The best of aug-sept-oct 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Andora misto videoclipul... prima data am crezut ca e vorba de o piesa de teatru Frumusica "Cleopatra" si accentul ei... Are legatura cu Pavel Stratan? Sa inteleg pana la urma ca va duceti la concertul ei, nu?

Cred ca ai fi avut panarama cu rudele de-i puneai numele "Ghita" Cu toate ca e frumos

Mirela promit ca pun poze noi week-endul asta, vreo 20 acolo sa ai ce viziona ... Da, sa nu fie de deochi, fata mea a crescut mare de acum
Ma bucur ca sunteti cu totii 3 impreuna acum.

Abia astept sa ajunga tata in Ro, sambata(maine/azi )pe la 4 amiaza...
El o sa stea 1 zi 2 in Bucuresti, apoi in Iasi si in Botosani... la rude

Va si va doresc sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Uite draga Mirela pentru tine si pentru fete am uploadat azi cateva poze. Ultimele sunt mai vechi, dar primele 16 cred is noi-noute Enjoy!

si sanatate! Ma duc si eu la nani ca e 7 dimineata in Ro

Mergi la inceput

LOL... Inca un mesaj ca sa am si eu 400 . Sper sa nu va suparati

si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut si de la noi!!!

Da ce-i cu stelutele alea galbene in dreptul subiectului? intreb si io...dar o sa dau o fuga si pe la partea de tehnic sa vad iexplicatiile

bozo, cum mai sunteti cu gradi?ati inceput? imi amintesc ca intrebai de Stefan...el este ok, sa acomodat foarte bine, joi a fost prima zi dupa vacanta, a fost bine asa ca am inceput de joi, vineri, si apoi azi si maine acasa cu noi...sa nu fie de la inceput 5 zile Nu a plans, a inteles foarte bine ce se intampla, cum e treaba cu cresa, este un baiat de milioane, cel putin pe mine ma uimit cat de cuminte a fost...
Ca un sfat, fiindca noi deja avem experienta, sa nu-l dai din bratele tale in bratele doamnelor...al meu nu suporta treaba asta, de aici au dedus doamnele de la cresa ca sunt geloasa pe ele , oricum e mult mai usor de acceptat sa-l asez eu in fata usii, sa-i dau pupu sa-i spun ca il iubesc sa-i zic sa fie cuminte...si sa-i spun "uite cum te asteapta acolo copii sa mergeti la micul dejun" si asa nu plange deloc.

Haideti sa va povestesc ceva fun, acu cateva zile, cu pregatirile pentru inceperea cresei, am inventat un joc impreuna cu Stefan, jocul - de-a cresa! Am construit din piese de puzzle(caramizi) sau cum le numiti voi, 2 casute, autobusul cu 3 scolarei si casuta de la LittlePeople(ferma) pe care am numit-o - cresa
Ne prefacem ca este dimineatza, copii din casute se trezesc beau lapticul...bla bla...apoi vine autobusul, se urca in el...si se duc la cresa! acolo fac nani, papa, se joaca...si mai apoi vin mamicile dupa ei si Stefan ii pune din nou in autobus pe fiecare si-i duce la casele lor! La captivat din prima jocul acesta, se joaca in fiecare zi plimband copii de 2-3 ori...se mai enerveaza uneorii si nu mai vrea sa-i duca la cresa...ii plimba doar pe "sosea" dupa care ii duce la mamicile lor...oricum este tare pasionat, vorbeste cu ei, ii mai cearta, se mai cearta si cu mine ca eu vreau sa-i duc la cresa el vrea sa-i duca in parc...etc, e mult mai preferat ca jocul cu masinile pe sosea, cu politia si accidentele, cu pompierii si alte cateva jocuri cu care ne mai omoram timpul cand e prea cald afara.
Am pus si poze cu el, azi nu m-am putut indura sa nu-l pozez un pic, pana sa enervat si mi-a luat aparatul...
Aveti un linkaici

Mai am cateva poze sa va arat cu Stefan prin ploaie...revin dupa o mica pauza.
O zi buna tuturor!si sa auzim de bine!

Ana, mamica lui Stefan

Mergi la inceput

Bunnnn...am revenit!
Si eu ca si Andreea...nu scriu o buna bucata apoi revin in fortza!
Andreea, am vazut pozele cu frumoasa ta!Ptiuu sa no deochi!pupa printesa!Si tare ma bucur ca ai revenit printre noi!

Asa...am promis poze cu Stefan in ploaie...ei bine sa va povestesc pe scurt...tocmai ii dadusem sa manance, l-am dat jos din scaun, afara ploua cu galeata...tati a uitat sa inchida usa cu cheia si Stefan dintr-un moment de neatentie de-al meu...ca tot urla el"afara!!!" ...tzusti a zbughit-o pe usa afara descult si cam in pielea goala, ei da na mai fost chip sa-l bagam in casa...nici nu ne-am grabit sa fugim dupa el prin ploaie, era prea incantat de pleoscait in belti si de chiuit de bucurie...ca e in ploaieeee!!!
Pozele de aici

Ana, mamica lui Stefan

Mergi la inceput

si un ultim mesaj
Ioana, am vazut si eu pozele cu Alesio dormind pe covor, sunt superrrr!!! Da cum a cazut?si nu a plans???a adormit la loc?Sau sa strecurat afara si na mai avut puterea(din cauza somnului)sa urce la loc???

Am mai vazut poze si cu Uca, cu Robert, cu Alexandra si mai am inca de vizionat!(astea ce-i drept le-am vazut in urma cu cateva zile da nu am avut timp sa scriu...

Vreau sa va mai spun ca si Stefan e ffff mamos in ultima vreme...nu mai vrea sa stea nici cu tati daca eu nu sunt in preajma, ma cauta prin toata casa si abia dupa ce ma gaseste se reintoarce din nou la joaca, dar de cele mai multe ori ma cheama cu el...este un smecher...imi zice "te ogg mami, da te og hai cu Shan in camela cealata"(camera cealalta) asa pe un ton...nu stiu cum sa-i zic, mieros si lipicios de nu-i rezist....

Pupici la toata lumea si sper sa revin cat mai curand!

Ana, mamica lui Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDREEA scumpica...am vazut pozele,frumusica foc mandra ta,sa nu-i fie de deochi....ce mare s-a facut si ea,si am vazut ca picteaza,

ANA am vazut si pozele cu Stefanel...,mare baiat ai...ce frumos se joaca el cu masina si copiii,hahaha,mi-a placut ideea ta..trebuie sa-i iau si eu casuta din aia lui Robert,pare distractiva...poate sta si al meu locului cumva

A,si chiar,ce e cu stelele astea?!

