Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

Fetelor, ma anunt si eu, dupa multa vreme. Vom fi fericitii parinti ai unei FETITE. Tati deja s-a hotarat. O va chema CELESTE. Si eu as vrea sa o cheme MARIA.... Vom vedea in final.

Fug sa citesc din urma sa ma pun la curent.

Dana 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

fetelor, am si eu un cd cu muzica relaxanta.... sunetul marii + balene.... sa ziceti daca vreti, ca il pun pe mail diseara, cand vine sotul ca eu n-am habar sa-l fac mp3... si mai am o cutiuta muzicala -cele mai frumoase cantecele (un soi de best of)

are cineva ultimele cutiute muzicale, alea numai cu cantece de leagan?

Dia 21 fix cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

felicitari pentru fetitza...sa creasca mare, frumoasa, desteapta si sanatoasa

quote:
Originally posted by avdanaarhire

Fetelor, ma anunt si eu, dupa multa vreme. Vom fi fericitii parinti ai unei FETITE. Tati deja s-a hotarat. O va chema CELESTE. Si eu as vrea sa o cheme MARIA.... Vom vedea in final.

Fug sa citesc din urma sa ma pun la curent.

Dana 21 +

dolores 21+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Dia1609 sunt bine venite toate melodiile pentru bebe..asa ca asteptam sa le pui pe mail.pupici

dolores 21+
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare fetelor,
am luat si eu in sfarsit pauza de la lucru ... vad ca iar bagam ca MIG-urile ... m-am cam saturat.

Inca o data va felicit pentru intalneala si ma bucur ca v-ati simtit bine. Unde e Cleomoni? Si ea zice ca face poze.

Pentru inceput am sa va raspund in - nu ma simt lider, nu am nevoie sa mi se ia apararea - de plans ... cred ca am facut-o de nervi - pana m-a apucat rasul dandu-mi seama pentru ce o fac.
Ba mai mult ... m-am apucat sa-i citesc mesajele madamei din trecut sa vad unde am deranjat-o, daca cumva am "brutalizat-o" si pe ea cumva - dar se pare ca nu ... o deranja doar fericirea mea.
Nu am pretentia sa ma inteleaga nimeni ... numai cine nu stie ce inseamna sa astepti luna de luna un test cu doua liniutze ... nu poate sa inteleaga entuziasmul pe care-l simt eu acum vis-a-vis de bebele pe care-l astept.
ORICUM - tipa si-a atins scopul ... acum mi-e mai greu sa ma destainui voua, chiar sa va scriu ... ma gandesc de 3 ori inaite de a posta ceva ... ca pana la urma sa inchid mesajul de raspuns si sa aman ... ca pana la urma sa nu mai scriu deloc.

In legatura cu nasii nostri de cununie.
noi suntem amandoi genul de oameni care cred in DD - si le este de ajuns cat cred. Eu catolica, el ortodox - mergem la biserica doar cand simtim ca trebuie sa mergem ... si nu ne plae sa ne fie impuse diferite chestii. Nu ne doream nasi la care sa fim obligati sa mergem cu plocoane de paste si de craciun ... asa ca ne-am dorit nasi tineri. Am intrebat preotul daca se poate - ni s-a raspuns ca da. Am avut diferite pretentii ... unele ni s-au acceptat, altele nu - cert e ca preotii nu mai sunt la fel de rigizi ca inainte. La masa mirilor au stat sora mea cu sotul si cu fiica lor si nasul - cumnatul meu ... si bineinteles ca noi doi (eu mai putin ... ca aveam treaba pe ring). dar in biserica in spatele nostru au fost doar nasii -> sora mea si fratele lui.

Ktrinel spor la zugravit. Lasa ca o sa ai timp de cumparaturi pentru printesa ta.
Alexandra tu o sa iei bataitza daca nu stai in pat. Lasa musafirii, lasa calculatorul acum ... roaga-l pe tati sa-ti printeze foile de la subiectul nostru si citestele in pat. Of. deja incepi lucrul? Nasol ca e serviciu nou ... ca altfel te bateam la cap sa-ti iei un mini concediu.
kokorina ma bucur mult ca ai revenit. Ti-am spus ca-ti pun odorurile in listutza ... chiar au si observat fetele schimbarea si au intrebat de tine. Ma bucur sincer ... si despre greutate ... eu zic sa nu-ti faci griji ... te ajungem din urma ... dar nu trebuie sa uiti ca tu ai doi ... iar noi doar cate unul. Ma bucur ca mai are si veroniciu nostru pe cineva pe aceeasi lungime de unda si mai are cu cine se compara in burtok. Sper sa te simti bine langa noi.
Lia sincer - mie nu mi s-a parut a fi brutala in acel mesaj - ci poate doar rautacioasa. Si iata ca iar am dreptate. Eu una - nu-ti voi mai cere niciodata sa te trec pe lista noastra - cred ca am facut-o de fiecare data iar tu mi-ai ignorat de fiecare data mesajul.
Nu mai acaparam spatiu aici pe forum, ne vom intalni noi vre-odata si ne vom spune una alteia ce ne-a deranjat. Normal ca puteai sa ma strigi - si mie imi trece repede.
Nu sunt liderul nimanui - o pot confirma si fetele - e doar faptul ca sunt de mai mult timp pe acest forum ... iar ele erau multe noi venite - trebuiau ajutate (parerea mea) iar dintre cele cu multe mesaje ... nu vedem ca se implica nici una. Ce sa-i faci? Asta e defectul meu major - daca ma dedic ... o fac cu trup si suflet.
Dar faptul ca postezi, citesti si chiar raspunzi la tema zilei ... ma face sa nu-mi para rau ca m-am luat de tine.
ruxandra merita sa mergeti si la Straja. E superba. Stai ca-ti dau un link ... cu peisaje de pe acolo ... noua ne e tare draga.
Raluca ai grija cu extenuatul ... de acum nu mai esti singurica ... si-mi place gandirea sotului ... mai rarutz.
deny75 eu l-as convinge totusi pe sot sa ma duca la un bazin ... dar cu promisiunea ca nu stau mai mult de 10-15 minute in apa. Ce zici? Te incumeti?
Ralumat ai grija cu stomacul. Cu ce-l dregi? Ia posteaza aici ce iei ... sa nu cumva sa exagerezi nici nu partile dar nici cu ceaiuri.
aka bafta azi la echo morfologica.
Laura13 pentru tema de azi: Robert, Raul, Razvan, Roland, ... am eu o fixatie cu R ... la fel cum am o fixatie pe K la fetitze: Karolinn, Katarina, Karolina, Katrin, Karin, Karina.
melinda25 multi ani fericiti impreuna. Sa va iubiti ca in prima zi.
dolores la fel - multi ani fericiti impreuna. Sa va iubiti ca in prima zi.
Dia1609 imi pare tare rau de faza cu fierea ... dar ce ai mancat? Trebuie sa ai mare grija la prajeli si alte mancaruri grele.
Ma bucur ca ai gasit ceva tapet sa-ti placa. Felicitari sotului ... pe al meu nu reusesc sa-l fac sa-i placa DC-ul. Pentru mine - e ca o a doua viata. De fapt .... v-ati dat si voi seama.
Am si eu pe DVD-ul nou primit cateva cutiute muzicale. Pe cale de pe mailul de yahoo le-ai vazut? Nu de alta ... dar sa nu punem dubluri. Pune tu pe gmail ceea ce ai ... si le compar eu. Ce zici de intalnirea cu fetele din timi? Vii cu noi sau vrei sa iesim doar noi doua ... eventual poate mai convingem vre-o gravi din Timisoara.
avdanaarhire felicitari pentru printesa. Sa va bucurati de ea ... la fel ne bucuram si noi sa mai auzim de tine. Te trec si pe listutza imediat cu un carucior roz.

Vai fetelor ... dar mai opriti-ma din logoree ca incep sa va scriu romane. Dar la cat de rar intru acum ... voiam sa scriu a.i. sa se poata trece peste dintr-un singur SCROLL.

