Bebelusi de iulie-august 2005 (125) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Albinutzza/Albinutzza.jpg)
Albinutzza spune:
Si eu am problema asta Laura, ma gandesc ca doi sunt de ajuns, si treb sa fac ceva dupa ce nasc pe bb2. Eu ma gandisem la sterilet. Am intrebat dr, si zicea ca sterilet
Albinutzza
![](mamica.gif)
![](bonjovi.gif)
Bondariciu' la 1 an
![](foto.gif)
![](bonjovi.gif)
![](bonjovi.gif)
![](gravida.gif)
Parintzi de bondarici
![](foto.gif)
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
Albinutza, eu la doctorita de la Iasi care mi-a urmarit sarcina si mi-a facut cezariana nu am mai reusit sa ajung, ca dupa 1 an de la operatie mi-a spus ca daca vreau imi pune sterilet. Sincera sa fiu, ea e singura in care am incredere deplina, pe aici m-am convins cum e cu doctorii. Dar am auzit si multe pareri contra steriletului: ca ar putea da hemoragii mari la menstruatie, ca daca nu e pus bine te poate deranja pana la a produce rani pe col, ca ar favoriza cancerul de col. Nu stiu cate adevarat si cat e poveste.
Laura de
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra
![](images/user_woman.png)
mamini spune:
Luminita, va doresc sa fiti fericiti, impreuna, toti trei!
Dede, aveti o familie frumoasa si Medeea e o scumpa, a crescut mult, asa mi se pare, fata de ultimele poze.sarbatoritilor zilei!
Ioana, Andrei are figura de smecheras( imi inchipui cam cum o fi mergind el, cu cheile de la masina in mina), iar tu arati tare bine, am mai spus-o...
Diana, te cred ca ai ris, ca si mie imi vine sa rid dupa cite o faza, cind le face e mai nasol...sper ca super-domnisorica ta e bine (eu las termenul de bebelusa dupa 1 an!).
M
andatudor spune:
Am fost la citit analize.Sunt OK.Chiar si de Ca a zis ca e bine.Pe toata perioada sejurului la mare ne-a recomandat doar o pic.de Vigantol.
Dede-are niste ochi Meda ff patrunzatori! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea(si de Adi) toata viata !Mai e tort?,ca tare as vrea o bucatica,la cat de bine arata!
Diana- d-sorica intepata.sa-i treaca repede bubitele cu febra cu tot!
Yasmari spune:
Salutari!
La multi ani Medeea, te-am admirat in poze si mi-ai placut mult, esti o dulce, chiar c-ai crescut! Pozele de familie emana caldura si fericire, sa traiti si sa fiti fericiti!
Anda, ma bucur ca analizele sint bune, macar nu s-a chinuit dragutzul degeaba, acum sinteti linistiti si senini.
Boier Andrei e un shugubatz, imi pare unul din cei mai "crescuti" bebelushi, chiar nu-i dai 1 an. Asta poate ca-s eu obsedata cind privesc la plapinda mea floricica, tare-as vrea-o mai grasutza....asa, pt linistea si orgoliul meu de mama capabila.
"May you live every day of your life!"- J. Swift
Yasmari spune:
Eu sint purtatoare de sterilet, montat gratis.
Abia acum la ultima per au fost rusii mai voinici, eu am pus-o pe seama caldurii, nu pot sa declar daca creeaza vreo hemoragie, mai astept.
Nu ma deranjeaza, nu am dureri, dar il deranjeaza pe sotz, cica simte uneori " niste curenti electrici". Despre efecte in timp, nici pilule nu-s mai breze....
Yasmari spune:
Emanuela, ce zici tu, Maria s-a apucat iar de greva? i-au trecut aftele? presupun ca -i iarasi efectul caldurii, care si aici isi face de cap, cu toate efectele.
Diana, pupam dra sa-i treaca febra.
Pupam si mamicile care nu mai semneaza condica de participare, spor la treburi!
corbioana spune:
Dede pupam Medeea draguta la un anisor al ei, cu soricelul de pe tort cred ca a fost nebunie. E tare haios!! sa va traiasca! Multumim si noi de urari.
Diana Numai ca stii ca eu zic ca nu mai fac al doilea bebe, dar vorba ta...mai stii...mai vorbim peste cativa ani
multi Iuliei si sper sa ii treaca repede febra si eruptie si tot, multa sanatate!!!
Lulu felicitari pentru reintregirea familiei, stiu cat de mult ti-ai dorit si-mi imaginez cata fericire e acum pe tine.
Laura pup strumfii si le doresc numai bine si sanatate si bafta la laptic lui Rares!!!!
Magda saru-mana, esti draguta multumesc de aprecieri. Daaa Andrei e un haios si un smecher dar bineinteles tare neastamparat. In momentul asta a scos o cutie de pantofi de-ai mei, care fiind mai nouti aveau hartia in varf si a facaut-o ferfenita si a intins-o pe tot holul si striga de acolo ca un razboinic invingator.
Yasmari multumim frumos, asa e, Andrei e mare zvapaiat si bine facut nu am ce zice, rade tot ce ii dai in mana, mai putin papa lui din farfurie e bun tot ce e la noi in farfurie in schimb.
Lasa fata asa cum e ce trebuie sa fie dolofana ca are nevoie de silueta mai tarziu, vrei sa tina diete ca mine??
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dianami/Dianami.jpg)
Dianami spune:
Salutare!
Domnisoara mea mai are cateva bubite, temperatura oscileaza intre 37-38, nu a depasit. Mor de ciuda ca e f. cald in casa si, in afara de a o tine in scutec, nu am ce sa-i mai dau jos...De papat papa, se joaca...
La noi au aparut reactiile la 9 zile dupa vaccin, asa ca aviz amatorilor, sa nu va speriati dupa ROR.
Mamini, m-am conformat, mi-am schimbat semnatura .
Anda, Mari, Ioana, multumim pt. sustinere.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
caterina71 spune:
La Multi Ani fetelor cucuietelor Medeea si Iris, pentru ieri, cand ati implinit fiecare cate 1 anisor! Sa fiti sanatoase, iubite si cu mult noroc in viata!
Multumesc frumos pentru aprecierile la adresa printesei mele iubte.
Noi maine plecam in vacanta. La Slanic Prahova. Bagajul e gata, cam 80% ocupa al fetei, restul pentru noi… Asa ca voi lipsi, motivate, cam 10-14 zile, nun e-am hotarat inca, in functie de ce urgente apar la sot…
Uram de azi La Multi Ani si fericire si noroc si petreceri frumoase si sanatate, si tot ce le doresc parintii copilutilor care aniverseaza anul cat noi vom fi in vacanta!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze...
sunt mare...