Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

camera bebe .despre cosulet , asa stiam si eu,ca e pana la 3 luni,dar am vazu undeva unul un pic mai maricut,spuneau ca e bun ppana la 6 luni,desi mi s-a parut prea putin inalt...
chiar nu stiu ce sa fac. nu as fi vrut nici sa il tin in carut prin casa,ca e si ala destul de mare si il lovesc peste tot.plus ca as vrea sa las carutul in masina,sa nu il car in casa de fiecare daca cand ies ,pt ca va fi greu.
voi in ce o sa il tineti in casa,ziua ?

poezele de la intalnire: mi-au palcut,sunteti tare simpatice,toate cu burtica!!! ma bucur ca v-ati simtit bine!
dandusa,asa e cu nuntile,sunt pe gustul mirilor..nu stii niciodata cum vor iesi. despre nasi..si eu uras plcoanele alea care se faceau pe vremuri.mai exista asa ceva ?sunt si eu nasa unui copil,dar nu am facut asa ceva.
nasii pot fi si frati,sau unul dintr-o familie,altul din alta,ca la catolici.cel putin stiu ca in ultima vreme se permite.
dolores,felicitari pt baietel! sa-ti traiasca ,sa creasca mare si frumos si sanatos! ti-a mai trecut supararea ?
alexandra,sa stai cuminte,si chiar cand ai sa crezi tu ca te simti bine,sa nu te aventurezi iar! ai grija de tine! de multe ori inecpi sa te simti bine,ca stai in pat,si te tenteaza sa crezi ca a trecut si sa te apuci iar de treaba.lasa,ca e timp de curatenie,se fac si usor,nu toate odata si in graba si cu efort!lasa si musafirii,le spui tuturor ca nu te simti bine,ca esti in pat,pt ca nici statul pe scaun nu e bun!pana nu iti trece,nu te ridici din pat!
kokorina,mie nu mi se pare ca ai multe kilograme !!!ai luat 10,e drept,dar erai slaba,asa ca iti permiti!
oricum,problema kilogramelor in plus,inc azul in care sunt prea multe, nu este legata doar de silueta,asta e putin importanta,pt ca se poate slabi dupa nastere.problema ar fi ca,la surpuls de kilograme sa nu se alimenteze bine bebe.dar asta va va spune medicul.
pe medici nu ii intereseaza cat de grase ne vom face si daca ne vom reveni,pe ei ii intereseaza ca bebele sa fie sanatos,si asta implica sa nu luam foarte multe kg.
dar nu e cazul tau!
Ayan e dragut.E prima oarac and aud numele asta .Foarte interesant.
Dorsilia,sa-ti traiasca Danut !Sa va gasiti casa dorita!

