Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 24
Raluca_u spune:
buna dimineata fetelor
ieri dupa intalnirea cu fetele am stat putn acasa si la 6 am taiat-o la o intalnire cu niste prieteni in cismigiu si ne-am intors la 10 jumate. si eram deja obosita tare si a inceput sa ma doara burtica. toata noaptea nu m-am putut odihni. poate au fost de vina si valurile de emotii. ieri am aflat ca si prietenii nostri se pregatesc sa devina parinti. ea va fi mamica de ian-feb 2007.
nu mai vreau plimbari asa lungi si apoi sa imi fie rau. Ionut mi-a zis ca asta a fost. gata de acum cu iesirile astea mai rarut si mai dragut. va pup si incerc sa ma culc putin poate reusesc.
Raluca
24 + si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
ruxandra_sb spune:
Raluca, dar acum esti bine??
Cred ca a fost prea mult. Atatea ore.. si caldura..
Nu trebuie sa nu mai iesi. Doar sa scurtezi intalnirile si la cel mai mic semn de disconfort s-o tai acasa.
Ai grija de tine si burtica. Zilele astea sa te odihnesti cat mai mult. 
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
deny75 spune:
Buna dimineata!Eu si bebika mea suntem bine,mai avem de mers la servici o zi si apoi intram in concediu de odihna.Sunt tare suparata pe sotul meu ca nu vrea sa ne duca si pe noi la bazin
.Dupa parerea lui "nu avem voie sa riscam".Pai,ce,sunt bolnava?Sunt doar
!Dar,ce sa fac,ascult de el.Adevarul e ca eu,daca vad apa,nu ma mai poate scoate nimeni din bazin.Si decat sa ne certam,mai bine stam acasa cumintei.Nasii de botez vor fi tot cei care ne-au cununat(cumnatul si cumnata).Apropo,nici eu nu fac parte din cele 90%!?de care vorbea acea fata.
DENY
24+
Ralumat spune:
Buna dimineata. Am aparut si eu....Dragele si frumoasele mele bucurestence, iertare.....am vrut din toata inima sa vin la intalnire, insa pacatosul meu de stomac m-a tinut ieri toata ziua la toaleta
(asta in caz ca ma invidiati ca as fi fost la mare
). Groaznic de rau mi-a fost, si nici macar nu-mi pot explica de ce, ca eu mancasem numai rosii cu branza.....in fine, se pare ca incep si la mine problemele cu stomacul. Starea de rau a continuat si azi, cand aproape ca am lesinat in tramvai, din lipsa de aer. Offff, caldurile astea ma omoara!
Raluca
21+ 
Ralumat spune:
A, si apropo de nume....Dolores, se pare ca vom imparti acelasi "David", pentru ca sotul meu nu vrea sa renunte sub nici o forma la varianta asta, indiferent cate listute si propuneri as face eu.
Raluca
21+ 
aka spune:
Buna dimineata
Ieri am vazut cele mai dragute gravidute
. Dragele mele, in general am reticente in ceea ce priveste noile cunostinte. Dar voi mi-ati demonstrat contrariul
. Astept alta ocazie sa ne mai vedem. Multumesc pentru primele poze ca graviduta ale mele.
Incep sa am cateva emotii pentru astazi. Ma duc sa fac echo morfologica. Eu care ziceam ca sunt cea mai viteaza...
Ma duc sa ma pregatesc.
Revin mai tarziu...
Va pupic 
Monica
19+
Laura13 spune:
Salut fetele!
Vad ca sunteti tare ocupate in weekend, eu n-am mail acasa asa ca luni dimineata am program: citesc ce scrieti in weekwnd.
Dolores felicitati pentru
.
Am vazut ca ati avut si o mica disputa, nu le pune la suflet ca n-are rost! 
Fetele noi avem o problema. Nu stim ce nume sa ii punem lui bebe strumf si am stat aseara vreo ora si nu am ajuns la nici o concluzie. Asa ca propun si eu tema pentru azi. Viitoarele mame de fetite sa propuna 5 nume de baieti, iar mamele de baieti sa propuna nume de fetite. (Asa nu ne "furam" ideile). Ce ziceti?
Hai ca incep eu. Deci nume de fetite: Alexandra, Lidia, Iunia, Letitia si Ramona.
Sper sa imi raspunda cineva ca sunt in CRIZA DE IDEI!
Va pupic!
Laura
si bebe strumf 
roana spune:
Buna fetelor,
ne-am intors si noi acasica aseara tarziu cand am vrtu sa intru la voi dar nu mergea netu
.
suntem bine, bebe miscaretz de numa, cam cald pe masina dar a fost bine pana la urma si asta e important.
carliema m-a surprins mesajul tau. esti clujeanca si tu si mai avem si acelasi medic...credeam ca aici intra cine vrea si scrie ce vrea nu e nimeni obligat sa faca ceva sau sa raspunda cuiva.nu te pune nimeni sa intri aici daca te plictisim.
Miro draga eu iti multumesc pentru tot ai fost acolo cand aveam nevoie si multumesc la tot grupul. sunteti fantastice. eu va iubesc mult
.
Nasi ne vor fi nasii de cununie deci problem a asta e rtezolvata.
la nume de fetite eu as fi vrut: Iarina. mai imi plac Sara, Petra, Daria.
va pupicesc.
25+ cu
Alex
miraco spune:
'Neata burticute frumoase si bebei cumintei!
Am avut ceva de citit de 3 zile........
Dolores felicitari pt baiatel si ma bucur ca ti-a revenit "logoreea" asa ca sa fiu rea sa o mai enervam putin pe madammme C...., nu i-am retinut numele si nici nu vreau
Frumos e si numele pe care l-ai gasit.Eu inca nu stiu ce nume va avea bebita mea
Miro nu cred ca ai luat in seama acel mesaj.......
Apropo de temele mai vechi: nasii, noi la bebe vom alege altii, nu cei de cununie care au fost din partea sotului.......asa cum e traditia
( ca nu pre suntem apropiati);burtik nu mi-am masurat-o...
Dandusa zici ca distractie ioc pe muzika dj-ului, ca si noi merem la o nuntala Bucuresti in sept tot cu dj........iar noi suntem de aia de chef......Sper sa fie si distractie nu doar oboseala.
(frumoase poze)![]()
Fetelor din Buc. ce frumos ca v-ati intalnit si v-ati rasfatat asa ca intre burtici.
Mor de drag cand ma uit pe poze...
pe toate si abia astept sa-si faca timp si iubitul meu sa ma ajute ca nu prea ma descurc sa pun si eu cateva...Nu v-am spus de ce am lipsit in weekend. Am avut musafiri intr-una
Miraco
19+ 
Dorsilia spune:
hello!
revin un pic mai incolo cu detalii pt tema zilei, deocamdata iata niste nume de fetite: Antonia, Dariana, Anemona, Carla, Iulia