The best of aug-sept-oct 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

legat de dormitul cu sau fara plozi in pat...noi am ales varianta de mijloc doarme la el in patutz da cu noi in camera...cu patutul lipit de marginea dinspre mine, si patul nostru este imens...am incapea lejer dar eu nu pot dormi linistita, mereu am impresia ca se ridica si o ia la plimbare...am patit-o de fapt la Fantanele unde a dormit cu noi in pat, pe marginea dinspre perete...si sa tot ridicat in fund si din fund cu capul in jos da pe partea opusa...sa tot plimbat pana in momentul in care atarna cu capul in jos pe partea dinspre picioare, moment in care m-am trezit eu intamplator si l-am tras inapoi spre perna....
Avem noroc ca am schimbat patutul si din asta inca nu poate sa sara, cand va veni momentul respectiv vom face si noi un patutz ca al Almei care chiar imi place si mie foarte mult

O intrebare: mai sunt copii cu balutze????Intreb pentru ca al meu ma termina...are muuulte balutze si mereu trebuie sa schimb tricouri il mai tin si cu babetica uneori cand ma lasa....
L-am banuit de stomatita, ca ar fi asa balos din cauza ei...dar stomatita a trecut, limba e curata...si balele curg siroaie.Cei drept mai au ultimile 4 masele de iesit plus cateva colturi la cele iesite deja....oare cand o sa invete sa-si inghita saliva?ca eu il tot indemn sa o faca...si de cele mai multe ori nu-i curios

Si o faza haslie, are Stefan o papusica care a ramas fara rochita(nu o lasa imbracata de cand am dezbracat-o sa-i spalam rochita)...si azi a venit la mine cu ea in mana uimit..."mami nae pampes!"

Ana, mamica lui Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Buna dimineata(la mine) fetelor!

N-am mai apucat sa scriu ieri, ca am fost plecati si am stat destul de mult pe afara. Ne-am jucat toata ziua, la un parc de distractii - indoor, organizat intr-un mall. E singurui din Canada, cred... afara era prea cald, asa ca a fost super! Sunt caiuti, barci pentru copii, masinute, avioane si multe altele... plus un loc sigur pentru copii, cu saltele, cu topogane mari... e fain!

Ana_a ce bine ca scrii si tu ce mai faceti, mie imi place sa citesc intamplarile lui Shan si cat de cuminte se joaca el, sa nu fie de deochi. Plus... noi abia asteptam sa vina ploaia aici, si daca nu e cu tunete si fulgere, iesim afara si ne balacim, mai ales prin balti.. lool, e o mare placere penru mandra mea

CRISMIR exact asa dormim si noi, dar cred ca nu mai are rost sa continuam subiectul asta... sa nu se ajunga la "discutii". Mie sincer, mi-ar fi placut mult sa doarma de la inceput singura in patutul ei, dar n-am putut sa ma dezlipesc de ea. De Doru mi-e frica ca ar da peste ea in somn, dar eu, nici nu va puteti imagina ce somn iepureste am. La fiecare miscare a ei, sunt treza . Cat despre patutul fara gratii, Danyce mandra mea cand se trezeste, nu numai se roteste in pat, dar se ridica si apoi se "arunca" la loc... asa ca e destul de riscant, inca, pentru noi, repet inca. Iar cu patutul cu gratii, ai dreptatate, cred ca e si mai periculos decat ala mare, daca n-are barele scoase, ca la Alesio la cat de cataratoare e si fata mea. Of, gata, am scris asa mult, promit ca nu mai scriu nimic la subiectul "dormit" pana cand n-am noutati

Asa... am vrut sa va mai zic ceva... cum stati cu greutate si inaltimea? ce mai mananca copilasii/daca mananca?
A mea are cam 12 kg, 11.8 cred, la inaltime n-am masurat-o, dar e destul de inalta. La locurile de joaca sunt copii (destul de multi, mai ales fete) de 3 ani care is la fel de inalte, chiar un pic mai mici... [:|]

Cu mancarea sta bine, are un mic dejun compus din o felie de parizer, o felie de cascaval, un iaurt si o bucata de paine. La amiaza are pilaf sau piure... iar seara ceva usor, un iaurt, o budinca, o bucatica de carne... Laptele de seara nu mai bea, dar in schimb are pe zi cel putin 1 litru si jumate de lichide, ceai, apa, suc. Nu e mult, dar e sanatoasa, sa nu fie de deochi.

