The best of aug-sept-oct 2004 (118)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDREEA ce spor la scris ai... Uca mamoasa

MADA vacanta frumoasa!

ANIELAS piticutei tale...ma bucur ca mai aud vesti de voi.

Mai fetelor,azi am crezut ca mor de nervi...Robert a intrecut orice masura..in parc,vrea sa se joace cu toate jucariile altor copii,cu biciclete si ce-o mai fi pe acolo...culmea,pot sa-i iau totul de acasa ce vrea cand ajunge acolo uita de ele,numai a altora vrea...stiti mie m-i se pare cam aiurea chestai asta,isi tot aduc fiecare ba masini,ba papusi ,ba triciclete ,masinute mari cu pedale...offff...ce tampenie,apoi normal ca vor unii de la altii...eu nu prea il las sa ia de acasa,e in parc sa se dea pe topogan si ce mai e pe acolo,sa alerge si sa se joace cu copii ,cu jucariile se joaca in casa destul....si asta nu ar fi nici o problema,doar ca unii impart jucariile altii nu...si incepe distractia,ba se musca ,ba se bat,ba se imping,isi trag palme si apoi ba unul ba altul urla...hahaha,mai nasol e cand se mai ataca cate o mamica ca i s-a lovit copilul...uffff....ca la nebuni..asa e si in Romania?...tare curioasa sunt!!!...a,uitai sa va spun ca fiecare vorbeste pe limba lui:ba romana ,ba rusa, ba spaniola,unul in engleza...,va dati seama ca nici nu se inteleg prea mult!

Hai ca fug,iar e noapte la mine

la toata lumea si un weekend placut!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragelor!
Eu am avut un greierash azi noapte in casa..asa ca sunt matinala si zombi
Oricum nu pot dormi de emotii...azi sau maine cel tarziu o vad pe Ina..o aduc ai mei la socri..unde mai ramane o sapt..iar eu voi fi singurici pe aici..asa ca dc aveti nevoie de baby sitter dupa ora 18 ma ofer voluntar
Hai sa va zic ce a facut Ina aseara....in ultimul timp au tot stat pe la tzara si acolo a udat si sapat floricelele toata ziua...ieri..a iesit cu mama in oras..si normal ca a vrut sa sape si florile proaspat plantate de primarie..si apoi sa le ude, nu se intelegea mama deloc cu ea

Mirela-...nu-ti fa probleme...si aici e exact la fel..mai putin cu limbile..dar fiecare vorbeshte propia bebelushasca...si aici vin mamicile cu multe jucarii dupa ele...si normal ca fiecare copil ar vrea sa se joace cu ale altuia..ca de ale lui e satul..nu?

Andora-mercic...am sa vb si cu Stefu..sa vedem ce facem...eu as vrea tare sa mergem..numai ca nu stiu cat de mult o va captiva pe Ina spectacolul...te anunt oricum ce facem...poate vine si Adela cu pitici. Si eu vreau o intalnire in Herastrau dupa ce se termina perioada de concedii. Ma intrebai de servici..sa sti ca imi place tare..colegii sunt ff de treaba..si m-am convins ca nu e chiar nasol ca sunt singura fata din birou

Va pupic si va urez de pe acum un WE placut

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata!
Mirela haah normal ca asa e si in Romania, tre sa ai nervi de otel si metode de psiholog ca sa-i convingi sa nu faca prostioare, evident ca majoritatea nu le prea avem si atunci se lasa cu crize de nervisori... observam ca epr total bunicile sunt mult mai nervoase decat mamicile. Probabil si mai frustrate, mie de cateva ori bune au inceput sa mi se planga bunicile in parc de proasta educatie/mod de hrana/de imbracat pe care o furnizeaza nora in general nepotului preferat. o singura data am vazut asa i bunica de treaba, genul atletic, vesela si care se juca, fugea cu copilul de zor, mai iti venea s-o pupi asa de treaba era...
Ania ar fi rumos sa mergem si noi si voi si Adela cu Andrei si Yannick, din ce am observat copiii o cam adora pe Cleopatra...hihi, Uca cand se scoala vine la mine ca in gen e calc deshcis si ma pune sa i-l pun pe Ghitzaaaa....( v-am zis ca daca era baiat asa se chema spre disperarea bunicelor? Amanam pentru mai incolo insa ) Nu mai zic ca si dupa Pavel era moarta, deci ced ca a sta si la spectacol
Cu serviciul hhi super ca e bine, lasa ca o sa fie dragut la sarbator in general, mai un liber ca esti femeie si tre sa faci cozonaci , mai un martisor si o vorba buna, eu cand lucam cu sefu' si doi colegi imi placea mai mult, intre barbati nu exista barfe de nici un fel, nu am observat, asta cred ca e avantajul.
Geooooo ajutor, tu mai intri pe la subiectul cu produse Amway? Ce mai face ochiosul Dami si fotomodala Ioana?
Naty, Pufy voi ce mai ziceti?
Va pup pe toate si o zi superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Mada, concediu placut! ( Ai fost cu ILinca la dr, pt.tzatzica? Nu mai stiu daca ai povestit sau nu...)

Pufy, super pozele cu Alesoi dormind langa patut!

Cine zicea de o intalnire in Herastrau? Eu sunt pentru! ILinca e f. prietenoasa si cred ca va fi fun.

Sa va povestesc un pic si de ea: e la Covasna de 2 sapt, cu mama, si se joaca toata ziua cu copiii mai mari, nu are nici un copmplex, se duce peste ei, ii trage de maneca, se baga in seama singura, le ia mingiile si le arunca, iar ei nu au incotro si i le aduc inapoi, si cand se vede cu mingea in mana - poc, iar o arunca:))

Ieri se jucau niste fetite cu cartile de joc, si s-a dus si ILinca si si-a luat o carte de joc, si o arunca in mijlocul mesei, ca a vazut ea ca asa se face.Si o arunca si apoi si-o lua inapoi si o mai arunca o data. Copiii mai mari s-au obisnuit cu ea si au grija de ea, o tin de mana sa nu se impiedice pe acolo, o iau in brate si se muta de la unul la altul,pe scaune, pe terasa hotelului....

Vine peste o sapt. si nu mai pot de dorul ei, ma topesc de cate ori ii aud vocea la telefon ( nu vrea sa vb cu noi la telefon, dar de cate ori vb eu cu mama ea canta sau comenteaza).Ieri, in timp ce vorbeam eu cu mama, Ilinca statea pe balcon si striga " Calule!Calule!" ( trecea un cal pe strada....)

Va pup.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Salutare fetelor...
Am vrut sa scriu ieri, dar dupa ce am scris un mesaj lung, mandra mea, nu stiu pe ce tasta a apasat, sau pe mouse si mi-a inchis fereastra... asa ca am lasat-o balta, pana azi

So... am vrut ieri sa va zic ca am vazut muuulte poze super! cu:
Alesio care facea nani pe covor :) Mi se pare foarte buna ideea cu scosul a catorva bare de la patut. E mai usor sa invete sa-l foloseasca singur si nici nu e periculos.
De asemenea am fost uimita si de Alma care a crescut mare si chiar ma bucur ca poate sa doarma in "patul mare". Chiar daca a mea e cataratoare buna, nu m-as risca la patut, noaptea se foieste foarte mult... Eu tot la mijloc dorm, intre ai mei [:P]

Am vazut si pozele mai "vechi" cu Uca de la tara Of draga Andora cum imi faci tu ziua frumoasa. Mi-e asa dor si mie de Botosani...

Am mai vazut poze de la mare cu Ina, cu Ale(Aissa) si cu Alexandra(Naty) si de la munte cu peisajele si cu Vladut

L-am vazut si pe Robert in America, si pe Matei la tara... si pe Eric in parcurile de joaca!

Ce sa zic... daca ar fi sa comentez toate pozele super pe care le-am vazut, cred ca nu mi-ar ajunge locul aici

Asa... Anielas mingea e o minge mare de aerobic pentru mine si sora-mea... fara maner (chiar daca sunt si cu maner aici, cred ca-s periculoase pentru fata) si o pun intre picioarele mele, intre genunchi, o tin pe fata de maini si ea sare pe minge. E destul de obositor pentru mine, dar ei ii place foarte mult, asa ca... ma conformez [:P]

Mirela tu esti in America acum? Eu daca apar conflicte la locul de joaca... (cu toate ca fata mea e foarte independenta, si le rezolva repede, sa nu fie de deochi ) plec. Cred ca e cea mai buna solutie.

Azi pleaca tatal meu in Romania, si am niste emotii, cred ca mai mari decat el . E prima data cand pleaca de cand a venit in Canada (4 ani)

Cam asta e... incerc sa scriu mai pe seara, daca mai am ceva nou de zis

Pana atunci va pe toate si va doresc sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

P.S. Andora ce e "Cleopatra"?

Aniela si Patrice super fazele cu zanele voastre . Mai mare dragul sa cresti asa copii!

Mamicile cu puii plecati, va doresc putere si sa vina sanatosi acasa. Eu una, nu cred ca as rezista fara mandra . Va admir!

si sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Nature haha asa face si gogoasa meacu vorbotul la telefon.. cand era la mare si eu acasa o auzeam doar srtigand pescarusii si caii cu carutele (adek calestile de pe drum). Ce bine de ilinca intre copii mari si ingaduitori!!! Cu Herastraul io ziceam, ca ne cresc copii si incepem chiar toate srviciile si n-o sa mai avem timp chiar nici una
Andreea cu placere, cand mai merg iti mai arat niscai poze moldovinesti... mai dar ai vizionat ceva poze nu gluma ai avut de recuperat srios... Zbor placut tatalui tau si sa ajunga sanatos. iar tu sa fi bine cu dorul de el... tata; tau unde sta in Ro? Multumim de detaliile ref la minge, fitness nu gluma pt tine
Va pup si eu acum de noapte buna, fii-mea doarme de la 8 si un pic, nu a dormit DELOC azi...e premiera cred.
Va pupic si we frumos!

Mergi la inceput

Uitai, Andreea uite cine e www.youtube.com/watch?v=kNLXjXxj3J8" target="_blank">Cleopatra care-l canta pe Ghita (cum trebuia s-io cheme pe Gogo daca era baiat haha) Cred ca-ti va placea accentul vizionare placuta...

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc de raspunsuri,deci asa e si in Ro,hmmmmm...aiurea tare,dar asta e...

ANDREEA(Canada) frumoasa ta...acum fug sa ma uit si eu la pozele voastre,ca a trecut muuuuuuuuult timp de cand nu v-am vazut...da,noi suntem iar in America...am stat acasa cam 1 an si 3 luni...a ajuns...hihihi

Azi Robert a fost ok...dar am impresia ca-i ies ceva masele ca tot roade tot ce prinde si e cam nervos de 2 zile,maraie cam mult...abia astept sa treaca si astea...

Fetelor va pe toate ,pe maine,fug ca la mine iar e noapte si eu bantui pe aici

Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

ANDREEA dar poze noi cu puiuta nu ai?..mai de acum,sa vad cum mai e frumusica,cat de mare?

si mai baga poze draguto!

Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput