Mamici de iulie - august 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

bibi, da ala e patutul !

Acum sint in cautare de carucior. Voi de care si de unde ati luat?


38+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Exact asta voiam si eu sa spun, Monica, aici nu se mai practica demult rasul in zona intima inainte de nastere si uite cum se nasc bebeii ok de atita timp...se considera ca de fapt rasul zonei produce mici traumatisme pielii si locurile unde creste efectiv parul, prin radere, devin o poarta de intrare a bacteriilor contaminind astfel zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

MULTUMESC MAYDIN..am uitat 51 cm..Saru mana.
FEtelor bebicul vostru ce fel de scaune are?Cum arata?Ale noastre sunt moi, galbene, doctorita de familie a zis ca-s cam moi, i-am dat ceai de menta..parca parca s-a simtit ceva...apoi a inceput sa nu mai faca deloc noaptea..
Astazi de ex.n-a facut deloc..decat pipi..O fi normal!?
Va pupacesc..Doarme ma duc si eu sa ma intaind putin ca-s rupta...
PUPICI.

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele
Nu mi-a mers netul cateva zile si mi-a fost tare dor de voi

Crisa, bine ai revenit, sa iti traiasca bebicu'!
Vezi ca pt kk moale cica mai e bun mucilagiul de orez.
Stai linistita ca nici noi nu suntem experte, sau cel putin eu una nu sunt, dar o sa vezi cum te obisnuiesti cu toate. In plus, ne mai sfatuim intre noi si o scoatem noi la capat cumva.
Mishi iubita, si io la fel ca Muuh am facut: betadina si apoi baneocin si acum buricutzu' arata ok.
Leti, felicitari pt 1 luna implita! Iti vine sa crezi cum trece timpul?
Adelutza, la capitolul pediatri-neonato ar fi de evitat dr Ctinescu si dr Popa = VARZAAA


Cristina lui Luca (21 jun 2006)


http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mishi, cat NAN ii dai la o masa, cati ml? Eu ii dau 30ml dupa san sau 60ml daca simt ca nu a tras ca lumea...numai ca uneori mai vomita...la tine vomita?

Cristina lui Luca (21 jun 2006)


http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Burticoase...nu va faceti probleme cu kg in plus ca le dati repede jos...eu slabesc pe zi ce trece de ma minunez...din cele 17 kg luate in sarcina mai am dat de sat jos 7,8. Cam in fiecare zi...cantarul arata cu 400 g mai putin. Eu de papat pap...ca alaptez...insa e mare oboselea...si de asta cred ca nu se depune nimic si mai si slabesc.
Mamicilor, Alexia mea e cuminte doar ca se trezeste noaptea pe la 3 si pana la 5 nu reusesc sa o adorm. Nu plange...insa....adoarme la san...si cand o i-au de la san maraie si tot asa. Nu i-am dat inca suzeta...fetelor ce parere aveti de suzeta...ar trebui sa ii dau...ca vad ca ea vrea sa doarma cu sanul in gurita.
Eu nu reusesc sa recuperez nici cum somnul...ieri am adormit in cot la alaptat..pur si simplu mi-a picat capul


Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Felicitari mamicilor ce au nascut deja si sa aveti copilasi sanatosi, papaciosi si cuminti.

Din diferite motive noi nu am mai aparut de cateva luni, suntem bine si asteptam sa nastem.Suport tare greu caldura, bebelina apasa si ea si de 3 saptamani si am colul deschis.Joi am dat o fuga la spital pentru ca aveam contractii la 10 minute, dar colul a ramas in aceeasi stare dupa 6 ore asa ca m-au trimis acasa si asteptam .Ieri a cazut dopul, contractiile nu au disparut in totalitate dar ori mi se intampla brusc ca si la Phillip, ori o luam lent asa sa intindem nervii la maxim.Fata se lasa asteptata si ne-am cam facut griji in ultimele luni.
In principiu mai am aproape 2 saptamani pana la termen dar eu tot sper sa se nasca mai repede si cel mai mult:sa fie sanatoasa.

Tinem pumnisorii fetelor ce inca asteapta si va vom anunta cand se va naste gagulica

-----------------------------

Gabriela, Bebelina si Phillip(6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Cristina_Ioana multumim. Imi amintesc cand ne "certam" noi pe cine naste prima (desi ai facut tu ce ai facut si tot prima ai nascut).Maine poimaine ne pregatim de gradi.....

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/7/k/052b/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by Ioana81

Buna dimineata!
Ancutex si eu am vrut sa stau intr-o rezerva, oricat as fi platit stie si doctora dar nu a fost nimic liber. Trebuie efectiv sa ai noroc. Locurile erau pline. Zi-mi si mie ce te vei face cand dupa ce nasti de exemplu iti va spune ca azi nu e nici o rezerva goala si tb sa stai intr-un salon unde sunt vreo 4 tiganci si 8 paturi in total???? Crede-ma ca iti vine sa pleci. Eu am stat intr-o rezerva nici macar salon si era deprimant. Si doctora imi rezervase rezerva de la romar dar dera ocupata. Alta mai smechera e car. Eu nu ma mai duc acolo nici moarta. Si totul e urat plecand de la camera de garda, mizerie. Eu eram epilata total si mi-au dat cu o lama din 1800 toamna avand si aparat cu mine. Am tipat pe acolo ca-s chioare nu vad ca nu am fir de par? si mi-au zis ca avea 3 fire in fund (scuzati dar chiar asa s-au exprimat) si le-am zis ca fimiu iese prin alte parti. in fine si cu clisma nu mai discut. in spital nu exista nici macar in sala de travaliu hartie igienica si pe spital este ditamai reclama ca aceasta clinica e sponsorizata de BCR. Sa le fie rusine celor de la BCr ca nu se intereseaza ca porcii de docotri si administratori isi baga banii in buzunare. As povesti o zi despre tot.
A mai scris o fata nu mai stiu cine de andreeac dar ea a nascut cu alta doctora.
Luiza am vb cu Luiza(Amabella) si mi-a zis ca ea a platit cat trebuia pt cezariana numai ca a avut reducere 30% ca are asigurare la ei. Mi-a zis ca totul este f bine, toata lumea se comporta cu tine de nota 10. Ea mi-a dat si mai mare incredere. Mi-a zis tot ce am vb cu fetele de la euroclinic. Deci mai poti veni de acasa cu pampersi hainute pt bebe si pt tine haine si altele.
Acum sa va zic ceva. De dim imi curge din vagin ceva lichid. Cred ca e apa, dar nu a curs tot odata ci curge asa pe bucati. Contractii la juma de ora. Astept!
Luiza sper ca te-am mai lamurit cu cate ceva. daca mai ai intrebari astept.
Andreea ce mai zici? Bebelina e bine?
Noi am intrat in 39 saptamani Ioana 39+ si http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060730/dt/9/k/ff80/preg.pngNunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoVEu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

ioana inca odata te felicit ca ai gasit o alta optinune!cand citesc prin ce ai trecut ma apuca toate alea. bine ca tu su bb sunteti bine,acum totul va decurge ok ,se pare ca leutul tau e garbit! iti tin pumnii si nu te mai gandi decat ca totul va fi super bine!uite fac galerie preventiv
cat despre mine si bbica suntem ok,vad ca nu prea da semne e chiar linistita sau o fi linistea dinainte furtunii,mai imi impinge un picior mai sughita.acum se vedem cat mai vrea ea sa stea ca io ma am inceput sa ma tot misc stau in picioare fac mancare ma plimb poate poate.cu contractiile stau bine.vroiam sa te intreb cum e dopul ca poate mi o fi cazut si mie si io stau linistita dar chiar am analizat f bine hartia igienica si io nu vad nimik.
hai ca m am cam intins.am si vinetele pe foc ca murem de pofta desi e o caldura de nu mai pot!
pupik si inca odata nastere usoara,toatul o sa fie bine!andreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisa spune:

Buna fetelor

Ioana81 multumesc, tot nu sunt foarte lamurita, dar am sa mai intreb si eu ce pot sa imi aduc de-acasa, important este ca acolo se poarta ca oamenii cu tine. Ai grija de tine, tinem pumnii, cred ca a sosit momentul!
Map, vreau sa te salut, te-am indragit de-a lungul odiseei, asa echilibrata cum esti si cum papi tu si iti masori dupa aceea glicemia.Iti urez sa se intoarca bb si sa nasti usor si bb sa fie sanatos!

Va pup si o seara linistita!
louisa

Mergi la inceput