Bebelusi de iulie-august 2005 (125) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

In alta ordine de idei...mi s-a spart o masea aparent sanatoasa, s-a dovedit ca sub smalt era un mare hau, nu am reusit sa fac astazi radiografie, asa ca merg luni, sa vedem daca e si radacina afectata, desi la durerile pe care le am ma indoiesc ca e integra. Vom vedea , cred ca ii spun adio .

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

ZIUA BUNA LA TOATE FETELE!

In primul rand, "La multi ani!" 11 luni: DARIA-ALEXANDRA [Oriadam].

In al doilea rand, am trimis un PM la bbdeiulie_august2005 cu noi date... cand aveti timp... fetele care se ocupa de listuta pot completa... Multumim anticipat !

In al treilea rand, toate bune tuturora... atat celor care pleaca in vacanta , cat si celor care se confrunta cu probleme ... dupa vaccinuri, de la caldura, dureri de masele... etc. Pupici si numai bine!!!!!

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...

SEMANAM OARE?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

la multi ani Medeea!

fetelor pe mine sa ma scuzati ca nu prea va felicit pt aniversari dar numai cand vad lista aia lunga si stufoasa de pe prima pagina mi se incetoseaza privirea si ma dau batuta sa caut printre randuri. chiar imi propusesem sa-mi introduc datele in outlook sa-mi dea cate un alert. da greu sa fac si asta...

laura,
sa stii ca la sterilet depinde f mult de cum il accepta organismul. dar efecte secundare sa stii ca sunt. eu am citit cateva povesti de groaza pe forum aici si sora-mea vroia sa-si puna din nou ca a mai avut o incercare nereusita si am tot citit sa vad ce si cum si de care...asta cu trompele e intradevar doar daca esti convinsa sa nu mai faci.

yasmari,
iau trecut aftele in 2 zile dar oricum nu cred ca au deranjat-o si de fapt cred ca nici n-au fost afte ci doar o stomatita usoara.
de mancat mananca bine la pranz legume cu carne. fructele de dimineata mai putin. insa am zapacit-o eu cateva zile am incercat sa-i schimb programul la 4 mese mai consistente si n-a mers ca se decalase si somnul. si am revenit acum. mai ales ca vad ca a inceput sa-i placa iar iaurtul, alt fel bineinteles.

deci acum avem asa program:
07: 200ml lapte cu cereale
10: 150-170 fructe cu cereale
14: 200-250 legume cu carne/ou, paine, eventual si niste fructe
18: 150 iaurt
22: 120-150ml lapte cu cereale

as vrea sa bea mai mult seara dar nu prea vrea. poate cand o sa schimb laptele.
si i-a spart gingia de sus si de la aia am scandal la dormit ca nu-mi adoarme mai devreme de 11-11.30. sunt super obosita eu care uneori eram in pat la 10.

am plecat sa comnand turta ca maine tre s-o rupem.

mamica de maria, 11 luni si 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Vreau sa urez in primul rand LA MULTI ANI cu sanatate, fericire si bucurii tuturor copilasilor care au aniversat 1 an in ultima saptamana. Sa creasca mari si sa ramana la fel de scumpi. Am vazut si poze, o multime, am citit si noutatile, dar tare greu mi-era sa raspund, spre rusinea mea. Caldura...bat-o vina!

In alta ordine de idei, noi suntem bine, analizele fetei au iesit bine, asa cum ma asteptam, nimic in gat sau in nasuc, de altfel ea isi revenise inca de a doua zi.

Am tuns pruncul, a trebuit sa renuntam la zulufi, insa transpira prea tare si n-am vrut sa se chinuie. Sotul a facut operatiunea, am tuns-o nr.4, ea a fost nemaipomenita, cred ca s-a bucurat de masajul facut de masina de tuns.

Ne pregatim sa mergem la tara duminica, la bunica mea, asta daca nu-mi apar surprizele ca se-mplineste sorocul cu varicela(v-am spus eu ca cred ca a intrat in contact acum 2 saptamani cu niste copilasi purtatori de respectiva boala).

Voi pune cateva poze in albumul 1 an.

Va pup dulce.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Multi ani fericiti, plini de noroc si sanatate tuturor celor ce si-au serbat ziua zilele acestea!

Noi ieri am facut vaccinul, noaptea a fost ok., dar azi mi-a facut tot timpul febra. Acum doarme si sunt curioasa ce-o sa faca in timpul noptii! Poate va fi bine ca ma cam ingrijoreaza. A mancat mai mult lapte si a fost super maraita!

Laura, eu am sterilet de o luna si jumatate si ma simt excelent. De fapt, nu simt nimik.Si nici sotul nu se vaita!
Primul ciclu de dupa montare a fost normal cantitativ, dar am avut doar ceva dureri, pe care le aveam eu si-n tinerete,inainte de a lua pilulele. Oricum, la pastile nu ma mai intorc. Decat sa ma mai umflu de hormoni, mai bine lipsa! cat despre prezervativ, nici nu l-am luat vreodata-n calcul!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

la multi ani retroactiv .
sunt f ocupata:vine sotul luni si deja ne pregatim pt party de motz,schimbat prefix si tot tacamul.

v-am citit,vazut si va pup.

noapte buna.

de fetitza cu funditza,zisa piticotul urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

am uitat:mersic de aprecieri la adresa cretulinei mele

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Ella, pe unde esti?
Te-a molesit caldura sau lucrezi intens?

Luminita, sa ai parte de fericirea si implinirea mult dorita! Multa liniste si numai bucurii!

Caterina, concediu placut! Sa veniti bronzate si pline de energie!

Diana , tinem pumnii sa iti salvezi maseluta! Ti-e frica la dentist?

Laura, am uitat sa-ti spun ca am vazut filmuletele! Sunt mortali copiii! Ne gandim la Rares ,sa treaca cu bine peste vaccin! Si Bianca la fel! Oricum, la cata energie au, nu se lasa ei asa usor doborati!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by emaaimee

la multi ani retroactiv .
sunt f ocupata:vine sotul luni si deja ne pregatim pt party de motz,schimbat prefix si tot tacamul.

v-am citit,vazut si va pup.

noapte buna.

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Distractie placuta si multe cadouri!

Sa vedem ce alegeti de pe tava!
Nu ne face nimeni concurenta?!? Pana acum , suntem unicat in alegeri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Emanuela,as vrea sa te intreb cum ai iesit la capat cu mesele servite in parc, stiu ca tu o tineai pe Maria cam toata ziua la joaca si aer curat si intrebai odata cum sa faci cu fructele sa nu se oxideze. Pina la urma cam ce-i dadeai, fierte? daca amesteci cereale, cam cit pot s-o lungesti de la preparare pina la servire? Am observat ca de-i administrezi papa in parc, dupa harjoana, haleste, daca ajung acasa, se ia cu mofturi si shushanele si ajunge la pure milk only.

Azi i-am dat albus de ou, sa va zic cum. Am fiert niste oua pt noi si ce m-am gindit, hai sa-i fac cunostinta cu obiectele, jucarii interesante cind le invirti de nu se mai opresc. Zis si facut, s-a delectat ea putintel dupa care a luat unul si poc de podea,aaaaaaa, si mai interesant, materie moale dedesubt, a scormonit cu degetele, a decartat pe podea inceputul, cum s-a facut gaura mai mare tzushti la gura, a mai curatat, a mai scapat niste cojite pe gatlej, am mai pus si eu umarul....Pin la urma a dat gata oul, 1/4 ploaie prin toata casa, 1/4 interior de body, 1/2 stomac.

Ca tot postai tu Emanuela despre jocuri nespus de simple dar originale....ne-am mai jucat si noi cu o papaya, mai precis cu semintele, multe, negricioase, alunecoase; cu pahare incarcate cu malai, altele cu boabe de naut, cu cartofi in cutii, jonglati ca la circ, adunati, aruncati iar prin toata casa. Interesant dar inca e mica, cel putin a mea, nu se lasa delectata decit 10 min max, desigur impreuna cu mine numai.
Si sa va mai zic una originala a la Dragostina: ieri, aplecata la firul ierbii, mirosea c-un sarg si-o delectare sandalele unei fetite, in forma de floare!!!!. Sa nu mai zic ce sunete scoate din gatlej, imitind tigrul, sau cum calareste oaia si tipa Beee-beee-beee!!!

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput