Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Alexandra mai usor cu efortul.......las-o in colo de treaba......cere ajutor ca sigur se gaseste careva sa sara
Laura eu parca nu gasesc nume de fetite sa-mi placa, adika nu ma hotarasc cum vreau s-o cheme pe "dulceata"lu' mamica,.....insa de baietei...........ia de 'ici:Rares, Ianis, Calin, Mihai, David, vezi tu...

Miraco19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna dimineata fetele,

Laura ,parerea mea este ca pentru fete sunt mult mai multe variante.Dau si eu cateva:Iris, Caterina,Maria,Lorena sau nume ale bunicilor sau strabunicilor,pentru a se lauda mai tarziu.Eu as vrea sa ii pun Mihnea, sotul meu vrea Mihai (dar e mai greu de alintat).Si asa ne-am propus initial sa poarte numele bunicilor:Mihai-Laur.Eu iarasi carcotasa am zis ca din partea lor are oricum numele de familie asa ca as fi vrut Mihai Alexandru (ca tatal si bunicul meu).Sa vedem ce o sa iasa.
Bamboletta , multumesc de urari.

Ma uitam la albumul foto si m-am gandit la Saryta.Oare ce o fi cu ea?Trebuia sa primeasca rezultatele amniocentezei.Sa speram ca e bine.

Va doresc o saptamana frumoasa.
Lavinia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinda25 spune:

Buna, fetelor,

am intrat doar sa va salut pe toate, sa dau raportul: suntem bine, miscareti, baietelul meu da din picioare in continuu, intr-adevar, e o senzatie minunata!!!
Azi e sarbatoare la noi: implinim 1 an de casatorie, asa ca diseara vom sarbatori!
Apropo, pe baietelul nostru il va chema Dominik.

Va pup pe toate,

Melinda 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

buna ziua,

eu intru mai rar pentru ca sunt in prag sa semnez actele pentru casa, mi-a fost aprobat un credit imobiliar si se pare ca miercuri voi semna

pe mine nu ma plictiseste nimeni pe acest forum si daca ma simt plictisita, plec si revin cand mi se face dor de voi...

din punctul meu de vedere, Draga Dorsilia, miro nu e sefa nimanui pe aici ( vorbesc de parerea mea si numai a mea)e doar vorbareata, saritoare si uneori chiar indispensabila...chiar pune suflet in acest forum si in relatia cu noi..si nu mi se pare deloc plictisitoare, draga carliema

buuunnn..sa trecem la altele mai serioase..maine mergem la eco morfo sa il masuram pe domnisorul flaviu octavian si vin sa va povestesc

dolores, felicitari pentru bebelin si dandusa, felicitari pentru bebelina si daca am uitat pe cineva, sa va traiasca si bebelinii si bebelinele tuturor.

apropo de nume, si eua stept sugestii de la voi, flaviu octaviana e un nume frumos dar nu definitiv, am vrut ceva mai rar, mai pitoresc ca sa zic asa si asta am gasit la prima strigare

va pup si vorbim maine

desiree 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

casnicie fericita in continuare, sa fiti fericiti, sa va iubiti, sa aveti liniste sufleteasca si pace in casa...si noi sarbatorim tot azi 2 ani de la casatorie...asa ca sarbatorim impreuna

quote:
Originally posted by melinda25

Buna, fetelor,

Azi e sarbatoare la noi: implinim 1 an de casatorie, asa ca diseara vom sarbatori!
Apropo, pe baietelul nostru il va chema Dominik.

Va pup pe toate,

Melinda 21+

dolores 21+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Desiree si Dolores sa va dea D-zeu multa sanatate, fericire, intelegere, armonie si nu in ultimul rand copii sanatosi si frumosi!

Laura si bebe strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

dolores la multi ani pentru aniversare......va doresc sa fiti la fel de fericiti si sa fiti impliniti alaturi de bebita......
Chiar ca se spunea bine ca acest forum creeaza dependenta.....de abia mai pot tine ochii deschisi.....calmantele imi provoaca asa un somn...dar nu ma pot abtine sa nu va scriu.......
Vreau sa ii multumesc din suflet lui miro ......azi eram curioasa sa vad ce piese a mai pus si am ramas masca cand am vazut celine dion este preferata mea si nu am stiut ca are si asa piese........ pentru ca iti rupi din timpul tau ca sa ne impartasesti si noua piesele.....
va pupic pe toate

alexandra 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

miro, super muzica de la tine..acum descarc si eu de pe gmail..esti o dragutza si dragalasha

dolores 21+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Buna fetelor!
absenta mea de ieri e justificata: am facut o minunata criza de fiere si am vomitat toata ziua si toata noaptea + ca am avut niste dureri de cap insuportabile de nici nu puteam vorbi... partea nasoala a fost ca de la spasmele cu vomitatul m-au luat si contractiile... am trecut urgent pe no-spa si utrogestan (ca asa mi-a zis dr. sa fac daca am contractii)... si le-am luat de vreo 2 ori, ca primul no-spa l-am vomitat in 10 minute.... dar acum suntem mai bine, nu am mers la servici azi, inca ma doare capul, dar nu mai vomit si nici contractii nu mai am... uuuffff prin ce emotii am trecut cu bebe, mi-a fost frica pt. ea, dar saracuta a stat linistita si n-a zis nimika..
aelita, si eu m-am gandit sa iau un cosulet de bebe pt. primele luni, exclus sa o pun cu noi in pat, si in patutul ei se va simti stinghera la inceput, ca va i prea mare.... am citit ca in primele luni lui bebe ii place sa doarma intr-un spatiu micut si ingust, sa se simta ca in burtika lui mami
miro, am gasit un model de tapet la practiker care mi-a placut, intradevar erau numai vreo 4 modele, dar asta era finut, asa ca pt. o camera de fetita :)).... su ursuleti pe balonase, norisori, etc si cu niste culori f. deschise si pastelate... ma duc azi cu sotiorul sa-si dea si el cu parerea. merci de ideea cu masuratul burticii cu ata si ruleta... nu mi-a trecut prin cap :))... de fapt multe nu-mi trec prin cap zilele astea (o fi din cauza caldurii)

Dia 21 fix cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Miro, sa stii ca si micuta noastra balerina va fi schioare, ca in primele ei 2 saptamani de existenta am fost la ski, fara sa stiu ca sunt , pt ca testele mi-au iesit negative.... cu siguranta nu ma incumetam la ski daca stiam ca sunt

fetelor, tin sa va spun ca sotiorul meu drag si-a facut un obicei sa intre sa mai citeasca pe DC ce mai scriem pe-aicea noi fetele... poate ca o sa inceapa sa si scrie in locul meu la un moment dat :)) ... tare imi place ca am un sot preocupat de noua lui ipostaza de tatic :))

Dia 21 fix cu

Mergi la inceput