Lupta cu kilogramele-inca o solutie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Ia cititi aici:

http://terapeut.ro/commerce/product_info.php?products_id=154

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Alinaxeni-nu functioneaza link-ul...

urmaresc discutiile voastre cu mult interes si cred ca si voi ca produsele naturale au efecte benefice asupra organismului...Intamplator am acasa picaturi de "mesteacan pufos",insa pe prospect scrie altceva decat ce ai scris tu la inceput (ca regleaza functiile endocrine)...scrie ca ar fi bun pentru cresterea imunitatii,raceli repetate,osteoporoza si...multe altele...Mai iei aceste picaturi? cum te simti?

Mergi la inceput

Am reparat link-ul.
Eu am scris reteta asa cum am gasit-o in cartea din prima postare.Nu am pretentia ca stiu sigur ce si cum face fiecare produs in parte.
Le iau de cateva zile si voi continua pt. ca ma simt f. bine.In primul rand am constatat ca mi-a reglat tranzitul intestinal,nu ma mai umflu dupa fiecare masa,nu mai am starea aia de stomac incarcat si ce e mai important,am un apetit sexual mult mai crescut.Nu m-i se mai umfla picioarele si greutatea a scazut de la 70 la 68 fara sa tin un regim.De ieri am renuntat la paine si zahar in cafea si azi am 67kg.M-am bucurat sa vad ca nu mai am variatii de greutate de dimineata pana seara,adica dimineata aveam 70 si seara deja aveam 72-73 si aratam ca o femeie insarcinata in 6 luni.Au fost situatii cand mi-au dat locul in masina crezand ca sunt gravida.
Nu ma astept sa slabesc in 2-3 saptamani,dar macar un kg pe saptamana si tot m-as bucura.

Mergi la inceput

Mai incearca cineva reteta asta?
Eu am ajuns la 66kg si ma simt tare bine,in conditiile in care nu tin regim deloc.Sunt curioasa daca si la altcineva da rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by alinaxeni

Mai incearca cineva reteta asta?
Eu am ajuns la 66kg si ma simt tare bine,in conditiile in care nu tin regim deloc.Sunt curioasa daca si la altcineva da rezultate.

Am inceput si eu de 3 zile, deocamdata n-am ce sa-ti povestesc de efecte.
Tu de unde ai "plecat", ca ne-ai spus doar ca "ai ajuns la 66 kg" dar nu si de la ce greutate ai luat startul cat timp a durat.

Mergi la inceput

Am plecat de la 70kg si am inceput pe 21(parca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by alinaxeni

Am plecat de la 70kg si am inceput pe 21(parca).

Pe 21 iulie sau iunie?
Ai remarcat cumva ca faci vizite mai dese la buda (din ambele motive ca sa zic asa)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns priscila spune:

eu sunt cea mai de curand intrata in acest forum.Sa va spun cate ceva despre mine:am 25 de ani,sunt casatorita de 4 ani si sunt mamica a 3 foarte scumpi.Subiectul vostru ma intereseaza si pe mine,pt.ca si eu vreau sa mai dau vre-o5kg. am1.63 si 55kg.Am de gand sa-mi cumpar si eu acele picaturi de la farmacia naturista,sper sa-si faca si la mine efectul!Eu de curand am tinut impreuna cu sotul o cura de 13zile care zice ca schimba metabolismul;sotul a dat in jur de 7.5kg iar eu tinand cot la cot cu el,am dat numai 3kg,dieta promitea,cel putin 10 kg,de aceea nu mai vreau sa aud de diete,mai bine picaturi amare si mancare normala!Acum va salut pt. ca vreau sa pun copii la culcare!

Mergi la inceput

Pe 21 iulie am inceput si am tinut si un pic de dieta,adica fara paine si zahar,pe care l-am inlocuit cu zaharina.Din cauza caldurii am mancat multe salate si lactate dar si ceva carnita de pui.Pe langa asta mai iau vitamina A si E,nu stiu daca are vreo influenta.
In privinta plimbarilor la baie pot sa spun ca mi-a reglat tranzitul intestinal.Inainte mergeam o data la 3 zile si aveam mari probleme,acum merg zilnic si am scapat de dureri si alte probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns priscila spune:

Ana68 mai iei si acum acele picaturi de Detoxifiant?Ai mai dat ceva jos?

Mergi la inceput