Mamici de ianuarie-februarie 2007(11)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Hai ca m-am mai linistit!Adinush si Roxana, va multumesc pt raspunsuri.Cred ca pina saptamina viitoare cind am programare la Dr,innebuneam de ingrijorare.Acum astept sa-mi spuna si el ca totul e in regula.

Luminita 10+ si Daria

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dnenescu/album?.dir=620d&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Buna seara,

De la o vreme citesc toata ziua si intervin numai seara cand ma asez si eu.

Helenutza, la mine saptamanile 9, 10, 11, 12 au fost cele mai cumplite. Am fost un om sanatos, dar de-a lungul anilor am mai avut si eu cate o bolicica, insa sarcina mi s-a parut cea mai neplacuta stare de pana acum. Am aproape 15 saptamani si inca mai am greturi, iar din cand in cand mai si vomit. Am senzatia ca sunt insarcinata de cel putin un an. Caldura amplifica, la mare mi-a fost infinit mai bine, probabil si la munte ar fi ok. Nu-ti zic ca sa te sperii, sper si eu ca si celelalte mamici ca va trece cat de curand, cel mai tarziu pe la 22 de saptamani - in cazul in care nu suntem ghinionistele care vor avea greturi toata sarcina. Spre deosebire de ce scrieti voi insa mie nu mi-e somn deloc, sunt exact ca inainte din acest punct de vedere.

hermanadela, iti doresc multa fericire, casa de piatra! Ma bucur ca ti se intampla asta, pare ceva venit din interiorul vostru, nu fortat de venirea bebelusului

Revin cu amanunte leagat de infectiile cu toxoplasma, valabil de fapt la orice infectie. IgM sunt anticorpi (imunoglobuline) de faza acuta, iar IgG, Ac de faza tardiva - cei care ne asigura imunitatea fata de boala respectiva, uneori pe viata.

Desi se spune ca bebe misca la 4 luni - poate si mai tarziu, noi stim ca el se misca dintotdeauna, deci e posibil ca in anumite momente sa simtim ceva vag, o furnicatura, o gadilitura cu mult mai devreme - care la fel de bine se poate confunda si cu contractiile peristaltice ale vreunei anse intestinale. Depinde cat suntem de sensibile in zona respectiva.

Momentan nu mai am de adaugat.

criss 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

fetelor, multumesc pt raspunsuri si pt incurajarile ca va trece. macar stiu la ce sa ma astept si sper sa mai fie "decat" vreo 2-3 sapt. mai ales ca azi intru in sapt 12.
va doresc o duminica frumoasa, racoroasa si fara gretzuri!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Offf fetelor, cred ca asta a fost saptamana cazaturilor ..

Ieri ieseam din casa, coboram scarile si bang, mi s-a sucit glezna rau, am cazut dar m-am sprijinit pe genunchi si maini deci BB e ok..

Glezna mea insa ma doare ingrozitor...Ieri am calcat dupa pe picior am si miscat piciorul dar de la noapte incoace ma doare foarte tare..s-a umflat doar putin, deasupra osului din exterior..Inca pot calca dar ma doare...

Asta imi trebuia acum, ca nu pot face nimic, nici radiografie nici medicamente nimic.. Bine ca pot calca pe el..nu pare nici un os rupt..

Si culmea, sunt si singura - sotul meu nu este acasa in acest we, si-a facut 1000 de griji pt. mine..se intoarce azi cat de repede poate..

Cred ca maine o sa lucrez de acasa si stau in pat..

Offf ce toanta sunt..si aveam cei mai comozi pantofi din lume, plati si comozi...

Aventura 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

`Neata fetelor!
Am o noutate: am fost la Eco si d-na doctora era foarte sigura ca o sa avem un baietel!!!
Tati mai avea un pic si o lua in brate pe dr....:)
Sper sa nu se insele, mai ales ca eco era 2D si eu eram undeva in saptana a 15 a.
Morfologia fetala o sa o fac undeva prin septembrie....

Sunt asa de suparata fiindca mi-au revenit din nou greturile, de fapt acum chiar vomit. Nu mai inteleg de ce..:(
Ieri dimineata m-am trezit si am baut o gura de apa si in 2 secunde am dat-o afara..:(
Asa...In alta ordine de idei: Hermanela- felicitari, sa aveti o nunta ca-n povesti si o casatorie si mai si...:)
Cam atat...
Va pup pe toate , aveti grija de voi si de burtici!

Maryela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

aventura lasa ca si eu eram in papuci cu talpa plata deci n-am fost mai breaza si norocul meu a fost tot ca am incercat sa atenuez cat mai mult socul in maini,am doua pete mari,verzi-vinetii si cu zgarieturi pe amandoua mainile.
Glezna nu cred sa fie rupta,poate luxata dar sa stii ca se poate face radiografie dk e neaparat cazul.Mai ales ca la tine e departe de burta.E un fel de paravan care se pune pe burta si prin care nu trec razele alea.Mai greu dk trebuie sa faci la spate cum m-am lovit eu,dar la glezna se poate.Dar dk era rupt nu cred ca mai puteai sa calci pe el pana acum,deci e un semn bun
Ai grija de tine si bebel