Va pup pe toate in grup.

Miro24+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

miro eu asa te-am cunoscut si asa te vreau in continuare, cu logoree...si daca tu crezi ca e bine sa te abtii sa ne mai spui ceva...ce ar fi daca am face si noui la fel....tu chiar vrei sa dai satisfactii? cui in definitiv? te pup si sa nu mai ai retineri ....

dolores 21+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Miro,
de mancat am mancat la restaurant ieri... de acolo mi se trage
:(( ... inca ma mai doare capul, sper sa ma dreg azi... mananc numai paine prajita...
ne vedem noi gravidutzele sau chiar numai noi 2 cand ai tu timp, eu dupa ora 5 sunt disponibila, mai putin sapt. viitoare cand imi vin cumnata, cumnatul si nepotul din franta si mi-am luat concediu sa apuc sa stau cu ei

Dia 21 fix cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

fetelor.......sa vedeti ce a facut sotiorul meu......mi-a pus un fotoliu la calculator si pentru picioare un scaun pe care a pus o perna,asa ca stau asa ca si in pat........nu ma pot abtine sa nu va citesc....si ce sa fac daca va iubesc asa de mult...........
Si miro ....nu te-ai intitulat singura lidera ci asa te-am considerat noi...pentru ca asa cum ziceau si fetele...tu esti cea mai matura de aici.....si de exemplu si la inceput tu m-ai ajutat sa folosesc forumul...si ai facut o groaza de lucruri pentru noi.....si chiar daca ai scrie nu stiu cate pagini in continuu nu cred ca pe noi ne-ar plictisi sau te-am acuza de logoree....asa ca fa bine si scrie-ne ca noua ne place asa cum esti tu........
avdanaarhire felicitari pentru fetita........sa fie sanatoasa...
Fetelor care nu v-am raspuns sa nu ma acuzati si pe mine ca sunt egoista ....sau ca vorbesc numai cu "2,3 fete"....dar sunt asa ca zombie acum dupa calmante(v-am mai spus azi odata)....
Sper sa am acces la internet la servici ca daca nu o sa trebuiasca sa imi iau laptop sa va citesc.....
Si inca odata va multumesc ca va ganditi la mine.......

alexandra 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
Miro eu de obicei nu ma bag ca sunt mai noua si nu imi plac conflictele altora (de la ale mele nu ma dau in laturi). Dar uite cum sta treaba: tu esti o foarte mare parte din sufletul acestei gasti de mamici. Tu ne dai idei despre nori (nu ca n-am fi cu capul in nori), despre muzica. Tu ne dai informatii despre PM, masarea perineului si alte chestii pe care altfel le-am afla mai greu. Tu m-ai invatat sa pun carutul albastru ca sa ma mandresc ca voi avea un baietel! Nu mai pune la suflet rautatile, nu mai boci ca vorba ta: o sa iei bataita!!!!!!!!!! Chiar daca e nevoie sa vin pana la Timisoara!
Hai sa ne simtim bine pe acest forum (cine vrea, cine nu sa se duca in alta parte), hai sa continuam sa ne impartasim bucuriile, fiecare miscare ale bebelusilor, iar mai tarziu fiecare gangurit. Chiar daca asta inseamna ca luni dimineata va trebui sa stau 1 ora sa citesc tot! Ma sacrific!
Ma apuca plansul cand vad cu ce ne pierdem vremea!
Va iubesc pe toate, va pup pe toate, si nu mai vreau certuri aci ca ma apuc iar de fumat mult!!!!!!!!!
Hai sa ne bucuram de viata, ca e scurta, de minunea pe care ne-a lasat-o Dumnezeu in burtica si sa ne bucuram impreuna ca asa e frumos!
la toata lumea care vrea sa primeasca!

Laura si bebe strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Bana fetelor acum am ajuns la servici de dimineata pe la politee trezorerie etc,

Va pup si va scriu mai tarziu ca sa va mai si citesc

Mergi la inceput