Bebelusi de iulie-august 2005 (125) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 20
brianamica spune:
Astazi 29 iulie, acum 8 ani s-a nascut prima mea minune !Astfel incat ii urez fetitei mele
LA MULTI ANI !!
Sa fii sanatoasa Ela, sa cresti mare, inteleapta, sa ai noroc in viata si un drum luminat de caldura si bunatate.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
Laura25 spune:
Brianamica, La multi ani Elei Sa-ti traiasca domnisoara mare si frumoasa! Sa te bucuri mult, mult de fetele tale!
Kasi pupici cretulinei frumoase, sa treaca peste vaccin fara probleme. Incepeti sa ma convingeti ca steriletul ar fi o solutie buna. Cam cat te-a costat pe tine "distractia" asta?
Rares e bine azi, a mai facut ieri febra, dar nu foarte mare. Se pare ca, de nevoie, a acceptat definitiv laptele la biberon, asa ca baga in el o sticluta intreaga si mai atenteaza si la cea a Biancai (in stilul sau caracteristic ). Bianca nu avut inca nici o reactie negativa.
Noi astazi mergem la nunta unui prieten apropit (e asociatul sotului meu la firma) si sunt foarte mandra ca am incaput intr-o rochie cu care cred ca o sa fiu, fara falsa modestie , senzatia serii. Mizez si pe faptul ca nu o sa fie prea multi tineri, deci concurenta slaba... . Am reusit, oricum, sa ajung la greutatea dinainte de a ramane insarcinata. Mai am o burtica de "ucis".
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra
Tethys spune:
'NEATA!
"La multi ani!" 1 anisor si 2 lunite: NICHITA [Cezara08].
"LA MULTI ANI!" 1 ANISOR: ANDREEA CODRUTA [nicoll mada]!
"LA MULTI ANI!" 8 ANI: ELA [brianamica]!
"LA MULTI ANI!" SCHIMBARE DE PREFIX: Emaaimee, petrecere frumoasa si pentru mot !
CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
dania.nicol spune:
In primul rand vreau sa urez tuturor copilasilor care au aniversat 1 anisor luna aceasta La multi ani! sa aiba parte numai de bucurii, sa fie sanatosi, norocosi alaturi de parintii lor care ii iubesc mult, mult de tot.
Apoi vreau sa multumesc celor care ne-au urat La multi ani ! in data de 18 iulie 2006 cand si noi am aniversat 1 anisor.
Nu am mai intrat pe forum pentru ca am fost plecati in concediu la mare. Cu toate ca mi-a fost cam teama sa plec cu Sebiță, gandindu-ma ca nu o sa ma descurc cu el acolo, a fost minunat pentru toti. Sebi a mancat foarte bine, a dormit la fel de bine, si nu am avut niciun fel de probleme.
Sa mai spun ca era mai bine la mare decat in caldurile de aici din Bucuresti, nu cred ca mai e cazul. Mai vrem la mareeeeeeee!
Aici nu mai putem de caldura, am facut si bubite, nu putem dormi bine, nici nu mai mancam prea mult, suntem maraiti mai tot timpul. Uffff si canicula asta care nu mai trece.
Va pup pe toti si pe toate.
Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2005>
Catalin <06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii
dania.nicol spune:
Scuze
La multi ani si pentru fetita care astazi face 8 ani
Ela sa fii sanatoasa, norocoasa si sa ai parte numai de bucurii in viata.
Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2005>
Catalin <06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii
Simonaci79 spune:
Buna ziua!
mi-am propus azi sa citesc din urma de cand nu am mai intrat deci...iata-ma!!!
Emaaimee- am vazut pozele cu fetita frumoasa si plimbareata!!! Ce mare s-a facut fata ta, creste repede de tot! Felicitari si pupam fata frumoasa!
Laura- felicitari pt copilasii cumintei si dragalasi! Nu te supara prea tare pe Rares, asa sunt copilasii la varsta asta.... Si eu am fost cu Mario in parc si avea o jucarie pe care nici nu o baga in seama si cand a venit o fetita sa se joace cu jucaria lui nu-i mai tb nimic in afara de aia! Si a inceput sa planga si sa tipe ca o vrea inapoi.... Dar la voi, macar mai tarziu o sa aiba grija de surioara lui, o sa o iubeasca si pazeasca... Pupici la copilasii dragalasi!!!
Dede- ma bucur ca te-ai simtit bine la mare si ca ai gasit-o fericita pe Medeea!! Iar Adi....baiat mare! Ma bucur tare mult pt el ca s-a distrat ca a fost si el bolnavior si suparat...Pupici la copilasii frumosi si mamicii lor!!!!
Ioana- ei, bun si asa! Eu nu am lipsit nici macar o noapte de langa Mario si nici nu ma pot dezlipi prea curand.... Iar cu rochia, voiam sa te intreb, dar am zis sa nu te bat la cap..... Pupici baiatului frumos si plimbaret!!!! mario se duce la toata lumea care se uita la el, sterge de praf toate masinile, daca sunt batranele pe banci si poate ajunge la ele le ia ochelarii si ii arunca pe jos..... el nu baga in gura ce culege de pe jos ca e tare delicat......... rupe iarba sau ia nisip in manuta si dupa se scutura bine si imi intinde mana scarbit sa vad ca s-a murdarit... Baieti cu personalitate!
Cryna- nu am poze recente puse, nici facute nu prea am.... uite o sa pun pt tine public albumul de pe la 7 luni sa-l vezi cum arata baiatul meu.
Nicoll- am vazut poze cu fata frumoasa!! Sa va traisca si sa fie sanatoasa si fericita!!!! Pupici!!!
Mai intru putin mai tarziu, acum am niste treaba! Va pup si va doresc o duminica placuta!
corbioana spune:
Simona am pus deja poze cu rochia in Albumul Diverse Iulie 2006. Pupici si lui MArio de la noi, exact asa face si Andrei in parc te alearga neneneee ca se duce la toti dar el baga tot in gura.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Tethys spune:
'NEATA! Cam liniste pe aici, prin forum ...
In primul rand, uram "La multi ani!" pentru 1 an si-o lunita: DARIANNA [Ioana Co], si pentru 11 luni: MARA-KARINA [claujro].
In al doilea rand, Simonaci79, abia astept sa-l vad pe praslea al tau !
Iar, in al treilea rand, uram si noi o duminica placuta la toate fetele... poate mai revin... Pa .
CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
hristina spune:
WOW, ce liniste!
Cred ca trebuie sa vina iarna sa redevenim la fel de active ca altadata!
Duminica placuta in continuare!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by hristina
WOW, ce liniste!
Cred ca trebuie sa vina iarna sa redevenim la fel de active ca altadata!
Duminica placuta in continuare!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
Kasi, mai esti in zona? Imi zici si mei cat te-a costat montarea steriletului?
Eu abia ma trezesc dupa nunta, cu o cafea mare. A fost o nunta frumoasa, cu muzica buna, mancare buna, bautura buna, toata lumea a dansat si a iesit o distractie pe cinste. Astept zilele urmatoare poze.
Sa stiti ca in ciuda a ce spun doctoii mai nou, berea stimuleaza lactatia. Dupa berea baute asnoapte ( vinul am auzit ca era bun, dar am furat mireasa si m-am ales cu o lada de bere, asa ca
am tras tare sa nu se raceasca ) m-am trezit iar cu sanii umflati si cu noduli.
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra