uneori cu ajutorul lui Ionut daca ma doare mai tare. DUREREA PE CARE O RESIMTI IN REST SI CARE IRADIAZA SPRE PICIOR PATE FI UN NERV CARE ESTE PRESAT DE GREUTATEA SARCINII. eu am o astfel de durere care pleaca din spate de langa coloana - am fost la doctor si nu e nimic anormal. In ceea ce priveste miscarile bebelui nu prea ai ce sa faci - asa e al tau mai activ. decat sa stai cu teama si sa te rogi sa mai miste odata sa stii ca e bine cred ca mai bine asa ca il simti tot tmpul.

incearca sa te relaxezi cat mai mult si nu iti mai fa griji.

quote:
Originally posted by mayaione

Mai fetelor explicati-mi si mie ce dureri sunt normale si care nu, ca eu innebunesc. Noaptea in special ma apuca durerile de burtica cand ma intorc de pe o parte pe alta, plus durerea din partea dreapta jos care radiaza pe picior. Am fost la medicul de familie si exclude o posibila apendicita, atunci ce o fi nu stiu. Am luat NoSpa, cedeaza cateva ore, apoi iar revine. Bebele nu doarme mai deloc, tot timpul da din picioruse de nu mai stiu cum sa-l pacalesc sa dorm si eu putin.

mayaione 25+

Raluca 24 + si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Miro eu cand intru pe gmail dupa ce introduc parola si dau enter imi apare mesajul not implemented. Asa ca nu stiu care ar putea fi problema. mai cercetez.

Raluca 24 + si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Ingeras, multi pentru experimentul tau...am rugat-o si eu pe o colega graviduta sa intrebe pe medicul ei despre aceste IR-uri, si a primit acelasi raspuns- se masoara mai tarziu, pentru ca acum oricum sunt mari. Si ca atata timp cat bebele este dezvoltat in grafic si nu prezinta retard de crestere.....no problem!!!!! Oricum, stau cu ochii pe experimentele tale!

Raluca 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Pupicei multi tuturor gravidutzelor si pupici speciali Doniei si lui Chinico, ca ati intrebat de mine...Am fost plecati intr-o mini-vacanta la munte, in M-tii Fagaras mai exact, de unde ne-am intors abia ieri seara tarziu...Fetelor a fost EXTRAORDINAR...Am vizitat si Manastirea Sambata, extrem de frumoasa, si am mers in cateva drumetii, insa nu asa des pe cat mi-as fi dorit deoarece am constatat cu stupoare ca-mi amorteste rau piciorul drept daca umblu mult pe jos......si ma mai doare si spatele...insa a fost frumos, am jucat si bedminton, carti, table, am mancat si ne-am distrat. Pensiunea la care am stat a fost tare frumoasa, ca-n povesti, gazon verde, verde si multeeee flori colorate!

Si acum, de azi buna dimineata stau si va citesc ca am avut de recuperat vreo 25 de pagini ...plus poze, link-uri cu toate alea...inca pe mail-ul comun nu am apucat sa ma uit!

Nu o sa o fac nominal, insa vreau ca voi sa o luati personal: FELICITARI tuturor care ati aflat ce purtati in burtica sau !!!! De asemenea, o aniversare fericita tuturor celor care ati sarbatorit x ani cu sotul! pentru: Oana, de Roxanici, Lia_c si Lavinia-P...sa fiti fericite toate si sa aveti parte numai de bucurii in viata!

Asaaa, am vazut si pozele...bucurestencelor, frumoase sunteti! Alexandra, si tu esti draguta foc si burtonele tau la fel...nu-ti face griji ca nu-l simti asa cum ti-ai dori pe bb-le tau!

Carliema, cool down, please.... Miro nu a fost si nici nu este liderul acestui grup; daca am simtit-o mereu aproape de noi si intr-adevar a fost mai veche pe forum, utilizand si invatandu-ne si pe noi sa utilizam din ce in ce mai bine acest forum, asta inseamna, dupa parerea mea, ca stie sa fie o prietena buna!

Gagici, CRED ca l-am simtit pe bb miscand, azi noapte pe la 12.00... Sper sa nu ma fi inselat...ca tare-mi doresc sa-l simt si eu odata!

Revin...Va

Oana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

fetelor am gasit si eu un model de patut de care erati interesate.....are cuprins si dulapioare si masa de infasat....uitati-va www.1001case.ro/Patut_Faktum_Kombi_Luxp4553.html" target="_blank">aici

alexandra 24+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_t spune:

Salutare burtici!

O sa fiu scurta pt ca sunt intr-o mare graba!
1) Am gasit un site interesant cu diverse produse pt bebe. Vi-l trimit si voua :
www.babycomfort.ro/index.php?cmd=product_catalog&id=0" target="_blank">http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=product_catalog&id=0

2) La multi ani Lavinia_P, sa fii sanatoasa si tu si bebelusul tau!

3) Bun venit daniela_b si babyyy!

4)Nu in ultimul rand ,Miro, include-ma si pe mine in procentul de 90% al sustinatoarelor tale.

Pupici si pe curand!

alexia_t + de 23 sapt

Mergi la inceput