Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

felicitari pentru fetitza ..mai ramane sa ne zica si ruxandra_b ce are in burtik si deja flacaul nmeu e tare mandru ca a stat ieri intre atatea domnisoare ...asteptam masuratorile

quote:
Originally posted by aka

Buna, m-am intors. Suntem fericitii parinti ai unei fetite . . Asta dupa ce toate cunostintele spuneau ca am un baietel in burtica. Ma obisnuisem cu gandul ca va fi baiat. Incepusem sa cred si eu. Cu toate ca nu aveam nici o certitudine.
Miro cand ai timp te rog sa treci pe lista inca o domnisoara. Mi-a facut o gramada de masuratori. Dar sunt necajita ca mi-a spus ca bebelusa e mai mica cu o saptamana. Ce ar trebui sa fac pentru a ajunge la dezvoltarea normala? O sa trec mai tarziu si niste valori.

Va pup

Monica 19+

dolores 21+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

mie acum abia mi-au plecat niste musafiri, veniti pe la amiaza, asa ca am ramas acum la cratita, ca n-am apucat sa gatesc nimic. L-am adormit pe puiut si fug sa bag ceva rapid in oala, habar nu prea am ce pot gati asa rapid...gasesc eu ceva

Miro- da-da-da, exact ai pus punctul pe i, mesajul tau de atunci exact asa parea, rautacios, dar nu am inteles de ce trebuia sa fie asa. Sigur ca si eu de felul meu sunt cam prea dedicata si prefer sa ma implic daca o pot face la maximum, jumatatile de masura nu sunt pe firea mea. De asemenea sunt perfect in cunostinta de cauza vis- a vis de bucuria ta...ti-am citit si raspuns si la postarile de mai demult, pe la alte topicuri pe vremea cand erai deprimata, disperata si simteai ca nu mai ai putere s-o iei de la capat, si inteleg acum de ce esti super-entuziasmata si fericita, ai toate motivele sa te bucuri de miracolul ce ti-a fost dat sa-l traiesti, deci bucura-te, exprima-te, impartaseste. Din acest punct de vedere pot spune ca admir puterea ta de a te bucura, de a alunga temerile, ideile despre "ce-ar fi daca...", "dar oare va fi bine de data asta?", si multe alte angoase cu care se confrunta o viitoare mamica in asteptarea copilasului mult asteptat. Se pare ca tu ai trecut peste aceste temeri si ai ales calea sanatoasa a optimismului. Daca am evitat sa ma inscriu pe listuta voastra de la inceput am avut 2 motive de baza: m-am temut in primele 3 luni pt sarcina, avand in vedere ca nu ma prea pot menaja defel, ridic, car, lucrez acasa la menaj exact ca inainte, merg la piata etc-etc, si al doilea motiv a fost timpul meu limitat, m-am gandit si bine am anticipat ca nu voi putea tine pasul cu postarile voastre, abia apuc sa deschid computerul o data pe zi cateva minute si deja voi ati scris 7-8 pagini, asta nu poate fi numita dedicare din partea mea sau implicare, nu am cum, am cu totul alte prioritati acum decat fata de perioada cand eram gravida cu baietelul si toata ziua nu aveam alta grija decat sa citesc/postez pe DC in tot timpul liber de dupa servici, in pauza de la servici, si cand nu prea aveam de lucru la servici. Acum e nevoie de mine 100% aici acasa, puiul meu e mic si n-are rabdare sa ma vada scufundata in lecturi, intelegeti.
Prezenta mea e inconsistenta si inconstanta deci.
Ruxandra, merci de urare, sper sa gasim odata apartamentul ala la parter sau etajul 1 intr-o zona umbroasa si mai linistita.
De felul meu sunt o sentimentala si o sensibiloasa, sunt mai de moda veche asa, ma dau si principiile afara din casa de multe ori, de corectitudine si modestie sa mai zic ? Am si defecte destule, sunt perfectionista si capoasa, ma lezez usor, plang usor si tip destul de usor, pe scurt iau repede foc dar ma si calmez pe masura, ma macina chestiile ramase nerezolvate, imi tulbura somnul, linistea, echilibrul, is panicoasa, suflu si-n iaurt, nu ma da optimismul afara din casa....cam asta sunt eu, iaca m-am si prezentat o tzira.
v-am pupat, fug la cratita acum
o zi faina sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Melinda si Dolores o sa sarbatorim impreuna pentru ca astazi implinim 1 an de casnicie. La multi ani si voua sa fiti fericiti si sa aveti copii frumosi si sanatosi.

In legatura cu tema zilei daca ar fi fost baietel unul dintre nume ar fi fost Cristian. Mi-ar mai fi placut Rares, Alexandru, Dragos. Ramane sa studiem oferta pentru fetite.

Monica 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

MELINDA,DOLORES,AKA.Referitor la nume,pe bebika mea o va chema IRINA MIHAELA.

