Sunt romancele frumoase ?
Raspunsuri - Pagina 6
michelle7 spune:
Mie mi se pare ca femeile romance atrag barbatii din strainezia nu pt ca sunt frumoase ci pt ca sunt usuratice si ieftine. Nu in multe tari gasesti femei albe dispuse sa sara in asternuturi cu un barbat despre care stie doar ca e italian , are un audi cu nr.. si il cheama Mario
. si se lasa seduse de cele mai multe ori o masa la restaurant si 2 cocktail-uri si promisiunea unei vieti de lux cu plimbari prin lume si haine scumpe
majoritatea celor de care vorbesc au intre 15 si 25 de ani si sunt slabe si de cele mai multe ori si frumoase , dupa 25 de ani am observat ca se intampla ceva magic, ori nu mai au admiratori, ori le apuca remuscarile , incat alea care au " muncit" cel mai mult devin niste lupi moralisti de toata frumusetea ![]()
"Eu ? Niciodata , vai , nu as putea " .
si se casatoresc si arata cam asa
http://www.youtube.com/watch?v=XeeQ-LwNNyc&search=funny%20%20wedding
iar in mijlocul ceremoniei se intampla asta
http://www.youtube.com/watch?v=m2Eh-vhPOSE&search=funny%20%20wedding
Michelle
michelle7 spune:
si americancele sunt usuratice , dar nu se lasa pacalite de orice bredpit, trebuie sa investeasca ca lumea financiar in ele ca sa se lase "sperminate " ![]()
Michelle
Elise spune:
quote:
Nu in multe tari gasesti femei albe dispuse sa sara in asternuturi cu un barbat despre care stie doar ca e italian , are un audi cu nr.. si il cheama Mario
Pai, Michelle, desigur a fost "dragoste la prima vedere".
Ce, poti tu sa contesti?
Elise
michelle7 spune:
pai nu contest. constat
dezleg misterul atractiei strainezilor fatza de natia noastra
adica reputatia noastra ca popor e de 3 lei in europa dar nu si femeile -noi suntem cele mai cele. aiurea. stim bine ce se spune despre noi. acelasi lucru care se spune si despre rusoaice si despre unguroaice ![]()
Michelle
Ana-Maria21 spune:
Sincer eu nu stiam ca asta se spune despre noi.....cat despre linkuri...
.
Si inca ceva despre femei frumoase......nu vi sa intamplat niciodata ca nu puteti suporta o fata ...frumoasa dar care are o personalitate care lasa de dorit.....mie mi sa intamplat....Deci nu conteaza numai frumusetea...
Cat despre celebritati.....mie una mi se par aproape toate frumoase dar nu stii daca sunt ele sau retusurile facute...Cand te uiti intr-o revista sunt asa frumoase.........incat pe mine una ma apuca toate complexele din lume.
columbiana spune:
quote:
Originally posted by michelle7
Mie mi se pare ca femeile romance atrag barbatii din strainezia nu pt ca sunt frumoase ci pt ca sunt usuratice si ieftine. Nu in multe tari gasesti femei albe dispuse sa sara in asternuturi cu un barbat despre care stie doar ca e italian , are un audi cu nr.. si il cheama Mario. si se lasa seduse de cele mai multe ori o masa la restaurant si 2 cocktail-uri si promisiunea unei vieti de lux cu plimbari prin lume si haine scumpe
majoritatea celor de care vorbesc au intre 15 si 25 de ani si sunt slabe si de cele mai multe ori si frumoase , dupa 25 de ani am observat ca se intampla ceva magic, ori nu mai au admiratori, ori le apuca remuscarile , incat alea care au " muncit" cel mai mult devin niste lupi moralisti de toata frumusetea
"Eu ? Niciodata , vai , nu as putea " .
si se casatoresc si arata cam asa
http://www.youtube.com/watch?v=XeeQ-LwNNyc&search=funny%20%20wedding
iar in mijlocul ceremoniei se intampla asta
http://www.youtube.com/watch?v=m2Eh-vhPOSE&search=funny%20%20wedding
Michelle
nu cunosti quebecoasele; incep pe la 11-12 ani, schimba partenerii ca pe ciorapi, fac sex de la prima intilnire, in multe cupluri copii au tati si mame diferiti din tot felul de incrucisari, nu se mai casatoresc...si alte...
cred ca romancele sunt in doua extreme, cele despre care ma intreaba prietenii si colegii quebecosi daca nu pot sa le recomand, care-si respecta viata familie, partenerul, sunt si gospodine si scolite, printre altele, "putanele", in procent mai mic dar care ne-a dus buhul de c...ve prin lume.
edit, mi se par frumoase romancele, in general, este foarte vizibila pe strada diferenta, intre ce vad zilnic aici, si ce vedeam acasa, in vacante, unde-mi face placere sa-mi intorc capul si privirile; fetele sunt mult mai suple si mai ingrijite (uneori chiar prea..tind spre snobism si mai incurca matasurile de seara cu mersul la piata...dar nu poate fi totul perfect)
http://community.webshots.com/user/vara2006photos
Ramonika spune:
or fi romancele frumoase, dar parca le intrec rusoaicele... 
la polul opus, cele mai urate mi se par englezoaicele, nemtoaicele, cele din nord...
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
carolinah spune:
Mie mi se par frumoase thailandezele, pacat ca nu stii daca sunt de sex feminin sau masculin
.
Si indoneziencele, dar, ca peste tot, cred ca e chestie de gust.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
KSorana spune:
Romancele sint frumoase fata de alte natii pacat ca nu stiu sa se puna in evidenta.Sau uita ca mai sint femei dupa ce se marita."E si ce ...daca ma place ,ma place si asa". "las' ca nu ma alege nimeni".
Si dupa aia se intreaba de ce o insala sotul.( asta e doar un motiv printre altele)
michelle7 spune:
azi a fost Miss Univers la TV. Ca de obicei romanca pe nicaieri. Pai daca suntem asa de minunate cum naiba nu reusim niciodata sa fim macar in top 20.
Michelle