Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Dandusa ne-a parut rau ca nu ai venit si tu mai ales ca ne-am simtit bine burtoase, am facut si poze asa cum am promis Mironei.Poate cu alta ocazie sa ne vedem de la mine unul si de la bb altul.

Cleo
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

va dau si eu o tema: de cand intrati in prenatal? cu 1-2 luni inainte sau chiar cu 86 zile inainte?
pe mine ma bate gandul sa ies cu 86 zile inainte, ca nu mai am nici un chef de lucru.... asta inseamna ca pe 16 septembrie (chiar de ziua mea) as merge ultima zi la lucru)

Dia 20+ cu

Eu cum sunt in CM de la inceputul sarcinii intru cu 86 de zile inainte adica de pe 4 sept.
Cat despre celelalte teme: cred ca la cm.sunt campioana (si voi ramane !!) cu 115 cm in talie (impropriu spus "talie")
Si nasi.......o problema f.arzatoare la noi. Pe nasul (fiind o persoana publica) nu prea il vedem,cu nasa care e o dragutza,la fel ne vedem rar (Paste si Craciun e mult spus) asa ca ne-am gandit ca daca ii intrebam tot pe ei (nu vor spune nu),copii nostri nu vor avea nasi cum nu avem nici noi. Vor fi doar cu numele .... Si eu am botezat 3 copii dar le suntem nasi in toata puterea cuvantului. O sa avem o intrevedere cu nasa saptamana asta si sper sa spuna NU !! Ca oferte avem la greu (mai ales ca-s doi bebei)

veronici
22+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by kokorina

miro,uite ca m-am reintors printre voi,si asta datorita tie.vreau sa spun,ca tu m-ai convins.parca incep sa ma simt mai bine acum.am vazut ca m-ai trecut acolo pe listuta cu bebeii mei,cu fetita si baietelul de care sant foarte mandra.abia astept sa se intample fericitul eveniment.nu ma intreba cand,ca nici eu nu stiu deocamdata sigur.cand mi s-a spus ca sant gravida,pana sa se confirme sarcina gemelara,mi s-a dat termenul de 9 decembrie.apoi s-a vazut ca sant 2,iar doctorita mea mi-a spus ca de obicei gemenii vin mai devreme pe lume intre 4 si 6 saptamani.cum va vrea Dumnezeu,eu imi doresc sa stea cat mai mult la mine in burtica,spre binele lor,chiar daca mie imi este greu.sant in 21-a saptamana si 4 zile,si deja incep sa ma misc foarte greu,sa dorm rau,de picioare umflate nu mai spun.mi se pare totusi ca am luat cam mult in greutate,voi ce spuneti?sant inalta de 1.70 si 62 kg(inainte de a ramane),acum am 73 kg.nu e cam mult pana acum?
in fine,oricum...asta e.mai vad eu ce fac dupa ce nasc.va doresc la toate un inceput de saptamana k lumea!

Kokorina,bine ai revenit.
Stai linistita ca si eu tot 11 kg am luat pana acum ,nu uita ca noi avem 2 bebei si e normal.

veronici
22+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Dolores si Desiree sa aveti parte de multi ani fericiti impreuna cu sotii vostrii si bebei. fiecare zi sa fie o sarbatoare.
avdanaarhire felicitari pentru

eu parca imi revin
dar am de facut n drum si mi-e frica ca mai rau imi fac
nu am ce face totusi trebuie sa ma duc.

va timit multi la toate

Raluca 24 + si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

da..mi-a trecut, cum sa nu..cand am vazut ca totul e bine si ca bebe e sanatos si bine..mi-a trecut supararea..pupici si tie

quote:
Originally posted by aelita

dolores,felicitari pt baietel! sa-ti traiasca ,sa creasca mare si frumos si sanatos! ti-a mai trecut supararea ?

17+

dolores 21+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Monica felicitari si sa fiti sanatoase. eu am avut la un moment dat un retard de crestere de 2 saptamani si l-am recuperat pe tot. stai linistita si o sa fie bine. doar sa ai grija sa te alimentezi cu de toate si fructe si lactate si carnita, de toate.

quote:
Originally posted by aka

Buna, m-am intors. Suntem fericitii parinti ai unei fetite . . Asta dupa ce toate cunostintele spuneau ca am un baietel in burtica. Ma obisnuisem cu gandul ca va fi baiat. Incepusem sa cred si eu. Cu toate ca nu aveam nici o certitudine.
Miro cand ai timp te rog sa treci pe lista inca o domnisoara. Mi-a facut o gramada de masuratori. Dar sunt necajita ca mi-a spus ca bebelusa e mai mica cu o saptamana. Ce ar trebui sa fac pentru a ajunge la dezvoltarea normala? O sa trec mai tarziu si niste valori.

Va pup

Monica 19+

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

multumesc p/u urari Mirona... Ar fi fost nepoliticos si lipsa de educatie din partea mea sa nu intru pe aici sa multumesc.
Si daca tot am citit un pik, referitor la nasi: noi nu concepem pe altii decit pe nasii de cununie... De fapt la noi se iau mai multi nasi de botez, pe care ii numim cumatrii, iar copilul le zice nanu si nana. Dar cei maiimportanti sint nasii de cununie... Sintem f apropiati ca virsta (cu toate ca distanta ne desparte, vreo 8 h de mers cu masina non-stop) si ne intelegem f bine, ne intilnim relativ des... Ei sint si finii de cununie a parintilor mei... Eu totusi consider ca nu conteaza virsta dintre nasi si fini, ci atitudinea unora si altora... De ex. finii parintii mei au cel mult 32 ani, insa toate cele 4 perechi se inteleg f bine cu parintii si ne intilnim destul de des ... poate si deoarece parintii mei sint receptivi la nou, la tinerete etc... Dar tot odata cind au finii nevoie de un sfat - se adreseaza numaidecit si parintilor mei p/u parere...
Referitor la concediu: eu o sa ies din 7 august (sper sa nu se intimple nimic pina atunci la serv.) - imi voilua o luna de concediu ordinar pe 2006, adica pina in 7 sept. iar de acolo imi iau automat concediu prenatal
Scuze, fetelor, dar n-am retinut cine scrisese aceste intrebari...
Kokorina, eu de mica sa am doi gemeni, o fetita si un baietel, Felicitari! Cit priveste kg - nu-ti fa griji! atita timp cit maninci rational nu e mult, mai ales ca o sa ai 2

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

in privinta nasilor

noi inca nu stim sigur cine vor fi.
de nasii de cununie nici nu se pune problema ca sunt doar de forma, nu avem nici un fel de relatie cu ei din pacate. asa mult mi-am dorit sa avem o relatie frumoasa cu ei mai ales ca suntem de aceeasi varsta dar nu se poate cu e si gata. m-am resemnat si acum avem mai multe optiuni dar ne e greu sa ne hotaram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

super tare....da..cum sa nu...

quote:
Originally posted by Cleomoni

Buna Dolores ce pot sa iti urez este sa aveti sanatate multa si bebe sa se nasca sanatos si frumos ca doar il pregatesti de nunta imediat, nu? Eu asa am spus ca ii casatorim, Te pupic si sa ai parte de multaaaaaaaaaaaaaaaa fericire si o dragoste eterna!!!!

Cleo 22+

dolores 21+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

In primul rand: Melinda si Dolores, multi ani de-acum incolo alaturi de sotii si de bebeii vostri.

Monica, felicitari ptr fetita.
In ultimul timp au inceput sa apara fetitele sau mi se pare mie?

Aelita, daca aveam fetita ii puneam numele Elena-Raluca sau Elena-Bianca, deci mie Elena imi place foarte mult.

In legatura cu cosuletele care merg pana la 6 luni, eu nu prea stiu cum sunt ptr ca nu m-au interesat, dar daca luati, tineti cont ca bebelusul de la 3-4 luni incepe sa se intoarca, sa se agite si sa nu-l gasiti pe jos. Tineti cont ca deja la 6 luni va sta in fundulet. Acum depinde mult de bebe, de ex Ana la 8-9 luni cand a-nceput sa se ridice, nu stia sa mearga, dar mi-a sarit din patut de 3 ori, deci depinde si de bebe.( Am plecat pana in bucatarie sa-i iau alta lingurita ca-i picase, iar cand m-am intors ea era in 4 labe, venea dupa mine, mai-mai sa calc pe ea. Am crezut ca nu mai stiu eu ce fac, ca m-am ramolit, culmea este ca nu plangea, si am crezut ca am lasat-o jos din pat pana sa ies din camera)

Mai vroiam sa mai scriu ceva dar nu mai stiu ce, ma grabesc ca plec cu copiii la Mc Donalds, ma intalnesc cu educatoarea Oanei sa discutam despre tabara. E o caldura afara de numai chef de plecare n-am.
Revin mai tarziu.

Roxana22+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput