The best of aug-sept-oct 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

LILIA LA MULTI ANI FERICITI!!!
Numai sanatate pentru tine si pentru Amelia si o viata frumoasa!!!

Eu n-am avut net de vineri , ma bucur ca Andreea si Ana au revenit in fora, eu inca n-am avut timp sa vizionez pozici darii pup si pe Nathalie si pe Stefanut! Ana, buna idee cu joaca de-a cresa, exemplificare vizuala e mai buna decat orice povestire De cantarit si masurat pauca totala, se mai urca ea pe cantarul nostru dar variaza cam intre 11 si 13,5. (nu e sensibil)
Pufy tie vreme buna si vacanta placuta si grija de burticuta !
Mina gata tzara? Pisicile ce mai zic de tero? Uite pupic ca ai ramas singurica
Danyce ce frumos cum te pupa Alma doar pe tine
Bozo, sanatate si bafta cu gradi!!
Mirela, bobomoane de ciocolata nu i-am dat, in general mai scapa cate-o napolitana/ croissant cu cioco/ biscuiti cu crema. iar in parc pufuleti..... floricele manca intr-o vreme cam des dar le-am bagat tuturor embargou, iar acum stie ca doar "cochii mali" papa "lolele".
In rest noi suntem cam ok, ne-am intalnit cu Ioana lui Naty la nisip, e o dulcicaaaa si jumatate si i-am aratat gogoasei mele capoase ce frumos spune ea cand vrea pisu. Noi suntem lipite de pampers, tocmai acum 2 zile mi-a facut un cadou odorizat rau langa olita dar pe jos.
Va pup, noapte buna!!!!

Mergi la inceput

Andreea, haha am uitat sa-ti raspund, pai daca il chema Ghita pe eventualul mostenitor turbau socrellele, singurul bucuros era socruletul pe care=l cheama Gheorghe. Deja se vedea mama la serv anuntand nasterea baietelului mult asteptat Ghita / Oricum, nimic nu s-a anulat, Uca tot asteapta sa il aduca barza pe Ghita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Lilia, La multi ani si din partea mea!!!Multa sanatate si numai bucurii!!!Ce mai face frumoasa Amelia?Hai si mai spunene cate ceva despre ea!

Andreea, curios...ca nici noi nu am avut balutze pana acu de vreo 2-3 luni sa zic asa...nu-mi amintesc exact cand a inceput sa saliveze asa de mult...zic eu ca asa multa saliva nu a auvut pe toata perioada iesirii dintisorilor la un loc

bozo imi pare rau de deranjamentul la burtica a lui Tudor!Sa stii ca perioada asta cu planset va trece, uite daca mai vrei sa-ti spun din experienta noastra sa imi spui...nu vreau sa scriu aici pagini intregi si sa va si plictisesc.Tu ai inceput munca? Eu zic sa te tii tare si sa nu renunti doar pentru ca plange!Si Stefan a plans...la inceput foarte tare pe urma incet incet a inteles ca eu merg dupa el, ca nu ramane acolo, eu mereu i-am spus ca nici un copil nu ramane acolo, dupa toti vin mamicile si-i duc acasa.E tare greu cand o zi il duci una nu-l duci...e bine sa fie o continuitate pentru ca cu fiecare zi care ramane acasa o luati de la capat cu plansul, dar daca a fost bolnavior este de inteles.Si mie mi l-au smuls practic din brate la inceput pentru ca nu vroia sa se dezlipeasca de mine si ele nu mai aveau rabdare...

Ioana, in final v-ati hotarat si mergeti la Colibita?Cat stati?Haideti si pe la noi ca tot treceti prin Bistrita!Sa aveti vreme frumoasa si sa va simtiti super bine langa lac!

mina...multam de incurajari ma tin asa de tare incat ma invarte pe dej'te!!!

O seara placuta tuturor!

Ana, mamica lui Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

salut

asa cum am promis, luati de vedeti pozili.Se va evidentia vizigotu in slip la domiciliu,tot el la tzara adunand rosii, carand apa si curatind pestele cu strabunicutza.A mai fost o faza tare cand l-a apucat harnicia si a udat toata curtea,in timp ca ma-sa cara apa de la fantana. Toata curtea a udat-o oameni buni, ba la viteza mai nimerea cate o cana de apa si in schinarea mea si a bunicii ca eram pe traseu.... ... cre ca de aia a plouat in halu ala dupa masa, a tras tero la ploaie. Astea faze nu-s imortalizate ca nu era sa pun mana uda pe camera nu?

