Sunt romancele frumoase ?
Raspunsuri - Pagina 8

magga spune:
nici, nici, Elisa, io zic ca frumusetea e o stare de spirit, si mai zic si ca tine mai mult de seductie decit de alea zeci de kile de carne goala.
io dau un exemplu de femeie frumoasa pe personaju jucat de Meryl Streep in Out of Africa. aia da femeie, o sa zica yank ca prea era nasoasa. :D

yank spune:
Elise,pai unde vrei tu sa vezi frumusetiile autohtone bre,la Costinesti?Common,alea de care se vorbeste aici sint la Nisa,la Ibiza,nu la Costinesti,ce dreaq
Magga,Maryl Streep are un alt gen de frumusete,nu oricine il apreciaza

Luna75 spune:
Frumoase sau nu,are mai putina importanta.Trebuie sa ne unim cu toate,fiind romance,si sa spunem : Da.Noi suntem cele mai frumoase din lume.
Daca tot veni vorba de femei frumoase ce spuneti de noua Miss Univers?
Eu am gasit-o frumoasa foc.Nu stiu daca e cea mai frumoasa de pe Pamant,dar Slava Domnului pentru asa exemplare frumoase !
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

daniela_b spune:
Mie imi place "combinatiile"....
Iata, pentru cunoscatori, Tera Patrick:
http://de.wikipedia.org/wiki/Tera_Patrick
Dintre rasele "pure", merg pe suedeze..."spalacite" ce-i drept ( daca li s-ar putea spune asa..) dar atit cit am putut eu sa vad in realitate dintre diversele femei obisnuite( nu din poze), zic :suedezele se descurca, nene!
Au un ceva al lor...
Gusturile mele sint diversificate, asa ca-mi plac si romancele si englezoaicele si chinezoaicele si orice alte femei ce nu uita sa fie femei si sa ne arate si noua asta...
Pe primul loc in topul calitatilor unei femei, calitati ce tin de imagine, eu pun privirea.
Pe doi, la strinsa concurenta...atitudinea!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

corinadana spune:
Angelina Jolie
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Rufus spune:
Revin la subiect numai pentru a intari ce-am spus mai devreme, cu un exemplu. Am fost de curand intr-un Aqua Park, in Turcia. Era plin de straini: cei mai multi erau britanici, apoi nemti si olandezi la greu. Fara a exagera, va spun ca nu am vazut nici macar o fata care sa-mi atraga priviri admirative, in afara de sotia mea. Pai din sute de gagici, tinere, cu posibilitati, cu pretentii (credeam eu) cum se poate asa ceva? Ia mergeti voi intr-un strand romanesc, ca vi se suceste gatul de atatea puicute, care mai de care !
Desi nu-mi trebuia, am mai primit o confirmare: barbatii romani sunt tare norocosi din acest punct de vedere.
poze multe cu noi

Allure spune:
Mai corect spus, in Romania e cea mai mare concentratie de femei frumoase pe metru patrat pentru ca noi sintem ingrijite si simtite si fuuaaarte fudule. Facem orice ca sa aratam bine.
Canadiencele (non-emigrante), de exemplu sint niste shleampete. Aici, unde vezi o femeie frumoasa, 90% este est-europeanca...
Pe mine toata lumea ma intreaba daca sint rusoaica
Cre'ca finka sint blonda!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Clover spune:
Offtopic
Rufus, cred ca mai ajungi la strand in Romania cand o zbura porcul Numai in Turcia de acum incolo...
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

cait spune:
[quote]Originally posted by Allure
Mai corect spus, in Romania e cea mai mare concentratie de femei frumoase pe metru patrat pentru ca noi sintem ingrijite si simtite si fuuaaarte fudule. Facem orice ca sa aratam bine.
Sunt de acord cu tine.Mie chiar mi se pare ca suntem frumoase.Cand ma uit la TV la francezi si vezi prezentatoarele alea imbracata ca la piata..
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..