Mamici de iulie - august 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

Cristina Bauer felicitari ptr iustin sa va traiasca!
crissa bine ai revenit!
letitzia ptr o luna! sa ti traiasca alexandru andrei
Arcenciel la multi ani ptr ieri!desi cu intarziere iti doresc toate cele bune !sa te bucuri de bb lucas!
gata pupici la toate fetele!andreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisa spune:

ayaana, am vazut acum patutul pe site-ul miniblu, imi place, numai ca pentru mine ocupa cam prea mult loc deocamdata. Ma gandesc sa iau patutul pliant GRACO CONTUR ELECTRA, se poate deplasa usor prin casa si-i pot schimba locul, nu stiu daca voi fi in stare sa o las pe bb in camera ei, cred ca mai degraba aduc patutul in dormitorul nostru, pentru inceput. Si probabil vom fi zombi amandoi, si eu si sotul!
Cat despre masuratorile bebelusei, si mie mi sa spus ca sunt doar orientative, pot avea erori la aceasta varsta.Si mie mi s-a parut mica a mea la 35 sapt 5 zile 2500 g, in conditiile in care a fost mereu mai mare decat trebuia cam cu 2 sapt. Ma gandeam sa mai fac o eco sa vedem ca ia in greutate, marti implinesc 37 sapt. Tu mai faci alt eco inainte de nastere?
Va pupic,
louisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

quote:
Originally posted by letitzia

Cristina_Ioana multumim. Imi amintesc cand ne "certam" noi pe cine naste prima (desi ai facut tu ce ai facut si tot prima ai nascut).Maine poimaine ne pregatim de gradi.....

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/7/k/052b/age.png

hhiihihiiihhihiiih

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, fetele!
cand mi-am pus si eu net, mi s-a ars sursa, prin urmare, n-am prea putut sa intru azi, dar am recuperat;
letitia, la multi ani pt bb Alex!
arcenciel,LA MULTI ANI!

anasia 38 Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Crissa,
din moment ce alaptezi este absolut normal sa aiba scaune moi si galbene aurii(cu urme ca de branzica prin el) - as compara consistenta cu o smantana sau lapte batut. Uneori mai apar si scaune galben - verzui. Nu e cazul sa dai ceai de menta sau altceva!! Apoi este normal sa aiba de la 5 scaune pe zi pana la 1 la 4 zile si e tot normal. Pana la 4 zile, daca nu face scaun nu trebuie sa faci nimic. Inca nu au stomacelul reglat, dar nu se considera constipatie decat daca face scaun tare - adica margelutze de caca..
Doctorita de familie nu e si medic pediatru banuiesc.
Cu curaj inainte :-)

40 fix si Rares (07.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

dragelor am ajuns acasa dar sunt varza rau de tot...acum stau in picioare un pic si va scriu...nu stiu de ce sunt inhalul asta dar am dureri groaznice de operatie, colona, sani....sunt la pamant
asta noapte abea a venit lapt5ele si bebe nu vrea deloc sa pape de la san ca s-a obisnuit cu bibe

cel mai important: bebe iubit e superb...o sa rog sa va trimita tati niste poze...el e f bine...e grasut si doarme cam mult ptr moment
il cheama Rares Ioan

va pup ca nu mai pot sa stau deloc

bulinuta mami de puisor Rares

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Bulinutza, crede-ma cand iti spun ca TOATE; DAR ABSOLUT TOATE mamicile trec exact prin aceleasi dureriri si stari depresive ca si tine. este absolut normal, doar ai nascut. ca unele dintre fetele care au nascut sunt mai optimiste si mai vivace asta nu inseamna ca ele sunt imune la schimbarile astea radicle care au loc cu organismul tau in primul rand si in al doilea rand cu stilul vostru de viatza.
Nu te lasa prada disperarii, stiu ca e al naibii de greu cand dintr-o data te trezesti ca te dor toate cele, ca nu mai ai timp sa stai nici macar o secunda linistita pe buda si cand ai senzatia ca toata lumea are asteptari mai mari de la tine.
Solicita si accepta ajutor din partea oricui e dispus sa ti-l ofere.
Daca iese cineva cu bebe 0 ora afara gandeste-te cate poti face EXCLUSIV PENTRU TINE in aceasta ora : o baie relaxanta, un pui de somn, un ragaz de liniste deplina sau eventual in fata televizorului, o barfa la telefon cu o prietena dispusa sa te asculte si sa te inteleaga....

Madyn, glumesti?!? pai nu ti-am zis ca am luat carucior de la Loris Cam?
uita-te pe site-ul pe care l-am postat. Vezi ca domnii aia vand si carucioare si stiu ca le poti solicita sa-ti vina la domiciliu cu mai multe modele ca sa te poti hotara dupa ce pipai, cantaresti ce anume model cumperi.

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

louisa da, am ales rahi cu epidurala la recomandarea doctorului. Oricum daca tot nu a fost sa nasc natural mi-am dorit ca macar sa aud cand plange prima data. Si in plus trebuia sa stiu ce e fata sau baiat. Frica??? Nu nu mi-a fost poate doar ceva emotii dar si alea mici in schimb o sete de m-am indoit am repetat aceiasi fraza de 100 de ori "Mie imi e sete. Pot sa beau niste apa?"

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millikiki spune:

Buna burticutelor si mamicutelor de maine intru si eu in randul mamicilor,sunt asa de emotionata.
Medicul mi-a spus sa ne prezentam maine pentru operatie,fetele care au facut cezariana cind te interneaza iti mai fac analize sau anestezistul se uite pe cele pe care le ai deja?
ONCICU-si pentru tine maine este ziua cea mare sa fie bine si sa fiti sanatosi si tu si bebeul.
Uite si putina galerie si de la mine pt tine si pentru fetele care mai nasc maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisa spune:

Bibi, ce carucior ai luat de la Loris Cam? Este si landou si sport?
Fetele, credeti ca un carucior de firma este mai bun decat unul no name? Adica un Chicco trio transformer isi merita banii? Este mai usor sau mai rezistent sau mai usor de manevrat?
louisa

Mergi la inceput