Lupta cu kilogramele-inca o solutie
Raspunsuri - Pagina 2
ginutza2002 spune:
interesant regimul!
a gasit cineva toate acele tincturi?
io ma apuc de cautat!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
alinaxeni spune:
Am reusit sa le gasesc la plafar.Sunt extracte de plante.
De soc am auzit si eu ca ar fi un bun detoxifiant dar depinde de problemele fiecareia.E un sudorific f. puternic si vad in carte ca e recomandat si in obezitate.
La mine e clar ca e pe baza de stres.Sunt bulimica si daca se goleste frigiderul intru in panica.
Incerc metoda asta sa vad ce rezultate da si mai vedem.Nu ma astept sa slabesc peste noapte dar sper ca dupa cateva luni sa ajung la o greutate la care sa ma simt bine.
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
Luna75 spune:
Alina,mult succes in "intreprinderea ta",ma gandesc ca acele tincture associate cu o dieta adecvata + putina miscare vor face minuni.
Eu am mare incredere in produsele naturiste,dar cu greu pot aplica retetele stiute deoarece in general,aceste tincturi au gust rau de tot.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
aschiutza spune:
Mirunaa, si eu sunt la fel. Am incercat sa tin WW si cum am inceput sa numar punctele, eu care reusisem sa nu mai maninc atitea dulciuri, am inceput sa maninc cel putin o treime de ciocolata pe zi... Eu am si f putine puncte, ca sunt mica de statura si nici prea multe activitati fizice nu fac (in afara de curatenie si mers pe jos). Asa ca tot la sport as ajunge ca sa reusesc sa slabesc!
Cu saritul peste mese iara nu merge la mine, am un stomac prea acid si ma roade pur si simplu de nu pot sa dorm.
Eu am inceput pur si simplu sa fac exercitii "de intindere". Nu slabesc cu ele, dar par mai slaba, fiindca muschii se formeaza! Am mai consatat ca renuntarea la carne nu ma ajuta, maninc mult mai multa piine ca sa ma satur.
Eu incerc pur si simplu acuma sa fiu atenta cit maninc, sa mestec incet, sa las timp intre feliile de piine, sa beau cit mai mult (asta e o mare problema pt mine, nu pot si pace sa dau un pahar intreg de apa pe git, pe urma ma doare stomacul). Incerc sa ma misc cit mai mult.
------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
alinaxeni spune:
Nu stiu daca de la picaturi se trage dar aseara am avut bucuria sa mananc si sa nu ma mai umflu.Am luat picaturile inainte de masa.Masa era un chin pt. mine.Nu conteaza ce mananc,si cat,dupa arat ca o femeie gravida in luna a sasea si ma simt f. rau.Sa sper ca ma vor ajuta.
mariana tache spune:
fff interesant; parca m-ar tenta si pe mine, dar mi-e frica pt ce gust au (mi-e f greata de la pastile/picaturi cu gust rau);
Alina, cum sunt la gust??? Cat sunt 50 de picaturi? O lingura?
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
alinaxeni spune:
Nu sunt amare.Aduti aminte de siropul de patlagina,cu diferenta ca nu sunt f. dulci ca acela.
Zuzilici spune:
Alina crezi ca poti combina picaturile si cu altceva? Adica sa le bei cu un ceai sau suc natural? Ar da acelasi rezultat?
Si mai am o rugaminte la tine. Crezi ca poti sa-mi dai si denumirea lor in latina? Poate-mi va fi mai simplu sa le gasesc aici.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
alinaxeni spune:
Eu le iau simple,fara nimic altceva si apoi beau apa.Nu am gasit nimic in carte care sa interzica amestecul cu ceai sau suc.Nu sunt rele ca gust.Se gasesc la plafar si sunt produse de PlantExtract.Costa 96000 sticluta.
Iti dau si denumirea in latina.
Fraxinus excelsior-muguri de frasin
Betula pubescens-muguri de mesteacan pufos
Ficus carica-muguri de smochin
Juniperus communis-mladite de ienupar
Rosmarinus officinalis-mladite de rozmarin
Tilia tomentos-muguri de tei argintiu
annablue spune:
Fetelor, chestiile de la Plafar sunt FOARTE BUNE !!!
Si eu le folosesc, dar nu cele enumerate aici. Eu am gasit Redigest, care este capsul si care regleaza toxinele, flora microbiana (in sensul ca se digera/folosesc mult mai bine alimentele si nu se mai fac "depuneri" pt zile grele) si activeaza metabolismul de nu-ti vine sa crezi. In plus, am luat si Liv52 (pastile) care sunt 100% naturale si sunt facute de Hymalaya (o firma f cunoscuta printre sportivii de performanta). Acestea din urma "fac bine" ficatul, adica il ajuta sa elimine mai usor toxinele si sa il faca sa lucreze la randament maxim, ca sa nu se mai faca "rezerve" in organims.
In plus, eu iau Crom (reduce pofta de dulce de zici ca stii ce se intampla). Eu sunt o foarte mare amatoare de dulce, dar am aflat ca asta se intampla tocmai pt ca atunci cand mananci dulce creste glicemia si cand se consuma zaharurile corpul iti "cere" sa-i dai iar, si asta e un cerc vicios...
Eu m-am "reglat" infiorator de mult... Si am luat si detoxifiantul de care vorbiti (mie nu mi-e frica de gusturi rele) dar dupa vreo 3 saptamani de utilizare zilnica si crescand "portia" asa cum scrie acolo m-am ingretosat cumplit, nu-l mai suportam si nici efecte prea mari nu am vazut (l-am introdus dupa ce luam deja Liv si Redigest).
Mai este ceva foarte eficient, capsule de Salvie tot de la Plafar care regleaza sistemul endocrin si ajuta la eliminarea toxinelor si eficientizarea functiilor endocrine. Si asa organismul ajunge sa lucreze "ceas"...
Stiati ca daca mancati rar si putin, organismul isi incetineste rata metabolismului bazal si consuma mai putin (arderi mai mici) ca sa se protejeze ? Eu toate astea le-am aflat de la nutritionist si vi le pot spune cu toata increderea, pt ca am certitudinea ca au functionat. Eu deja le iau de pe net, stiu o firma care le da la jumate de pret decat daca le iei de la Plafar si fac economii mari.
Ca sa va dau un exemplu, Redigestul costa la Plafar (de 1 sapt) aprox 60 de mii, daca le iau de la astia dau 36 de mii pe acelasi produs....
V-am convins ?
Ana
_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
fotografii cu noi
coafura preferata