Lupta cu kilogramele-inca o solutie

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Priscila: Copilasii tai sint gemeni sau ai facut si tu ca mine cite unul in fiecare an? Am si eu tot trei copii: doi baieti cu virste de 3 ani si o luna, 2 ani si o luna si micuta-draguta de 10 luni.

Alinaxeni: Ma bucur sa aud ca ai rezultatele dorite. Dar... ce se va intimpla cind te opresti si nu mai iei picaturile? Ma intreb daca pe termen lung produsele astea, chiar daca sint naturiste, fac sau nu rau. Si eu ar trebui sa slabesc vreo 9 kg. As prefera cu sport dar mi-e greu din lipsa de timp si de energie. Va dati seama ce inseamna trei copii asa de mici. Momentan incerc sa nu ma ingras.

Romana si copiii Cristian , Alin si Maria

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Romana,sunt abia in faza de experiment,adica sunt un fel de cobai, pt. ca nu am mai auzit pe nimeni sa faca acest tratament.Eu sper sa nu pun la loc,dar acum am alta teama,sa nu slabesc prea repede,pt. ca in primele zile am avut usoare ameteli,cand am slabit brusc 3 kg.
Pana la urma,la cate diete am incercat una in plus nu mai conteaza.

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Alina: Tu ce crezi ca primele kilograme date jos au fost apa, adica ai eliminat apa ? Ai avut scaun diareic ( sper sa nu te superi de intrebare)?
Oricum eu sper sa te simti bine si dupa ce ai atins greutatea dorita, icearca sa faci sport ca sa poti minca si ceva bun .
Ai copii?

si mail pentru poze

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns priscila spune:

Romana:ma bucur pt prima intrebare adresata pe acest forum.Situatia este cam la fel cu a ta:3, in 3 ani-prima este fetita si are 2 ani si 7 luni,al doilea este baietel si are 1 an si 6 luni,iar a treia este tot o fetita,de 5 luni.Este o incurajare pt.mine ca mai sunt si alte mamici in aceasi situatie cu a mea,nu e chiar atat de simplu cu 3 prichindei,dar m-am obisnuit....Tu ai reusit sa dai kilogrmele repede dupa sarcina?Noi nu prea am avut timp,totusi am slabit de fiecare data prin faptul ca nu mai mancam dupa 5-6 seara,nu mancam paine si mancam dar atat cat sa simt ca este ceva in stomac,dar foarte repede le-am si pus inapoi,revenind la ritmul normal,probabil si din cauza sarcinii

Mergi la inceput

Romana,chiar n-am avut nici un fel de probleme.Se poate sa fi eliminat si ceva apa pt. ca aveam mari probleme cu retentia,iar la momentul asta nu ma mai unflu ca inainte.Sper si eu sa ajung la o greutate normala,adica 55-58,deci e mult de lucru si rabdare de otel.De sport nu am timp,de fapt eu nu am timp nici sa dorm,dar asta e alta poveste.Am si copil mare,are 14 ani,deci nu mai sunt chiar o tinerica si kg se dau mai greu jos.
Mie dor de timpurile cand slabeam fara prea mari eforturi intr-o saptamana.

Mergi la inceput

Alina Nici eu nu sint tinerica, dar am mintea de la 14 ani, chiar daca as fi putut avea copil de 18.

Priscila: Deci copilasi tai sint mai micuti decit ai mei. In privinta kilogramelor la mine a fost asa. Am plecat in prima sarcina de la 58-59 de kg. Si nu am depasit 70 in luna a 9-a. La a doua sarcina am plecat de la 66 si am ajuns la 72. La a treia nu mai stiu de la cit am plecat si la cit am ajuns, dar acum am 67 de kg si mi se pare cam prea mult. Acum 10 ani am mai fost eu grasana , aveam 72 de kg. Am scpata de ele intr-un an cu sport , de 2 -3 ori pe saptamina, step-aerobic. Imi placea la nebunie. De mincat mincam normal, eram doar mai atenta sa nu exagerez cu dulciurile.

Acum nu stiu inca daca o sa am vointa si energia sa mai fac sport desi imi doresc. Am acasa un steper, dar cind am incercat sa fac ceva miscari, au navalit baietii pe mine si nu mai aveam loc de miscare. Cind am incercat sa fac abdomene sareau pe mine si nu ma mai puteam misca.
Oricum mie imi place mai mult sa slabesc prin sport, ca sa pot minca . Imi place sa maninc tot felul si nu le enumar acum ca sa nu le stric eforturile celor care sint la cura, sa nu pofteasca.
Eu citesc ce se mai scrie pe aici in speranta ca voi primi un imbold, un bobirnac si ma voi apuca si eu de ceva ca sa dau jos kg suplimentare.

si mail pentru poze

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by annablue
Eu am gasit Redigest, care este capsul si care regleaza toxinele, flora microbiana (in sensul ca se digera/folosesc mult mai bine alimentele si nu se mai fac "depuneri" pt zile grele) si activeaza metabolismul de nu-ti vine sa crezi.

annablue, am deschis un subiect pe aceasta tema. Poate vrei as vii sa ne povestesti si noua mai detaliat despre efectele Redigest? Multumesc!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Am raspuns si la celalalt subiect deschis de Iubika.
Dar, precizez si aici ca Redigestul nu "slabeste" ci ajuta organimsul (in speta, ficstul) sa proceseze mai usor ceea ce are surplus. In combinatie cu sportul, da efecte majore.
Toata "smecheria" consta in faptul ca se mareste metabolismul si consumam ceea ce organismul stocheaza cand mancam in exces (pt organism si o pizza inseamna exces) pt ca mai ales daca nu facem efort si mancam "din an in paste" el isi face rezerve (pt zilele "grele").
Si inca ceva: in orice regim de slabitdetoxifiere, la inceput se elimina apa in exces (asta insemnand 2-3kg cu siguranta) dupa care incepe procesarea lipidelor. Deci, pt cine slabeste la inceput mai mult, inseamna ca avea retentie mare de apa...
Spor la slabit !

Ana

_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

fotografii cu noi

coafura preferata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

alinaxeni, cum mai merge regimul? eu una l-am copiat si astept sa vad daca da rezultate la tine. daca da, l-as incerca si eu

www.bconsulting.3x.ro

Mergi la inceput

M-am proptit la 66kg si vad ca nu mai misc,dar am facut prostii si am mancat paine si pateuri zilnic.Sincer am facut-o ca sa vad daca pun la loc kg date jos.
In carte spune ca tratamentul e pt. obezitate si trebuie tinut cateva luni iar rezultatele sunt lente.De fapt nu te slabeste proprizis ci iti regleaza diverse disfunctii care duc la ingrasare,umbla la cauza.
Cum am mai spus nu ma astept sa slabesc in scurt timp si nici nu-mi doresc asta,important e sa slabesc si sa nu mai pun la loc.

Mergi la inceput