Mamici de ianuarie-februarie 2007(11)
Raspunsuri - Pagina 25
gabriela_s spune:
"neata" fetelor!
ce mai faceti?eu tot incerc sa ma adun pe aici de azi dimineata,cica am terminat din treaba...
dar parca se tot aduna,uof!
am vazut un documentar f emotionant,"in pantec"(inside the woomb),a fost difuzat pe national geographic si l-am gasit pe net.e foarte bine realizat,chiar daca unele imagini sunt facute cu ajut calc,sunt bazate pe imaginile de la eco 3d,e foarte reusit si chiar emotionant.
l-a mai vazut cineva ,ce parere aveti?
hermanadela casa de piatra! ce sweet,te-a cerut!
si eu astept...sper sa fie ceva special,nu..."hai s-o facem si p-asta ,ca tot vine copilul".de asta am renuntat la ideea de a grabi lucrurile,daca o sa fie nunta o sa fie la anul,sau chiar mai incolo...
apropos de cascat in fata clientilor:am si eu aceeasi problema.mi-a placut mereu job-ul meu,dar acum ma gandeam cu jind la situatia
celor care stau intr-un birou cu nasul in hartii.....
cu clientii ,vrei nu vrei,trebuie sa zambesti,sa fii deschis,amabil,rabdator...
bine ca nu lucrez si sambata!!!!!!!!!
va pup!
"faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine
degetel
pozute
hermanadela spune:
din pacate eu lucrez si azi.nu mi-ati raspuns nici una ,voi stati la soare?cand ies de la servici mergem undeva la plaja si nu stiu ce sa fac, sa stau cu maieu pe mine sau pot sa-mi expun burtica la soare
10+
adinush spune:
Depinde dk te duci pe soarele ala mare,mare
Trebuie sa tii cont de faptul ca temperatura lui bebe e mai mare cu un grad dekt a ta si ca nu poate transpira,deci racori(tocmai citeam acum 10 min un articol despre asta in superbebe).Asa ca incearca sa nu ai tu o temp foarte mare.
Dk te duci mai tarziu si ai grija sa bei multe lichide nu cred ca sunt probleme
Adinush
17+ cu 
LEVI spune:
Salut!Desi va citesc de ceva vreme,abia acum am timp sa scriu si eu cate ceva.Sunt
de 10 saptamini si mai am o fetita de 3ani.
Ca si la prima sarcina,sunt pacienta Dr Radoi.Am vazut ca mai sunt aici paciente ale aceluiasi dr.
Acum sunt putin ingrijorata pt ca, luindu-mi azi analizele recomandate,am observat ca CMV-IgG si Toxoplasma-IgG se afla in afara parametrilor.CMV-IgM si Toxoplasma-IgM sunt in limite normale,adica negativ.Stie cineva care e diferenta intre IgM si IgG?
Pentru acelea dintre voi care merg la dr Radoi,unde va duceti la consultatii,la spital, la Centrul Medical Unirea(si daca da la care din ele)?Pun aceasta intrebare pt ca pana acum nu mi-a facut ecografie si am observat ca la cabinetul din CMU-Enescu nu are nici un fel de ecograf.
Va doresc multa sanatate si voua si bebeilor.
Luminita
10+ si
Daria
pozele noastre
deoarece link-ul prea lung catre albumul de poze lateste inutil pagina facand-o greu de urmarit, iti sugerez ca pe viitor sa scrii link-ul "ascuns" in spatele unui text mai scurt.
adinush spune:
Levi una reprezinta dk ai boala si una anticorpii dar nu mai stiu care si care.Dk sunt amandoua negative inseamna ca nu ai boala dar nu nici anticorpi si trebuie sa ai grija sa nu shimbi nisipul la pisica si mancarea aia cu risc(mezeluri din alea crude,etc).
