Mamici de ianuarie-februarie 2007(11)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Gio spune-mi te rog ce origine are numele fetitzei tale caci nu mi-l pot scoate din cap.tot timpul cand ma gandesc la nume de copii e primul care imi vine in minte.are vreo semnificatie?

octy15,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

quote:
Originally posted by gabriela_s

"neata" fetelor!

ce mai faceti?eu tot incerc sa ma adun pe aici de azi dimineata,cica am terminat din treaba...dar parca se tot aduna,uof!

am vazut un documentar f emotionant,"in pantec"(inside the woomb),a fost difuzat pe national geographic si l-am gasit pe net.e foarte bine realizat,chiar daca unele imagini sunt facute cu ajut calc,sunt bazate pe imaginile de la eco 3d,e foarte reusit si chiar emotionant.l-a mai vazut cineva ,ce parere aveti?

hermanadela casa de piatra! ce sweet,te-a cerut!
si eu astept...sper sa fie ceva special,nu..."hai s-o facem si p-asta ,ca tot vine copilul".de asta am renuntat la ideea de a grabi lucrurile,daca o sa fie nunta o sa fie la anul,sau chiar mai incolo...
apropos de cascat in fata clientilor:am si eu aceeasi problema.mi-a placut mereu job-ul meu,dar acum ma gandeam cu jind la situatia
celor care stau intr-un birou cu nasul in hartii.....cu clientii ,vrei nu vrei,trebuie sa zambesti,sa fii deschis,amabil,rabdator...bine ca nu lucrez si sambata!!!!!!!!!
va pup!

"faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

degetel
pozute

Gabriela, unde ai gasit documentarul, chiar pe net navigand sau prin huburi?? As vrea si eu sa in downloadez..am auzit ca e super!!

Aventura 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Helena- felicitari, sa aveti o viata frumoasa si sa va bucurati de bb.

Aventura sper sa fie totul ok cu piciorul, dar mai ales cu bb.

mai fetelor nu stiu ce sa mai fac cu starile astea de ameteala. acum sunt la serviciu, stau pe scaun, abea pot sa respir, imi este ffffff cald... nu-mi place deloc starea asta. oare cand o sa treaca???

Marina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Buna burticutze!
La mine burtica se vede de la 6 saptamani..acum (12 sapt) se vede chiar fff bine...(parca as fi in luna a 5-a). Pe mine nu ma mai incap pantalonii (la burtica) de multa vreme. Mi s-a parut super ideea cu blugii la care se ataseaza banda elastica la croitoreasa!
hermanadela, referitor la plaja: pe mine atat ginecologul cat si medicul de familie m-au sfatuit sa merg NUMAI in intervalul orar 08-10 si 17:30(18)-20. Pt. ca nu numai caldura face foarte rau, ci si radiatiile, care trec prin umbrela sau haine si nu e cazul sa riscam sa-i facem rau lui bebe. Deci nu pot fi solutii nici sa stai sub umbrela, nici sa stai cu sau fara maieu, etc.
Fetelor, am o mare dilema....cate echografii avem voie sa facem pe sarcina? Eu deja am facut 3 (cu cea de azi 4) si dr. ginecolog imi face eco la fiecare consult, adica 1 data / luna. Deja am inceput sa ma panichez, chiar daca stiu ca nu sunt raze...totusi sunt ultrasunete si nu a fost inca suficient timp de testare a efectelor la gravide de la aparitia echografiei pana in prezent. Voi ce stiti despre asta?
Va pup,
wanna 12 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Dragi burticutze,
ma intereseaza si pe mine documentarul acela "in the womb". De unde se poate descarca?
mercic & pupici
wanna 12 weeks

wanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

hai ma wannajo eu ce sa mai spun ca am facute pana acum 8 ecografii?linisteste-te ca nu se intampla nimic.la sarcina cealalta am avut vreo 23 si am nascut un baietel super sanatos.

octy15,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hermanadela spune:

buna fetelor,

multumesc pt sfaturi wannajo.
ecografie si eu imi fac si eu la fiecare control,pana acuma mi-am facut 6 ecografii.am citit in unele locuri ca nu este bine in alte locuri ca nu are nimic,asa ca nu stiu care este adevarul,dar ma gandesc ca dr nu mi-ar face atatea daca nu ar fi indicat.fara sa o cer imi face intotdeauna.
va pup si aveti grija de voi
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna ziua mamici.

Am fost si noi azi la eco si bebe e bine, este mai dezvoltat cu o zi decat varsta cronologica...era tare activ la eco, dadea intruna din maini si picioare si, la prima strigare, se pare ca este baietel (poate intuitia nu ma inseala totusi si va fi un David), oricum mi-am facut programare si la Iosup pe 15 august.

Intrebare pentru cela care fac tratament cu utrogestan: voi cum va simtiti? fiindca eu ma simt groaznic de la el, am o stare de rau permanenta si sunt mereu ametita...offf, si mai trebuie sa-l iau 2 saptamani. Sunt singura care se simte rau de la el?

Va pe toate.

Oana 12+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna ziua mamici! scuzati k dau buzna asa peste voi dar am intrat sa va dau vesti despre Anis. a fost la eco si a aflat k bebic din burtik e.....
ea are ceva probleme cu netul deocamdata.
pupici si sarcina usoara va doresc la toate!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Amaya, si eu iau utrogestan (4/zi), desi am 14 saptamani si am mari sanse sa iau in continuare. Am stari de ameteala, cred ca de la ele si am senzatia ca imi scad tensiunea. La celelalte sarcini nu am avut problema asta, pentru ca doza era mai mica 2/zi), le puneam vaginal si din saptamana 14 nu am mai pus deloc. Datorita faptului ca sarcina a doua am pierdut-o la 24 de saptamani, de la o viroza peste o insuficienta placentara (s-a vazut la analiza placentei dupa pierderea sarcinii), desi nu am avut absolut deloc contractii pana la varsta aceea a sarcinii, doctorul la care ma duc acum a decis sa iau doza mai mare si oral (spune ca atunci cand le pui vaginal sunt sanse sa mai introduci si alti microbi) si mi-a dat sa fac si 4 fiole de Gravibinon (1/saptamana). Azi am facut-o pe a doua. Ti-am facut capul mare...

Daconst, bine ai revenit. Ne-ai lipsit .

Gio, pe unde esti????

Helenutza, uita de magazinul de gravidutze de langa biserica Sf. Ghoeorghe. Tot de mamaie sunt... Noroc ca anul asta se poarta bluzele mai largi dinjos de sani, ca sunt si io mai fancy (in rarele zile cand ma vede cineva ). La Mothercare in Mall Vitan am vazut ceva mai dragut de gravide, da' si banu, ban....

Maine seara ma duc la control si daca imi da OK, plec la bunici, undeva pe langa Vidraru. Nu mai suport aerul asta si caldura (ma simt de parca as fi intr-o conserva). Tudor, puiul meu, e acolo de ieri. Daca functioneaza Zappul acolo, o sa ne mai "vedem".

Pupa Crisa

Mergi la inceput