Bebelusi de iulie-august 2005 (125) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 17
delia grozav spune:
Pana nu uit am vazut poze cu Codruta cea cu gene lungi si cu Andrei tolanit in hamac si mamica lui careia ii sta extraordinar de bine in rosu.
Lulu ma bucur sa aud vesti bune despre voi, iti urez o viata frumoasa cu familia reintregita.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
Dianami spune:
La multi ani, Medeea!
La multi ani, Iris!
Sa fiti sanatoase, norocoase si iubite de cei dragi!
Dede, am vazut pozele de la 1 an, v-ati distrat voi acolo . Mi-a facut cu ochiul soricelul de pe tort .
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Mamini, ce sa zic despre ispravile Veveritei tale...m-ai facut sa chicotesc, desi nu era cazul . Mi-a placut "atomik kiten" .
Joker, la totalul lichidelor se ia in calcul si sucul, chiar daca e cu pulpa de fructe. Intra pana si apa continuta de fructe sau legume .
Corina, ma bucur ca v-ati bucurat de iesire, macar putin.
Ioana, nu era nici o subtilitate in fraza mea , ti-am raspuns doar la una din intrebarile de sub poze . Pupam pe Boier Andrei !
Laura, pupici strumfilor balacei!
Luminita, ma bucur mult pt. voi. Sa va dea Dumnezeu intelegere si iubire, pt. ca Andrei sa va aiba pe amandoi alaturi.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Iulia a facut azi reactie de la trivaccin, o stare usor febrila si un pic de eruptie, cateva bubite. Sper sa-i treaca repede . Iar afara e o caldura...mai si transpira...
Cuscra, pupam ginerele sa se insanatoseasca repede!
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Luminita ma bucur muuult pentru tine. Stiu cat ai suferit si iti doresc sa fii foarte, foarte fericita. De job nu stiu sa iti spun nimic, dar iti urez sa iti gasesti unul la care sa te duci cu drag si la ziua de salar sa ti se ingroase contul considerabil. Pupici multi Andreiului tau jucaus!
Dede, acum ma duc sa ma uit la poze. La multi ani inca odata Medeei si tu sa te bucuri zilnic de realizarile ei!
Simona, Emanuela multumesc mult pentru sfaturi. Ieri la pranz m-am stors sa nu mai am galme si de atunci nu s-au mai format. Tot sunt sanii mai mari si mai este lapte, ma dor numai cand ma masez, dar nu mai dor tare. deci cred ca partea cea mai grea a trecut.
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra
Laura25 spune:
Eu sunt cu inima tare grea. Ieri au facut shtrumphii vaccinul de 1 an si Bianca a trecut ziua si noaptea foarte bine, fara probleme, dar Rares a facut febra si nu a mancat, a dormit f. agitat, l-a durut asnoaptea si piciorul unde l-a intepat. Am incredere ca mama a avut grija de el cum trebuie, dar bineneteles ca imi dau singura suturi in cap ca nu am fost langa el. Singura parte buna la povestea asta e ca dimineata a luat biberonul cu laptele facut pt Bianca si a baut tot, apoi a mancat un pic de mar cu cereale (nu mai mancase de ieri la prinz) si a mai bagat 120ml lapte tot din biberon. Poate o sa vrea de acum sa bea si el lapticul cu biberonul.
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra
acusor spune:
Neata!
Cu intarziere, multumim pentru urarile facute la 11 lunite ale lui Teo!
copilasilor care au facut 1 anisor! Sa fie sanatosi si norocosi!
V-am citit zile astea da' n-am avut chef de scris. Ma termina caldura asta.
Bine ati venit, Dede! V-am vazut si pozele! Sunteti o familie tare frumoasa!
Diana, am intrat cu Teo si in mare, dar tinut in brate. I-a placut. N-a plans. I-a fost putin frigulet ca, cum a venit la sezlong, a tras un pipi pe prosop.
Saru'mana inca o data pentru trimiterea la dr. dermatolog. Intr-adevar, vecinica mea, Maria, are dermatita atopica. Mamica ei e cam speriata sa nu faca astm mai tarziu. Acum citeste tot felul de articole de pe net. E si f. suparata pe pediatra ca de la 5 luni i-a spus de petele de la incheieturi si ca se scarpina. N-a stiut sa-i spuna decat ca are piele de categorie 2-3. Oare pediatrii astia mai in varsta nu se mai informeaza deloc?
Sa-i treaca Iuliei cat mai repede reactiile de la vaccin.
Luminita, ma bucur ca s-a reintregit familia.
Revin (sper :D), dupa ce ii potolesc foamea lui Teo.
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Laura25 spune:
Dedeam admirat pozele. Frumos tort, superba fata si cel putin in ultimele 2 poze aratati ca o familie foarte fericita si implinita. Sunteti tare frumosi impreuna!
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Laura25 spune:
La multi ani, Daria Alexandra!
Vad ca e miscare tare slaba pe la subiect in ultima vreme. V-a doborat caldura sau sunteti in concediu toate? Acum cand aveam si eu net... Dar lasa ca pot vorbi si singura, daca e nevoie
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Laura25 spune:
Ce faceti, fetelor?!?! Am ajuns pe pag. 2! Chiar nu mai vrea nimeni sa scrie dupa mine?
Emanuela mi-am amintit ca mi-ai rasuns ieri legat de contraceptie. Mai multa lume m-a intrebat dupa cezariana daca mi-am legat si trompele, dar mie mi se pare o operatie prea drastica. Stiu ca e reversibila, dar ... parca sunt prea tanara si nu stii niciodata ce iti rezerva viitorul.
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi