Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 30
dandusa spune:
LAURA,ai grija cu efortul,nu prea este normal sa ridici un bebe chiar si asa scumpic cum este acela.Frumoasa burtica ta ,am vazut pozele.
dandusa 25 + si
printesa mea, Crinuta 
poze
poze raluca
dandusa spune:
DIA,
vreau si eu sa vad balansoarele.Te rog.
AELITA,super dragute cosuletele ,chiar si asa mici si mini-patuturile,dragute foc.
Sa va spun ...,miine facem 26 saptamini fix,fix si ne simtim minunat.Citeodata mai obosim,ne miscam mai greu ,circeii sint prezenti in fiecare seara....aaaa...si arsurile la greeeu.Apropos,spuneti-mi si mie cind incepe sa-i creasca parul lui bb?Asta o fi cauza?
dandusa 25 + si
printesa mea, Crinuta 
poze
poze raluca
dandusa spune:
Am sa profit de situatie ...si desi este mai devreme cu doua ore....,vreau sa urez un sincer "LA MULTI ANI" ,LAVINIEI!!!
Sa fii sanatoasa,sa ai parte de un bb sanatos si macar o parte din dorintele tale sa ti se indeplineasca.

ps:Daca nu ti-as fi urat acum ...,as fi fost ultima iar...,sper sa nu te superi.Petrecere frumoasa,miine!!!
dandusa 25 + si
printesa mea, Crinuta 
poze
poze raluca
Dia1609 spune:
dandusa, ti-am trimis pe PM link-ul cu balansoare, si nu numai, de fapt gasesti de toate acolo... eu de acolo mi-am comandat caruciorul si chiar ma uitam sa-mi comand si balansoarul
Dia
21 fix cu 
Raluca_u spune:
dia vreau si eu te rog linkul.
te pupic si multumesc mult.
Raluca
24 + si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
fetelor eu azi m-am certat cu colega mea. dar nu va faceti griji nu m-am enervat decat cat sa-mi sustin punctul de vedere si sa o pun la punct ca altfel nu.
acum ma simt super bine mai ales ca m-am descarcat.
va pup si va urez noapte buna la toate.
Raluca
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
roxana c. spune:
Am revenit, luni pleaca Oana in tabara si am niste emotii...Veti vedea si voi peste cativa ani cum este![]()
Dandusa, la nunta la care am fost ,tot dj era, initial am crezut ca va fi de kkt, dar a fost muzica foarte buna, punea un gen anume si vedea daca iese lumea la dans sau nu. La manele, de ex au iesit doar cativa colegi de-ai sotului, care erau cam ametiti, asa ca n-a bagat decat un cantec, spre bucuria mea ca nici eu nu le suport. Deci cred ca depinde in mare parte de dj, nu toti sunt la fel.
In legatura cu arsurile, cam de acum incepe sa creasca parul lui bebe, dar nu se potriveste mereu, eu arsuri n-am avut la niciuna, iar par au avut amandoua destul.
Aelita, frumusele foc patuturile alea.Intra pe google si cauta , vei gasi destule, singurul lucru aiurea este ca eu sunt cam Toma Necredinciosu si vreau sa vad ce cumpar, inainte de-a cumpara![]()
Balansoarele mi se pare ca nu-s pe roti, cel putin ce-am vazut eu n-aveau roti(sau nu le-am remarcat)
Laura, pozele alea unde le-ai pus, ca in albumul comun nu sunt.
Mirona, de ce taci, spune ceva.
Roxana
22+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
Raluca_u spune:
MIRO pe unde te-ai ascuns ca imi e tare dor de tine. nu ai mai scris de cateva pagini, sau poate am scapat eu vreun mesaj?
hai intra si spune-ne ce mai faci.
daca iti spun ca sunt sanse sa vin sapt viitoare la timisoara ne scrii?
te pup si te asteptam
Raluca
Raluca_u spune:
roxana stai linistita ca totul va fi bine. in plus oana nu e chiar asa mica - o sa se descurce. eu abia m-am intors dupa 3 sapt de tabara cu copii si i-am vazut cum sunt. in proportie de 98% toti se simt f bine si nu sunt probleme. unde pleaca in tabara?
eu am fost prima data in tabara la 4 ani si am cateva amintiri frumoase de atunci.
Raluca