Adinush17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

quote:
Originally posted by LEVI

Salut!Desi va citesc de ceva vreme,abia acum am timp sa scriu si eu cate ceva.Suntde 10 saptamini si mai am o fetita de 3ani.
Ca si la prima sarcina,sunt pacienta Dr Radoi.Am vazut ca mai sunt aici paciente ale aceluiasi dr.
Acum sunt putin ingrijorata pt ca, luindu-mi azi analizele recomandate,am observat ca CMV-IgG si Toxoplasma-IgG se afla in afara parametrilor.CMV-IgM si Toxoplasma-IgM sunt in limite normale,adica negativ.Stie cineva care e diferenta intre IgM si IgG?
Pentru acelea dintre voi care merg la dr Radoi,unde va duceti la consultatii,la spital, la Centrul Medical Unirea(si daca da la care din ele)?Pun aceasta intrebare pt ca pana acum nu mi-a facut ecografie si am observat ca la cabinetul din CMU-Enescu nu are nici un fel de ecograf.
Va doresc multa sanatate si voua si bebeilor.

Luminita 10+ si Daria

pozele noastre

deoarece link-ul prea lung catre albumul de poze lateste inutil pagina facand-o greu de urmarit, iti sugerez ca pe viitor sa scrii link-ul "ascuns" in spatele unui text mai scurt.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

fetelor, fetelor, aveti grija cu cazaturile astea! aventura eu nu cred ca e rupt, in cel mai rau caz o usoara luxatie, e normal sa te doara, vezi poate vorbesti cu medicul, poate iti da ceva, un unguent care sa fie ok si in sarcina. in rest poate incerci sa masezi usor tu zona dureroasa.

vin de la cumparaturi. am plecat cu un maaare efort de vointa pt ca imi era rau de tot dar gandul ca nu mai am cu ce sa ma imbrac, toti pantalonii ma strang, m-a facut sa imi iau inima in dinti si sa ma duc sa imi caut ceva. nu am reusit sa ajung decat pana in Cocor la magazinul acela de gravidute de la parter. va pot spune ca nu are cine stie ce! m-am ales totusi cu o pereche de blugi cu "burtica" pe care am dat 95 RON ceea ce mi se pare cam scump, mai ales ca nu sunt cine stie ce...in fine, i-am luat in disperare de cauza. dar ma asteptam sa vad hainutze dragute, care se aseaza fumos, nu niste chestii care te arata ca o gogoasha, zici ca esti, vorba aia, "tanti femeia". chiar nu imi imaginam ca ea asa de greu de gasit cateva piese de imbracaminte pt gravi... o sa ma mai duc zilele astea la magazinul de langa biserica sf gheorghe, poate gasesc ceva dragutz acolo.

pupici

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Eu umblu foarte mult in pantaloni din aia de in cu siret,nu ma deranjeaza deloc(bine nici burta nu am ca nu am nici un kg in plus,chiar 2 in minus).
Dar am vorbit cu o prietene croitoreasa si mi-am luat o pereche de blugi normali,cu o marime mai mare dekt de obicei si o pereche de pantaloni de training,din aia cu bata elastica lata(cu cat mai ieftini,cu atat mai bine,eu i-am luat cu 200.000.
Si fata mi-a taiat blugii normali(care erau oricum cu talie joasa) din dreptul soldurilor si mi-a aplicat banda aia elastica(are aproape 10 cm).Sunt perfecti pt burtica si mi-am luat si modelul/cluoarea de blugi pe care am vrut-o fara sa depind de magazinele cu haine pt care nu au o oferta cine stie ce.
Mi s-a parut mai convenabil sa stric o pereche de pantaloni de 200.000(asta in cazul in care nu ai prin casa o pereche mai veche) dekt sa-mi iau o pereche de blugi de 1 mil care nici sa nu-mi placa

Adinush17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bine v-am regasit dragi burtici.Am revenit si eu dupa o saptamana plina de musafiri si calatorii.Suntem bine si eu si bb,dar cam obosita.
Ralu, ca ti-ai amintit de mine.
Cu dormitul,cel mai indicat e cu o perna intre picioare.Am citit la burticile mai mari si am aplicat si eu.E super.In rest pot dormi si pe burta,ca am intrebat dr si a spus ca daca-l deranjeaza ceva pe bb imi trimite el semnale...deci nici o grija.
Felicitari Hermanela,si sa fie intr-un ceas bun si cu noroc!
Adinush,grija mare la cazaturi...sunt periculoase,din cite stiu
Felicitari celor care stiu deja sexul la bb si care l-au simtit deja...eu inca nu.
La plaja,eu am stat si stau normal,dar nu exagerez sa fac insolatie.Dr.mi-a spus ca bb e bine protejat acolo si sa n-am grija.
Burtica s-a vazut de pe la 12 saptamani si acum deja mi-am luat primele haine de gravidute.Am gasit la reduceri aici o fusta de blugi cu burtica si niste pantaloni scurti deasupra genunchiului cu banda pentru burtica.Tare practici pe calduriele astea.
Am mai gasit o chestie tare faina ca un brau din material de bumbac care se poate purta peste pantalonii normali,dar descheiati.Ii mascheaza bine si asa pot sa mai port hainele normale.Ingenioasa ideea.
Va pupic pe toate si va doresc o saptamana faina!

Dana 16+

Mergi la inceput