Eu le am pe amandoua negative si asta mi-a spus dr.T
Cazul ideal sa ai pozitiv pe cea cu anticorpi,asa nu ai nici o stres
Adinush
17+ cu 
maria_irina spune:
buna mamici! vroiam sa va spun ca sunt asa de fericita!!!L AM SIMTIT PE BEBE! de fapt il tot simt de vreo saptaamna dar nu mi dadeam seama dac aeste bebe sau doar cred eu ca este, dar de vreo 2 zile simt atata agitatie in burtica incat sunt convinsa ca este printesica mea! doamne ce sentiment frumos! imi dau seama ca nimic nu se compara cu bucuria de a ti simti puiutul miscand......
in ceea ce priveste situatia mea m am gandit mai bine si nu cred ca mai plec in romania. cum "tati"are acte e spre binele lui bebe sa raman aici si sa ma interesez daca poate sa i faca acte lui bebe daca nu suntem casatoriti. bebelusul meu merita tot ce e mai frumos si mai bun , iar in romania sunt sigura ca nu i pot oferi prea multe. asa ca.........vom ramane in spania si "tati" nu se va putea face disparut. e si datoria lui sa aiba grija de bebe si daca nu poate sa l iubeasca cel putin bani sa mi dea. acum nu mi ramane decat sa merg sa ma interesez ce avantaje are bebe meu aici daca tati lui are acte.
abia astept ziua de 10 august cand voi merge la eco...daca am fetita o va chema MARIA-ANASTASIA, iar daca e baietel.......il va chema TUDOR SERGHEI.
VA PUP DULCE.
irina
roxana c. spune:
Ma iertati ca am dat buzna, eu sunt o viitoare mamica de noiembrie, si vreau s-o linistesc pe Levi: IgG-ul pozitiv inseamna ca ai avut infectia si acum ai anticorpi. Periculos era daca iesea IgM-ul pozitiv, ar fi insemnat ca ai infectia in organism .
Stiu cum este si cu ce frica stai ,si eu am avut IgG-ul pozitiv la toxo si intrasem in panica.
Deci poti sta linistita, este situatia cea mai buna, ptr ca ai anticorpi deja si nu mai poti lua boala.
Sarcini usoare tuturor
-dutelor, iar ptr cele cu greturi, rabdare si curaj ca vor trece!
Roxana
23+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
Helenutza23 spune:
buna gravidutze mai mici sau mai mari!
fetelor, de joi sunt o varza, mi s-au intensificat gretzurile si vomit zi de zi, in general dimineata pe la ora 10. vad ca si alte burtici in 10 sapt patesc la fel. offf, eu care credeam ca e momentul sa scapam de nesuferitele astea de gretzuri.
ma bucur pt cele care au aflat sexul bebelusului, pt cele care l-au simtit, sunt nerabdatoare sa fiu si eu in situatia voastra. pana una alta infrunt aceste stari destul de neplacute.
si desi mi-a fost rau v-am citi si am constatat si eu ca oana_bucur nu a mai intrat. oanaaaaa, unde esti? ti-o fi si tie rau ca si noua? sper sa nu... ce ai facut cu rh negativ?
mi-am luat analizele de la medicul de fam care spune ca sunt ok. numai ca mie mi-au iesit leucocitele in afara limitei, vreo 9 mii si vsh 31. eu stiu ca am valorile astea mari de vreo 2 ani de cand mi s/a cronicizat infectia urinara de care sufar.... voi stiti ceva despre aceste valori, cat sunt de ok in sarcina? stiu ca ele cresc, dar....
va pup
10+
ralu74 spune:
Dragi mamici,
voi cele care aveti greturi si stari de voma, mai aveti putina rabdare ca o sa va mai tina putin...offffff....ce greu este.....am simtit-o pe pielea mea, o sa va lase incetul cu incetul, nu brusc si asta pana in sapmt 14-15, acum depinde si de organismul fiecareia. Nu stiu ce sfaturi sa va dau, eu am incercat si b6 si ginger si biscuiti uscati inainte de a ma ridica din pat dimineata etc si nu si-au facut efectul deloc.
Inca putin si trece 
Mai burtici, cum dormiti voi noaptea 
ca eu nu imi mai gasesc locul, cu burta in jos nu pot sa dorm ca simt cum il presez pe bb, cu fata in sus stau dar nu foarte mult, pe o parte ce mai merge dar si astea sunt limitate adica ori pe dreapta ori pe stanga....si ma gandesc de pe acum cum o fi cu burtica mare.
Mai fetele astea ma ingrijoreaza zau....oana bucur si dancost.....unde sunt ....erau asa active in fiecare zi.
Sa aveti grija de voi si de burtici
Ralu 17