Ok, hai ca am scris o gramada si vrea mandra sa se uite la "Nimo" (Finding Nemo)

Va si va doresc sanatate!

Mergi la inceput

Salut!
Eu bantui ...baietii imi dorm de 2 ore si jumatate, eu cum nu pot sa dorm la amiaza...ma tot invart pe aici
Andreea, al meu a fost cantarit si masurat la pediatru, cica are 13 kile si 90cm, cu inaltimea...cred ca nu a masurat bine asa au scris in registru dar eu zic ca are numai 89, cat o fi...sanatos sa fie!
De mancat al meu cam tot asa dimineatza, fara cascaval ca nu-i place, in plus ii mai dau paine cu unt si dulceatza facuta de mine, papanasi(daca dormea mai mult si aveam timp sa-i pregatesc) cereale(bilutze cum le zice Stefan)cu lapte(asta in cazul in care nu servea sticla de dimineatza, sau un fruct(banana).La amiaza ce gatesc in ziua respectiva, cand se trezeste depinde la ce ora(daca doarme pana la 6 trece direct la supica) daca nu, un fruct sau un iaurt, si seara tot ceva usor, ca si la voi
Are zile cand mananca, are zile cand face mofturi...nu prea l-am stresat, doar eu ma mai stresez uneori de una singura.
Acum de cand merge la cresa mananca acolo 3 mese, un mic dejun, masa de pranz cu 2 feluri si o mica gustarica inainte sa-l iau de acolo.Doamnele zic ca nu refuza nimic...Acolo le da ceva mai diversificat decat faceam eu acasa si vad ca nu face mofturi...

Eu de cateva zile ma gandesc sa incep ceva tratament de imunizare(usor) ca odata cu mersul la cresa vor aparea si piticii(mei de pe creier - puteti zice voi) Trebuie sa ne facem o programare la pediatru sa vedem ce ne recomanda.

Apropo de ploaie si balacit...Stefan este mare fan al baltilor...vecinii de pe ulita il stiu inca de asta iarna, nu multi au fost cei care au mai comentat ca se murdareste si strica papucii adevarul este ca distractia e maxima si nu pot sa o refuz, de la balaceala trecem direct la dus si apoi in casa la alte jocuri!

Ana, mamica lui Stefan

Mergi la inceput

Aaaa... si eu ii dau fructe, preferatele-s bananele, caisele si strugurii dar mananca si mere si altele de sezon.

Sa ne zici si noua de imunizare :)

si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANIELA...eu nu vreau Doamne fereste sa ne certam,iti spune-am doar cum dormim noi...si eu as vrea sa aiba camera lui si patul lui,sa stea acolo sa doarma singur..dar acum nu avem decat un singur dormitor(deci gen apartament cu 2 camere,dar in sufragerie nu putem dormii)si sa-l las singur intr-un pat,cu gratii sau fara,mie frica,pt ca daca ne vede in camera vrea sa vina la noi in pat...iar de cand mi-a cazut in cap pe la 1 an eu dorm cu el,pt ca a escaladat patul cu gratii si a cazut in caput,offffff,nici nu vreau sa ma mai gandesc...gata,am incheiat si eu cu subiectul asta

ANA si Robert mai are balute uneori,cred ca de la faptul ca trebuie sa-i iasa si ultimele masele.

ANDREEA,Robert are cam 13.800kg si cam 88cm...de mancat el mananca inca laptele cam 200 ml la 7 dimineata apoi pe la 9 o felie de paine cu branza/sunca/parizer/pateu,apoi la 12 mai bea 200 ml lapte si doarme cam 3 ore(ceea ce ma bucura enorm fetelor ca a inceput sa doarma 3 ore)cand se trezeste papa mancare ce gatesc si pt noi,supa/bors/tocanite sau altele,iar uneori mai mananca un iaurt sau ceva fructe,dar in ultimul timp le-am cam sarit,nu mai vrea nimic pana la 9 cand isi bea laptele cu cereale(250ml)....eu uneori sunt cam nemultumita ca de la 3-4 pana la 9 nu mai vrea nimic,dar ma gandesc ca e ok,daca nu ii e foame inseamna ca a papat destul...pe langa asta bea apa si suc(de mere si uneori de portocale).

Daca mergem in parc si cineva ne serveste cu napolitane,biscuiti sau alte prostioare nu refuzam,spre dezacordul meu ,dar nu am ce face...chiar ,voi le-ati dat bomboane sau ciocolata?...in parc vin tot felul de copii,mai mari si mai mici,la majoritatea le dau parintii tot felul de bomboane..spre disperarea mea i-au dat si lui Robert ca va dati seama ca urla daca nu...offff,ma gandesc ca una doua acum nu conteaza,dar tare nu-mi convine,aveam eu un fix ca pana la 3 ani sa nu-i dau prostii din astea

Fetelor m-am cam lungit,scuze daca va plictisesc...va pe toate ,pe maine!

Editez:Am ceva poze noi cu Robert de la ziua fetitelor de dumnica trecuta,cine vrea sa vada sunt la casuta de sus

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Mirela...ma tot gandeam la care casuta te referi, in final m-am dumirit! distractie maxima acolo la petrecere...si ce mare si frumos sa facut si Robert al tau!
Deci si voi mai aveti uneori balutze?M-am mai linistit si eu...o sa-i treaca si la Stefan, zic eu pe cand om avea dantura completa

Stefan de vreo 2 zile incoace cere lapte noaptea, mai cerea el si inainte da asa pe la 4-5 in schimb azi noapte sa trezit de la 1 jumate si nu am reusit sa-l culc fara sa-i dau "titu" a plans o buna bucata de vreme..."aduce mami a Shan tituuuu" a tinut-o asa vreo 10 minute...nu am reusit nici cum sa-l conving ca e noapte si nu avem titu pana dimineatza, in final i-am facut damblaua...la 2 ore dupa sa trezit din nou, apoi a marait iar ca vrea titu...nu i-am mai dat pana la 6 jumate dar tare rau a dormit toata noapte cu foieli si suspine....cred ca o fi stresul cu cresa, numai el stie bietul ce e in sufletul lui...
Dimineatza pana ajungem acolo imi tot explica ca el merge la cresa si mami cu tati are treaba si apoi vine dupa el, cred ca mai mult se indeamna pe el sa nu plangaTreaba cea mai grea este ca acolo sunt noii veniti, copilasii plangaciosi cum era el prin iunie, si cum ii aude pe ei ca plang mai ca-i tremura si lui buzisoara, dar eu tot ii spun ca acei copii sunt mai micuti si inca nu stiu ca mamicile vin dupa ei, ii mai spun ca toate mamicile vin dupa copilasi, ca nici unul nu ramane acolo, ca ar trebui sa-i incurajeze si pe cei mici, azi dimineatza zicea singur pe coridor in timp ce il imbracam ca "nu pange bebe ca mamica ta vine acuma!"

Va pup si va urez o zi buna in continuare!

Editez sa va spun ca am facut publica pagina cu filmutelele lui Stefan, 4 la numar, calitatea e destul de proasta, filmate cu un aparat foto...dar sunt cat de cat vizibile pentru cine doreste sa le vada aveti un link aici

Ana, mamica lui Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Buna Dimineata,

Ana, fruntea sus ca trece ea perioada de cerut lapte noaptea. Stii ca si noi am patit-o.

Crismir, si eu ma pierd de nervi cand ii da cineva dulciuri prin parc. Am incercat sa il tin departe de tot ce inseamna zahar in exces si cacao (mi-am luat diverse admonestari c-as fi mama nebuna ca nu las copilul sa pape ciocolata). Are timp cand o fi mai mare. Cand primeste ceva in parc de regula reusesc sa il reorientez sa pape ce avem la noi (in general fructe) sa nu simta ca i se interzice "ceva bun".

Eu sunt chioara de somn ca in we am fost la bunici la tzara (promit poze diseara daca nu adorm inainte) iar azi dim a plecat tati pt 2 sapt. Asa ca azi noapte io faceam bagaje si calcam cu drag si spor.

Va pup si va doresc o sapt minunata.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Lilia cu intarziere si scuze: LA MULTI ANI!!!!Multa sanatate, fericire si sa se faca bine Amelia!

Noi suntem ok, Alesio e cuminte....cat se poate...doarme singur in camera lui, nu mai cere deloc lapte nici noaptea nici dimineata la trezire(atunci papa micul dejun), vorbeste mult...si tot mai corect, il iubeste si-l pupa mult pe fratiorul lui....iar eu cresc...in continuare!
Acum facem bagajele sa plecam ceteva zile in concediu la Colibita...sper sa avem ceva timp frumos....
Aveti grija de voi!

Pupici!

Ioana(34+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

La Multi Ani! si din partea noastra Lilia! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de printesa ta, Amelia

Eu... ii mai dau ciocolata, sau bom-bom, cum zice ea, dar nu a fost niciodata mai agitata decat e ea in mod normal . Nu ii dau des, dar ma uit sa nu aiba alune, ca mi-a facut o data alergie mare de la jumatate de aluna De asemenea nu mananca albus de ou, ca iar face alergie

Mirela Ti-am vazut mandretea de baiat!

Mina draga, asteptam pozele

Pufy drum bun si timp frumos!

Ana lasa ca apar acusica dintii. Noi n-am avut niciodata probleme cu salivarea din cauza dintilor, dar fata mea inca nu are canini... Mai e cineva in situatia asta? :}

Ma duc afara fetele...

P.S. Tata a ajuns cu bine in Iasi

si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Ania si Ana, multumesc de intrebare. E greu din nou cu gradinitza, mai ales ca avem probleme cu burtica. Are un virus, diaree samd si e si ff nervos. Pe deasupra ii mai iese si al doilea rand de maselutze... L-am mai tinut cate o zi acasa, iar cand merge la gradi urla de nu se poate. Iar astazi.. apropo de ce ziceai tu Ana... mi l-a luat o educatoare din bratze in timp ce el urla iar eu incercam sa vorbesc cu alta. Si a disparut cu el in una din camerele de joaca. nici sa il pop nu am apucat. Fff rau, ca l-am auzit multa vreme plangand si am avut asa o stare proasta pana m-am dus sa il iau. Oricum, educatoarea lui e in vacanta si de-abia astept sa se intoarca. cred ca mai am putin si o iau pe asta care o inclocuieste la bataie. Azi il imita pe Tudor cum plange: ua, ua, umai asa faci ii zicea ea copilului. AAAAAAAUUUUUUU. DAr cum nu pot sa o iau la bataie maine trebuie sa ma duc cu ceva la ele, poate le mai indulcesc.

Aissa, Kiss, comparatia ne omoara. Si eu cand ma uit in parc la copii mai mici decat ele, crescuti si cu 3 limbi nu doar 2 ca Tudor, si vorbesc, si repeta cuvintele si fac propozitii.... ma apuca nebunia. Inutil! Fiecare cu ritmul lui. Asta e! De vorbit tot o sa vorbeasca pana la urma.

Chiar asa, ce e cu voturile alea??

Andreea, Tudor are 91 cm si 13 kg. DAr el a slabit ff milt, nu mai e rotofeiu de altadata. S-a si inaltat, iar acum cu boala asta a slabit cam 1.5 kg. Ma uit la el ca ii vad coastele si ma apuca jalea.

Pupici

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput