Mamici de ianuarie-februarie 2007(11)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Aha, stiam io ca mai e ceva...

Wanjoo, eu in tot ce am citit de eco, nu am gasit ca ar face ceva rau. Si eu la Tudor am facut lunar. Sunt fete care au sarcini cu probleme carora li se face mult mai des si tot e Ok. Stai linistita.

Mirela, pup-o pe Anis si pe printesa din burtica, din partea noastra. Ce poate fi mai frumos decat sa ai o fetita (poate sa ai un baiat )!!!

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crisa, multumesc mult...ma intrebam daca sunt singura fiindca nimeni nu s-a plans de reactii la utrogestan. Eu iau doar 2 pe zi, intravaginal, dar ma gandeam ca oral nu au acelasi efect insa tare le-as lua astfel fiindca oricum reactiile vad ca sunt aceleasi. Deci din ce inteleg de la tine au acelasi efect si luate oral, nu?

Mirela, multumim de veste...

Oana 12+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Amaya, te-as sfatui sa faci cum ti-a spus doctorul tau. Hai ca mai ai un pic si scapi de ele. Totusi nu cred ca starea asta, la tine, e de la ele. Stiu ca dau reactii numai luate oral. Eu, cand le puneam vaginal, nu aveam nimic.. Sau oi fi uitat .

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Anis sa-ti traiasca bebelina din burtika! cred ca surioara ei este fff incantata...

Amaia si eu am luat utrogestan intrav 4/zi. ca si tine aveam senzatii de greata si ameteala, dar de cateva zile le-am lasat pt ca m-am saturat de ele iar senzatiile au ramas, asa ca nu stiu daca a fost de la el sau nu. am auzit ca luat oral este si mai pacatos, in ceea ce priveste reactiile astea, dar cred ca depinde de cum il tolereaza organismul.

pup

Marina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crisa, Marinar, multumesc pentru raspunsuri...starile mele sigur sunt provocate de utrogestan, am avut o zi in care nu le-am luat si am fost ok si mi-a confirmat si medicul ca de la el ma simt asa. Asta e, ma mai chinui, ce sa fac!?!

Oana 12+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hermanadela spune:

SALUT
SI VOI SANTETI MAI SENSIBILE DE CAND SUNTETI INSARCINATE?
VA PUP
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

adyf,felicitari si bine ai venit !!
laura ionescupoate ca ai trecut ce era mai greu,deja ai peste 17 saptamani,sper sa iti fie din ce in ce mai bine!!
ralu74 miscarile lui bebe...eu acum il simt bine bine,mai ales cand pun mana pe burta,si vorbesc cu el sau il mangai,misca.
de pe la 16 sapt , MISCA,dar nu stiam ce e,ca atunci cand tremura un muschi in tine.cand la 17 si 4 zile a inceput sa miste viguros,am realizat ca acele miscari ERAU ALE LUI,dar slabe.
cand simti asa,intinde-te cu burtica in sus,relaxata,si pune mana pe burtica,mangai-o circular,apoi opresti si astepti.ai sa vezi ca in curand o sa simti la mana.
la mine deja simte si tati acum.la inceput,cand punea el mana ,nu voia sa miste .
adinushasa o simteam eu de multa vreme,cand ma puneam pe o parte,si cu o perna sub burta.
vezi ce i-am spus si ralucai,mai sus,sa il simti mai bine .:)
eu deja ma distrez!
moni,sper sa iti treaca si tie cat mai repede.la mine de pe la 10 mi-a trecut tot.buritca nu era mai deloc,doar ca ma strangeau ceva pantalonii,dar si acum bag blugii pe mine,doar ca ma strang si nu vreau sa chinui bebe.
inca nu am haine speciale.
eu dormeam si 12 ore .si tot adormita eram,la inceput.
hermanadela A FOST CERUTA IN CASATORIEEEEEE!!!!FETELOOOOR,O NOUA NUNTA LA ORIZONT!!!!!
FELICITARI !! SA FIE INTR.UNC EAS BUN!!
am stat zilele trecute la piscina,la soare,dar imi puneam un prosopel pe burtica.nu te bronzezi cu dungi,ca oricum ala nu sta fix acolo,te mai misti,mai intri in apa..nu iti iei maieu,pui doar pe burtica ceva cand stai efectiv intinsa cu burta-n sus :)

am pus la un moment dat palaria mea pe burta .ziceam ca i-am pus palaria lui bebe pe cap sa nu il bata soarele!

bits,e un interval de "nimic" intre greturi si pofta de mancare. sa vezi cand o sa vina cum rupi tot ce prizi!imediat nu vine,ca se obinsuieste acum corpul cu noua stare de..bine :)
maria irina,te felicit pt decizia luata!!!!! nu am apucat sa iti scriu la MP.ambele nume sunt absolut superbe!!adica cele 4 :)
helenutza,sper sa iti treaca si tie greturile dupa 10 saptamani.
nu e o regula,doar va doresc sa scapati si voi asa repede cum am scapat eu!
unde este oana ??
aventura,trebuie sa mergi la medic sa vada ce e cu glezna! nu sta asa .stiu ei ce e voie si ce nu.sper sa iti treaca repede !!
adinush,pe tine te mai doare ??
maryela,felicitari pt baietel!
adinush,ai idee buna cu taiatul blugilor!
eu am o problema,VREAU BLUGI cu elastic si nu gasesc sa imi placa.sunt toti groaznic de urati si pana la urma imi tai blugii normali,sau iau altii normali si le pun elastic.blugii imi sunt buni,doar exact la cordon,nu pot inchide nasturele.in rest nu m-am ingrasat,deci nu pot lua blugi cu o talie mai mare sa arat ca un cartof cu ei largi pe mine.vreau aceeasi talie,sa fie in rest pe mine,dar la burta mai largi,si ce am vazut eu la magazinele de la gravide,sunt niste blugi de zici ca te duci la coasa .nu am vazut nici o hainuta frumoasa,de gravida!
poate ca nici nu am colindat mult,o sa vad cand mai ies in cautari..dar obosesc sa probez numai uratenii.

anisssssssss,FELICITARI PT FETITA !!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bine v-am gasit burtici!
Acum am venit de la dr. si se pare ca vom avea un baietel
Desi imi doream fetita,suntem bucurosi nevoie mare.Am motiv sa fac bb2.

Crisotexa,te pupi si eu.

Anis,felicitari pentru fetita,sa fie sanatoasa!

Amaya,felicitari pentru baietel si sarcina usoara!

Hermanadela,toate gravidutele sunt mai sensibile,deci nu esti singura,e ceva normal!

Dana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

pe scurt asa ca va citesc pe diagonala.

suntem bine, am fost plecati la ai mei...azi un pic pe la job si n-am mai intrat.

bits
, numele vine de la thais (gr)= frumoasa, care atrage privirea.

va pup

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

dacost felicitari si tie pt baietel!!!

Marina 15+

Mergi la inceput