Gata , fug sa pap si eu ceva.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Lilia, La multi ani fericiti alaturi de Amelia cea scumpa si toti cei dragi sufletului tau!
Mina, e superb vizigotul!Si ce harnic mai e!
Mirela, nu ma supar eu asa usor, iar pe tine niciodata.
Am pus si noi cateva pozici cu familiuta noastra.
Fug la nani, dar mai revin eu serile pe aici, macar sa vad ce faceti.De la servici nu am voie sa accesez internetul numai daca e vorba de siteuri utile pt job.Va pup pe toate

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Lilia, multi ani fericiti, cu sanatate si iubire langa toti ai tai!

Daniela, da,mare harnic, nu sta geaba ca rugineste. Daca nu are ce face isi gaseste el de treaba. Seamana cu ma=sa, dealtfel.

Andora, deci pe cand vine barza aia? Lasi fata sa astepte?

Ioana, distractie placuta, asteptam poze.

Va pup. noapte buna tuturor

Mina si

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

.Neat! Mai o ma pusei pe vizionat copchii dimineata asta, ptiu sa nu-i deochi, cresc ca Fat Frumos piticii astia serios, de fiecaredata par mult mai mari....
Andreea, sa nu-ti deochi printesa ca mare si frumoasa s-a facut.... am vazut-o cu animalute vii au ba, dar in fotoliul acela de printesa e superba
Ana, am luat lectii de al Stefu' tau cum e cu joaca de-a gradi.... acu' tre' sa caut sa cumpar omuleti sa initiem pregatirea pt marea plecare din sept
Danyce chit ca ma repet dar a crescut si Alma... mai-mai, pup ochisorii aia frumosi . Stii, cred ca asa cu parul prins codite mai jos pare mai mare Haha si ce cool e cu ochelari si pe motor .. AL CUI E?. Mai dar semeni leit-leit cu ...Anca parca? Nu sunteti gemene nu?
Mino haha nu m-a dezamagit tero stiam eu cu pisicile, vaz ca n-au avut pace nici acum, nici ele nici coada lor... mai dar rosiile alea cum rezistau nemancate, cadaca era Gogo acolo pe toate le incepea
A, cu barza, pai nu programai io barzoaica in 2008 plus inca cateva fetite de pe-aici? Pana atunci se mai obisnuiesc si bunicile cu numele
Asta vrusei sa va zic, termin acum acilea si ma mai invart niel prin casa, gogoasa inca sta in pat, va pu si va doresc o zi buuuuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

MIna, super tari pozele cu Tero la cules de rosii, la tras mata de coada si la pupat fetita in parc

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Mey, Patrice, mery, tu ti dai pi langa mini sa ne incuscrim mey, ca prea mi-l lauzi Adevarat ca cine mai are baiet frumos, gospodar si devreme acasa ca al meu?

M-a terminat, a plecat tat-su pt 2 sapt si evidente ca la 3 noaptea cere laptele

Mina si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Salutare fetelor!

Intru si eu sa va zic ca-s frumosi tare Shan si Vizi-Tero , sa nu fie de deochi! Sa va traiasca si sa bucure mereu asa ca acum. Nu cred ca e un loc mai frumos de crescut pentru copii, decat la tara! Eu n-am avut bunici la tara, nici alte rude (decat indepartate) asa ca... am cam dus lipsa de "aer curat". Natalia mea are rude la tara, dar in tara, nu in Canada . Bine ca aici e macar aerul mai curat decat acasa [:|]

Si Alma e o super dulcica, trebuie sa ma duc si eu cu mandra mea la piscina, ca n-am mai fost de mult, si mi-e dor

Mina draga da-i lapte, cand i-e foame... poate a facut mai multe activitati in ziua respectiva si nu a fost satul. Nu cred ca o sa se repete prea mult. Plus ca, nici 2 ani n-are... lasa-l sa se mai bucure pana atunci

Multumesc pentru aprecieri fetelor

Ma duc si eu la treaba ... ne auzim mai pe seara.

Va si va doresc sanatate!

Mergi la inceput