DENY25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

aveti vreun link pt balansoare? ca nu stiucum arata.sunt pe roti?se pot muta de colo colo ?

bravo aka !! felicitari pt fetita si sa va traiasca !!!frumoasa si sanatoasa!nu te stresa si nu te speria,se mai inseala la masuratori ! si chiar si asa,nu e o tragedie,copilul daca e sanatos,nuc onteaza daca e mai mic acum.
laura13,ce burtica frumoasa ai ! sa-ti traiasca si nepotica!mi-ai facut chef de patura siiarba verde!
veronici
,ca sa spuna NU,trebuie sa le si spui ca oferte aveti,dar ca le faceti onoarea de a-iintreba pe ei primii.
dolores,ma bucur ca ti-a trecut supararea! dar totusi inca nu te simt eu asa ca inainte .sus nasucul si intra-ti in normal ! :)
roxana or fi cu centuri sa-i legam de cosulete?? daca tot le vand..
chestia e ca pe mine nu ma atrage ca ar fi la magazine,ci am vazut la mai multi in casa,la bebelusi,si asa comod mi s-a parut sa il plimbi pe roti dupa tine in casa...dar asta era acum multi ani,nu am intrebat atunci pana la cate luni i-au tinut asa..
ce-am ras cu "mai mai sa calc pe ea" .mititica de ea!venea dupa tine!
haha sa nu planga ea DELOC!!

v-am stresat cu cosuletul
fiecare cu ce-l doare

ams a incerc sa caut pe net balansoar,sa vad cum e,si revin

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

uitati aici mini-patutzuri.chiar si un suport pt cosulet.vedeti ca sunt unele in forma de cosulete,care sunt intr-adevar mici ,dar altele sunt un fel de mini-patuturi,ceva mai mari.
cele mari au masurile: 90 lungime,60 latime,si 75 inaltime de la sol.
ce ziceti?ar merge pana pe la 6 luni???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc celor care sunt alaturi de mine, pentru urari si felicitari.

laura am vazut pozele si sunt foarte frumoase. mai asteptam in continuare....

dolores 21+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Dolores cum sarbatoriti? Am mai citit si eu din urma dar nu tot.Am avut o zi cu stres foarte mare azi.

Pupici la toate si mai intru ca ma duc sa cumpar poxipol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Fetelor,vi se intampla sa descoperiti deja mici picaturi de lichid pe sutien?am citit ca de pe acum sanii sectreta colostru,un lapte timpuriu care contine anticorpi impotriva infectiei.Eu azi am descoperit o pata.Vi se intampla?

Adina 23+

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

MIRACO,
eu una ti-am zis ...,nu am sa mai merg la nici o nunta de genul asta.M-am carat de la C-ta ....doar ca sa stau pe scaun si ...data viitoare stam acasa .Ma bucur ca ti-au placut pozele.Alea sint de la alta nunta care a fost tot cu dj si parca nu a fost chiar asa...de naspa!
MELINDA si DOLORES

felicitari pentru aniversare,sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult toata viata.Distractie placuta diseara.
DESIREE
DANA,felicitari pentru printesa,sa creasca mare si frumoasa.
AELITA,noi cind am facut nunta ne-am gindit mult la muzica si ca sa impacam pe toata lumea am spus jumi-juma,dar sa nu aud de manele.Noi am avut o formatie care cintau live.Puteai sa te duci sa le ceri ce melodie doresti si ...,asta primeai.Ce crezi?!? La un moment dat m-am trezit dansind dupa manele...,crede-ma ca in acel moment nu a mai contat ce am cerut noi formatiei...,ci ce cereau invitatii.A fost de ajuns sa se duca unul sa zica ca asta vrea ...si asta au cintat.Noi...,a trebuit sa ne conformam ,pentru ca trebuia sa facem pe plac invitatilor ....!!!Daca ei asa au vrut ...,cum puteam sa ne ducem noi sa le spunem sa schimbe stilul?!? Dar aici unde am fost...ma mir ca nu au chemat si un clarinel,violoncel sau mai stiu eu ce...
AKA,felicitari pentru fetita,sa fie sanatoasa.Asta iti doreai?Cum o s-o cheme?
CLEOMONI,
nici nu stii cit de rau mi-a parut mie....,dar nu am avut incotro.Claudiu era foarte nervos ,pentru ca nu era acolo unde era nevoie mare de el si a decis sa plecam mai devreme.Eu imi programasem sa venim cit beam o cafea si apoi sa plecam direct la C-ta ,dar el s-a suparat ca tot suna tel si mi-a zis ca trebuie sa fugim cit de repede putem.Mama saraca,ar fi vrut sa mai stam si cu ea ...,dar ce sa faci?,unde sa te imparti intr-un timp atit de scurt?Sper ca data viitoare sa ne vedem.Mi-au placut pozele cu voi si poate ,daca veniti la mare anul asta ...,reusim sa ne vedem.Ce zici?
ADINA,
si eu am vazut aceiasi chestie galbuie dar doar daca storc sfircul.Pe sutien nu am vazut nimic.Stiu ca este bine sa-mi pregatesc sfircurile pentru alaptat si pe linga faptul ca le chinui cu ceva mai aspru ,masindu-le....,le mai chinui si cu mina pur si simplu si atunci am observat acel lichid.

Va pup dragutelor si va dau intilnire miine seara.Sper sa fiti cumintele intre timp...!!!

dandusa 25 + si
printesa mea, Crinuta
poze
poze raluca

Mergi la inceput