nume :De ce tineti secrete numele ? Eu ma gandesc la ELENA si nu place nimanui :(
Irina,Anastasia,Teodora,Amaya,Irene,Diana,Sabina,Paula,Alexia,Sara
David,Cristian,Antonio,Victor,Paul,NicolasRaluca u,sa te odihnesti.nu e bun nici statul pe scaun atata timp.dar nu inseamna sa nu mai iesi la plimbare,doar ca nu mutle ore.
cand simti ca te ia oboseala ,gata acasa.
Miro
,am primit mailul,multumesc foarte mult,am descarcat deja melodiile !!
Multumim ca ne facilitezi atatea lucruri si iti rupi din timpul tau pt a imparti cu noi !
Lavinia,ai drepotate!! din aprtea lor au deja numele de familie! Nu-mi picase fisa,bine ca m-ai trezit,ca noi tot alegeam nume din partea lui.
melinda,La Multi Ani fericiti impreuna!!
desiree,sa fie intr-un ceas bun semnatul contractului !!
Dolores,multi ani fericiti alaturi de sotul tau!
Dia,ai grija si stai cuminte in pat si tu,sa se linisteasca burtica de la atata rau!
asa stiam si eu ,ca ii palce in spatiu mic.orcium,daca nu as lua cosulet ,as pune patutul langa patul nostru.la fel,nu vreau sa ma separ de sot,pt ca nu cred ca as dormi bine,si nu vreau sa incep cu separarea ...sper sa nu faca galagie mare bebe,sa-l deranjeze,si oricum el doarme bustean .nu sunt nici pt ideea sa il deranjez voit,ca sa "simta",doar ma bazez ca are somn profund si nu o sa il deranjam noi cand papam.
si eu vreau sa pun ceva in partea de jos a peretelui,gen tapet,apoi o banda ingusta cu desene,si sus vopseaua.camera e deja zugravita verde,asa ca sus ramane asa.
Salutari sotului tau !
avdanaarhire,felicitari pt Celeste -Maria:) poate i le pui pe amandoua.
Mirona,sper sa iti treaca repede sentimentul asta de vina absurda,si sa scrii ca si pana acum,facand abstractie.probabil te-a socat faptulc a a spus ca sunt multe fete,dar NU E ADEVARAT,si tu ai vazut aici ca noi am scris toate ,mi se pare chiar absurda ideaa sa te apar,pt ca nuam ce apara,nu ai facut NIMIC,nu e vorba aici de nicio disputa,pur si simplu cineva a scris ceva aiurea ,nefondat,si fara motiv .nu a fost ceva in urma unei dispute,ca noi sa aducem pro si contra,pur si simplu a fost un mesaj ..pe langa .
Pe cate limbi sa iti spunem ca nu are sens sa pui la suflet ??
Adica ea isi atinge scopul si noi ce? Dam din gura degeaba pe aici ??
Nu esti nici lider,nici sefa,nicicum,esti populara,ne ajuti,sociabila,esti sufletul acestui loc !
ALEXANDRA,mie o vreme imi pusese calculatorul pe masuta,si stateam pe canapea,intinsa,cu tastatura in brate (cand mi s-a stricat laptopul).asa,ca e o metoda buna pt toate!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Melinda multi ani cu fericire si multe realizari va doresc, un bebe sanatos si ambitios!

Cleo22+

Mergi la inceput

Buna Dolores ce pot sa iti urez este sa aveti sanatate multa si bebe sa se nasca sanatos si frumos ca doar il pregatesti de nunta imediat, nu? Eu asa am spus ca ii casatorim, Te pupic si sa ai parte de multaaaaaaaaaaaaaaaa fericire si o dragoste eterna!!!!

Cleo 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

aelita, am studiat si eu problema cu cosuletele... exista cosulete de dormit speciale pt nou-nascuti ca sa-l tii in camera cu tine, si in ala incape pana pe la 6 luni... le gasesti mai greu, ca-s scumpe (costa cat un patut) si nu le poti folosi mult timp... ideal e sa primesti unul din asta ... eu am o promisiune :))
si mai sunt cosuletele scaun de masina care se fixeaza in carucior (daca e carucior travel system -cum mi-am luat eu), dar cica astea nu sunt recomandate sa culci copilul in ele sau sa-l tii toata ziua
Dia 21 fix cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

aelita, peste zi in casa poti sa-l tii intr-un balansoar, gasesti pe toate site-urile cu bebei modele de balansoare

Dia 21 fix cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

melinda si dolores, sa va traiasca sotiorii frumosi si dragastosi si sa aveti parte tot de bebei frumosi si papaciosi

aelita, sarumana, esti prima care ma felicita pe acest forum!

pupici la burtici

Mergi la inceput

Ruxandra, si eu m-am simtit bine in prezenta voastra parca as fi vrut sa va povestesc si mai multe vorbareata cum sunt dar sper sa mai am ocazia.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Buna, m-am intors. Suntem fericitii parinti ai unei fetite . . Asta dupa ce toate cunostintele spuneau ca am un baietel in burtica. Ma obisnuisem cu gandul ca va fi baiat. Incepusem sa cred si eu. Cu toate ca nu aveam nici o certitudine.
Miro cand ai timp te rog sa treci pe lista inca o domnisoara. Mi-a facut o gramada de masuratori. Dar sunt necajita ca mi-a spus ca bebelusa e mai mica cu o saptamana. Ce ar trebui sa fac pentru a ajunge la dezvoltarea normala? O sa trec mai tarziu si niste valori.

Va pup

Monica 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Fetele am pus poze de la iarba verde de duminica, cu burtica si cu nepotica!
http://community.webshots.com/user/lpetres13
Acu va pup ca plec acasa!

Laura si bebe strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Mi-am schimbat semnatura.

Nu-i asa ca suntem dragute

Monica 19+

Mergi la inceput