Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Miro, cam de genul asta (patut) am vazut si la noi prin magazine, dar cica le aduc din Polonia... O sa incerc sa sun si la niste firme care stiu ca fac si mobilier p/u copii sa vad ce pot face... Mi-e mi-au placut f mult... Cit priveste albumele mercik de propunere Daca totul va fi bine vom veni la Sinaia-Brasov-Bucuresti dupa 7 august si as vrea sa fac si unele cumparaturi p/u bb: lucruri care aici sau nu sint inca in vinzare sau sint cam scumpe si desigur ca voi cauta si album ... Acum incerc sa-mi fac o listuta la ce sa ma uit/cumpar din Ro...
Alexandra, iti multumesc si tie p/u link.
Daca aveti ceva idei despre, de ex. Burete\suport p/u baie la bb, paturici sau alte maruntishuri va rog sa-mi ziceti - ca sa-mi completez listuta ... Acum stau la indoiala sa bag si pompa in listuta sau ba

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Mai jos am pus cateva poze din vacanta si am schimbat si semnatura...suntem mai marisori...

Poze din vacanta

Oana 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

buna fetelor,

caut cu disperare remediu contra arsurilor....culmea e ca le am doar seara si nu pot sa adorm! am incercat cu lapte, dar trece doar pe moment. canadiencelor, daca ati vazut ceve pe aici prin farmaci si e safe in pregnancy , va rog sa ma anuntati si pe mine....ca am avut o noapte de cosmar.

fetei care i se face rau de la materna : nici eu nu am putut sa suport, indiferent cand si cum o luam, asa ca am taiat pastila in doua si iau jumate dimineata , jumate seara. si e perfect. sunt prea tari, prea concentrate in vitamine si hormoni si pur si simplu pt unele organisme is too much. se pare ca injumatatite sunt mult mai suportabile.

Ktrinel si 23sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Pt.cine cauta nume de fetite si baiatei uitati-va si aici:
http://reclama/nume_de_copii_glosar.html

veronici
23+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Lavinia !
Mirona,am activat MP,aveai dreptate!
asiza
si ti-am vazut si pozicile din vacanta!
alexandra,e interesant patutul. e pt cine il va pune direct in camera copilului,si pus pe mijloc .
eu am sa il tin in camera noastra o perioada.
alexia,,a am vazut si pagina de la tine,e un mini-pat pliant ii zice,de alea intrebam eu daca voi credti ca se merita si pt cat timp o fi .
si asta care se numeste "scaun balansoar" era balansoarul ? dar nu seamana cu cel de la carut -care se da jos si se pune si la masina?si la pret e la fel ca mini-patul.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

mor de ciuda - ne-au blocat astia contul pe gmail. am citit ca e doar pentru 24 de ore.

probabil eram prea multe in el si incarcam, descarcam .. .etc.

nasol - mi-am notat unde am ramas ... si continui maine.

Veroniciu - pune mama link-ul ala pe mailu comun de yahoo ... aici nu se vede - deoarece e considerat reclama.

pupici si mai scriu de acasa.

Miro25+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Ktrinel, eu am observat ca am arsuri de la dulciuri in combinatie cu fructe si de obicei imi trec daca maninc inghetata . Insa stiu ca o fosta graviduta, acum mamica de mai-iunie 2006 a folosit in timpul sarcinii "Malox" - un medicament lichid si zicea ca e singurul remediu care o ajuta. Despre acest preparat stiu ca l-a luat si frate-meu cind era in clasele primare si avea probleme cu stomacul si i-a priit...
Oana, multumesc de felicitari!
Mayaione, mie tot imi amurte piciorul drept si miina dreapta, insa decind sotul imi face masaj - parca e mai bine... Dar nu-mi face in fiece seara , deoarece e super ocupat si obosit . Incearca si tu cu masajul - poate te ajuta...

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

lia, stiam si eu de Maalox , dar nu stiu daca e bun in sarcina. Va trebui sa intreb doctorul .

Ktrinel si 23sapt

Mergi la inceput

am mai vazut o reclama intr-o revista de bb, impotriva arsurilor in timpul sarcinii, cind ma duc acasa ma uit si iti zic. Ei i l-a recomandat medicul si l-a luat pe parursul sarcinii si vad ca bb e ok... Dar mai bine intreaba medicul...

lia_c
de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

hello girls,

miro, maine semnez actele..daca ai trecut prin asta atunci stii cate acte si nebunii iti trebuie, cata alergatura si eu numa de asta nu aveam nevoie in perioada asta.dar totul e bine cand se termina cu bine...

poate de asta mi-a gasit placenta asezata posterior, foarte joasa ..astazi la eco morfo..din cauza oboselii, nervilor si stresului prin care am trecut

in rest bebe e ok, totul este in limite normale, nu va insir aici parametrii ca sa nu plictisesc..dar Doamna Dr Chitescu de la MEDLIFE mi-a zis ca e in grafic din toate punctele de vedere..ceea ce ma bucura foarte tare..ma sperie putin placenta asta coborata..mi-a zis ca e posibil sa fie nevoie de cezariana daca nu se ridica.

asiza, bine ai revenit printre noi...eu stiam ca esti in concediu de aia nu am intrebat nika...

si eu am remarcat ca imi curg sanii..chiar ieri..dar fetele mele de aici mi-au zis ca o sa am o gramada de lapte..deci nu pot decat sa ma bucur...

dandusa, si tie mai multi pupici si bebelinei tale si mai multi..

fetele mele dragi, ne vedem din nou joi, proaspat improprietarita si mult mult mai saraca, dar fericita...

desiree 20+

Mergi la inceput