la toata lumea,pe maine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut,

Intru repejor sa va salut si sa laud puiutii frumusei: Nathalie si Stefan.Ai o d-ra scumpa foc, Andreea.Nici puiul tau nu e mai prejos, Ana. Multumesc mult pt experientele tale cu puiutul la cresa, pe care le impartasesti cu noi.Si Alma va merge la cresa incepand cu 4 septembrie si ma pregatesc sufleteste.Mi-e groaza ca o sa o duc eu dimineata si nu stiu cum va reactiona sa ma vada plecand.Trebuie sa specific ca am fost acolo sa vedem cum e si i-a placut tare mult...n-a mai vrut veni acasa.Fara mine se descurca in timpul zilei, iar seara ma ia in primire si ne jucam pana adoarme, eu fiind jucaria de fapt. Singura problema e ca plange cand ma vede iesind din casa, chiar daca ii spun clar ca ma duc doar pana la supermarket sau sa arunc punga cu gunoi.Ideea ta de a nu da copilul direct educatoarei e foarte buna.
Naty, Alma nu a mai fost muscata de verisoara ei.Cand am fost vineri la ziua lui Marjolein chiar s-au jucat impreuna.S-ar putea sa fi fost doar o intamplare, insa si eu am fost langa ele non-stop.
Andreea si Doru, nu mi se pare deloc riscant sa o las pe Alma sa doarma in patutul ei.Patutul e pt copii de la un an in sus si are bara de protectie, dupa cum spuneam intr-un post anterior,deci....nu are cum sa cada pe jos daca se rostogoleste.In plus, patutul e ffff jos.Mult mai riscant mi se parea sa o las sa doarma in continuare in patutul cu gratii, stiind cum le escaladeaza, tocmai pt ca de pe gratii putea cadea mai usor in cap, riscul de accidentare era mai mare.Tocmai din motive de siguranta am luat decizia de a o muta.Si sa stii ca ii place tare mult, chiar se duce la nani singura...pardon, nu singura, cu ursuletul de plus indispensabil...ideea e insa aceeasi.
Ania, imi dau seama cat iti e de greu.Eu si la servici ma gandesc toata ziua la Alma si sun de nenumarate ori sa vad ce face.Luni seara pleaca la socrii cu sora mea pana miercuri sau joi (daca n-am timp sa o plimb pe sora-mea in Nl,imi deleg reprezentanti) si ma gandesc deja ce ma fac fara ea cateva zile.
A propos de dormitul in pat cu parintii, eu prefer sa nu comentez prea mule la acest capitol.Ma limitez la a spune ca mi se pare mult mai safe sa doarma copilul singur,la el in patut.As adauga ca nu vreau nicidecum sa isc polemici, asta e doar parerea mea.
La noi a venit matusica Anca (sora-mea) si Alma e indragostita de ea si vice-versa.E asa o veselie in casa si Alma vorbeste din ce in ce mai mut si in romaneste.De cand a venit Anca, numai cu ea vrea sa se joace, tot pe ea o fenteaza cel mai mult,numai pt pupici mai vine la mine (am onoarea de a fi singura persoana pe care o pupa Alma voluntar).
Cam atatea despre noi.Sper sa citesc numai de bine in continuare.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANIELA,eu dorm in pat cu puiul si tati cu noi...dar patul nostru e foarte mare,king size si chiar mai mare un pic ,cred...asa ca Robert doarme pe trei sferturi si noi pe restul..de safe,nu se pune problema,eu dorm langa el si fac asta de imediat un an,nu e o lauda,da e mult mai bine sa doarma singur dar in conditiile date e foarte bine si asa...sunt asa de obisnuita cu el ca ar fi anormal sa dormim fara el...te intreb ceva,tu dormi cu sotul si te urci vreodata pe el sau va loviti in somn?nu cred...ei vezi,exact asa e si cu puiul,sunt foarte obisnuita cu el si nu sunt accidente de gennul asta...repet,stiu ca cel mai bine ar fi sa doarma singur,dar acum la noi nu se poate...din pacate asta e...si sincera sa fiu,lasa ca are timp sa doarma singur si atunci si daca voi vrea nu va mai dormii cu noi

voua!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Mirela draga, m-ai facut sa rad.Intorcandu-ma in pat risc doar sa ma trezesc la el brate, asta daca nu ma aflu acolo deja.Acum referitor la discutie, ziceam ca nu doresc sa supar pe nimeni cu parerea mea.In plus, patul nostru nu e inca king size, are doar 180/220 parca.Eu dorm insa foarte profund si mi-ar fi fost frica sa o am pe Alma cu mine, mai ales cand era bebelusa mica-mica.Acum nu cred ca ar mai fi probleme de acest gen, ar fi altele, gen ''scos ochii lui mami cu degetele'' sau "tras de cap" sa ma trezesc in miez de noapte.Asta pt ca se mai trezeste noaptea.Hai ca te pup si fug la piscina cu familionul

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput