Sunt romancele frumoase ?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Vad ca multa lume aici e de parere ca la adolescenta-tinerete (15-25 de ani) romancele sunt frumoase, dar prea boite, exagerate, iar dupa 25-30, se neglijeaza si se uratesc.

Eu nu stiu daca romancele-s (cele mai) frumoase, dar saptamana trecuta am stat vreo cateva ore pe terasa unei cafenele in Bucuresti, central, stradal, vad bun de cascat ochii. Cu surprindere, am constatat ca nu mai e chiar cum credeam si eu: am vazut femei mai in varsta imbracate cu gust si adaptat varstei lor, in culori vii; am vazut tinere neboite si vestimentate poate provocator, dar cu imaginatie, cu obrajii naturali si pedichiura frumoasa. N-am mai vazut atata chin pe 20 cm la o plimbare in fapt de seara, nici fustitele acelea "lambada", din PE si elastan ().

Nu stiu care ar fi moralitatea acestor doamne si domnisoare, dar mi-a placut ce am vazut (am vazut si elucubratii si aberatii - nu inteleg cum o don'soara de 18-19 ani isi poate infige tot atatea metale cate primaveri in diverse parti ale corpului) si mi-a dat speranta: poate se schimba femeile pe la noi

Pisica, zambind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Nu stiu daca pot sa afirm ca romancele sunt cele mai frumoase ... mi se pare exagerat, in schimb pot spune cu certitudine ca englezoaicele sunt niste femei neingrijite, obeze si betive . Am stat in Anglia vreo 6 luni si vedeam zilnic femei ( nu conta varsta) neeplilate, cu haine lalai fara nici o forma sau culoare definita. Nu mai spun ca li se pare perfect normala sa aiba 90kg. Si chiar mi-am dat seama ca asta e stilul lor de viata in momentul cand eu avand 80kg cu greu mi-am gasit o pereche de jeans... Totusi romancele nu sunt atat de nepasatoare de aspectul lor fizic. Locul unde vezi femei aranjate, ingrijite este Londra, ca de e capitala si se respecta mai mult imaginea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

si inca ceva...cum spuneau mai devreme si alte fete, din pacate exista femei din Romania care sunt ...ieftine, si apoi strainul ala ce sa spuna??? suntem frumoase rau si ..usor de impresionat . Trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Da, romancele sunt frumoase - fara alte comentarii, gen - toalete, caracter si varsta.
O spun din propria constatare, mergand pe strada si urmarind femeile care trec. Am fost in multe tari, si pot spune ca romancele sunt frumoase! Ca sa nu mai zic de barbati straini care mi-au marturisit asta.
Off-topic: dintre tarile europene in care am fost, olandezii erau pe departe cei mai frumosi barbati

Coraly si Sergiu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

acu' depinde ce inseamna "mai frumoase decit altele" sau "frumoase rau" : frumoase, adik perfecte, eu n-am vazut mai mult de 2, hai 3 "exemplare" in Romania....

De ex in citeva zile de plaja n-am vazut nici una, macar una (sau unul, dar asta e alta discutie ) despre care sa pot comenta "uite ce bine arata".
Celulita la greu... toate alea lasate, burti si sunci sau femei costelive si plate....

Si unde se vede mai clar frumusetea naturala decit in costumul si la soarele de pe plaja.... care e crud de sincer, intr-adevar?

In conditiile astea, cum poti sa spui ca Romania e tzara femeilor "frumoase rau"?
Da, arata mai bine ca multe alte femei.... insa niste frumuseti chiar nu sint, e vb. de simtul realitatii aici....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Elise, cred ca tu vorbesti de perfectiune, nu de frumusete...
Era vorba de frumusete. Deci, eu daca spun ca vad multe femei frumoase, inseamna ca vad femei cu chipuri sau siluete frumoase, nu ca vad femei cu 90/60/90 sau fara pic de celulita.
Uita-te la femeile engleze cum arata. Nu doar pe strada, ci si in filme. Chiar si actritele (care se aleg in mare parte si dupa aspect fizic), la ele sunt urate ca naiba. Si asa intelegi de ce femeile romance sunt frumoase. Nu perfecte!

Coraly si Sergiu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Coraly,
dupa parerea mea, primul lucru este sa nu aiba defecte.
Deci sa nu fie grasa si sa aiba toate componentele la locul lor: de acolo incepe normalitatea.

Iar o femeie normala poate sa fie frumoasa sau poate sa nu fie.
Dar fiecare cu criteriile lui....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

nu incerc sa contrazic pe nimeni,
dar eu am vazut si grasunele frumoase.
Mie expresia "femeie frumoasa" nu mi se pare sinonima cu manechin....
Mi se pare ca atributul frumusetii vine si din modul de a se imbraca, de a se machia, coafa etc.
Din atitudinea femeii...
Din mers, din vorba uneori...

Si ca sa fiu si putin on topic...
Eu nu pot spune chiar cu tarie ca sunt romancele frumoase - in general vorbind...
Sunt unele frumoase altele nu...
Nici macar ca procentaj nu stiu sa fac o comparatie ca nu m-am plimbat prin toata europa ( din pacate... )

Dar, daca-l intrebati pe barbata-miu o sa va raspunda cu siguranta ca romancele sunt in top !!!!!
Si el poate face lejer comparatie intre romania si multe state europene!
Ca nu isi lua nevasta din romania daca nu era asa...
Si asta ar zice si frate-su....
Ca si el dupa cateva vizite la noi.... si-a ales tot o romanca cu care s-a casatorit.

Laura mama lui Dimitrakis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

romancele sunt fete faine, mai cel putin cele care nu incearca prin toate mijloacele sa iasa in evidenta...

ce ma socheaza pe mine, sunt fetele de 15-16 ani care arata ca de 25oare ce-o fi in capul lor???

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

BebeBlog-Cooking for my Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

hmmm, adica o femeie se vede daca e frumoasa in timp ce se prajeste despuiata la plaja...

La provocarea crinutei eu raspund clar monica belucci. vorba poetului o femeie frumoasa are 4 parti negre, parul, genele, sprincenele si pupila, patru rosii, buzele, limba, gingia si obrajii, 4 albe, pielea, dintii, picioarele, 4 rotunzi, glezna, capul, gitul si umerii, 4 lungi, spatele, degetele, miinile si picioarele, 4 late, fruntea, ochii, pieptul si soldul, 4 subtiri, sprincenele, nasul, buzele si degetele, 4 carnoase fesele, coapsele, soldurile si genunchii, 4 mici, urechile, sinii, miinile si picioarele.

s-a mai schimbat canonul de frumesete de pe vremea veche si de de mult a poetului meu, da monica tot frumoasa e.

Mergi la inceput