Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Fetelor m-am intors si eu din vacanta si abia am reusit sa recuperez toate paginile pe care le-ati scris voi in acest timp... harnice fetele, nu gluma...
Bucurestencelor ma bucur ca ati reusit si voi sa va cunoasteti personal, asa cum am facut-o si noi, iesencele. Trebuie sa mai repetam figura si sa luam si camera foto cu noi ca sa avem si probe, in caz ca nu ne credeti.
Ma bucur pentru toate mamicile care au reusit sa afle daca poarta in burtik sau ...sa va fie sanatosi si sa va bucure in fiecare clipa
Deasemenea un gand bun am si pentru fetele care azi au sarbatorit alaturi de jumatatea vietii lor anii impliniti de la casatorie
Nu reusesc insa sa inteleg de unde poate izvori atata rautate la unele, gen madama c...., ca nici nu-i mai stiu numele, ca ea nu prea a dat des pe la noi. Bine Miro ca esti o tipa mai mult decat echilibrata care nu pleaca urechea la toate aberatiile. Noi te iubim mult pentru ca esti sufletul acestui subiect, ca ne inspiri optimism si ne spui cate o vorba buna ori de cate ori avem nevoie
Eu am petrecut trei zile pline pe lacul Bicaz, intr-o zona de o frumusete rara. Pacat ca nu era si liniste asa cum speram sa am, ca se adunasera popoarele toate pe acolo. Am dormit bine per ansamblu, am mancat, am respirat aer curat. Cam atat... si azi m-am intors la ocupatia mea de baza de la birou. In plus nu mi-a venit sa cred cat poate fi de cald in Iasi, m-am topit de cald de la prima ora cand am plecat la serviciu.
Adinazot este normal sa ai colostru... acea pata de pe sutien asta este. Eu am colostru de la trei luni si ma rog la DD sa am si lapte macar vreo sase luni pentru bebita Rares. Colostrul este primul lapte, cel mai bogat in nutrienti si anticorpi, pe care tu i-l poti oferi bebelusului tau pana se formeaza laptele matur in "febra laptelui".

Lavinia sa fii iubita, sa nasti un baietel frumos ca voi doi, sanatos si papacios, care sa fie lumina ochilor vostri ... petrecere frumoasa alaturi de cei dragi tie...si asteptam vesti de la echo 3D cat mai curand.

O seara buna in continuare,

Ramona 24+ Rares

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS!

Va astept cu drag la un CAPITOL NOU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna seara burtici

Avdaarhire-felicitari pt sarcina usoara si bebe sanatos si mancacios

Alexandra-succes la noul servici si ai grija de burtica

Laura13-si eu sunt in pana de idei dar pt nume de fetita,uite cateva nume de baitei care mi-ar fi placut mie:David,Gabriel,Roberto,Antonio,Dani,Gerard poate i-ti place vreo unul

Dolores,Melinda La multi ani!!! sa fiti fericite si iubite

Aka felicitari pt vad ca fetitele vin tare din urma sa ajunga baiteii

M-am gandit si eu la cosulet pt.bebelina,dar am vazut un patut f.fain pe doua nivele,primul nivel este asa ca un cosulet prins de patut care poate fi folisit pana la 6 luni apoi se scoate si ramane patutul mare ,o sa-l punem la noi in camera asa bebelina va fi aproape de noi.
f.frumoase minipatuturile

acum v-am pupat ma duc la tv si apoi la somnic
noapte buna

bamboletta 23+

Mergi la inceput