Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Ktrinel, cred ca la ea l-am auzit prima data, dar mi-a placut, dar nu-i place sotului, nu vrea nume strainesc ptr fii-su.

Roxana22+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

sper sa nu jignesc pe nimeni, dar mie chiar nu imi suna a nimic...e mult prea strain de noi . si banuiesc ca moda cu Maya a venit dupa ce a a adoptat Teo aia de la protv, nu?

Ktrinel si 23sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DOLORES,
ai gasit ceva dragut?Ce ti-ar place ?
KTRINEL,
ai dreptate ,burtica mea este cam sus si asta am vazut chiar ieri...,la nunta ,cum treceam pe linga o oglinda ...cum ma minunam...si asa am vazut si eu ca burta mea este sus.Da,pot sa port numai cu talie joasa si asa eram obisnuita oricum...,deci ma simt bine cu nivelul asta de talie.Pune poze cu burtica din profil ,s-o vedem si noi mai bine.
ALEXANDRA,
ai grija de tine...,stai calma ,nu mai face nici un pic de efort.
ROXANA,
te pupic,dar fara suparare....stai la coada te rog.Eu m-am abonat prima la ochii lui Dolores si ea saracuta ca sa "nu-i iau ochii",mi-a promis ca se roaga la D-zeu ca ,Crina sa aibe ochii albastrii asa cum imi doresc.Daca vrei iti pun o pila...,poate se roaga si penru tine...
KOKORINA,
mie nu mi se pare ca ai pus mult ...,deloc.Eu la 21+ aveam 6 kg plus ,alte fete poate mai mult....,dar tu ai doi bb-ei draguti acolo care cresc ,saracutii amindoi.Ce sa-i faci ,riscul meseriei!!Cine o sa fie mamica mindra dupa?!?...Cu doi bb-ei draguti prin parc?

Nume pentru DOLORES

iti spun ce i-as pune eu daca as avea bebe baietel...,ok?
Antonio,Radu,Dragos,Razvan,Andrei ...si trebuie sa ma mai gindesc putin.

dandusa 25 + si
printesa mea, Crinuta
poze
poze raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Acum fug la nani ca sint foarte bosita si nu mai pot sta.Va pupacesc si va dau intilnire miine seara.

dandusa 25 + si
printesa mea, Crinuta
poze
poze raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

mamicile mele scumpe, ochii mei sunt cand albastri, cand versi, cand gri, in functie de cum ma imbrac, machiez , daca e seara sau zi. ma voi ruga la doamne doamne pentru bebe lui dandusa si roxana c. dar sa va zic acum ceva...e foarte probabil ca si copilul meu sa iasa cu alta culoare de ochi mai putin albastri..si asta daca se arunca la bunici, de aceea trebuie sa am gena mai puternica sa-i dobor. dar sa stiti ca indiferent cum vor fi copii nostri vor fi niste frumosi, scumpi si ii vom iubi la fel de mult.

referitor la nume, cred ca ii vom pune david cristian, imi place mult si andrei, dar asa il cheama pe fratele meu, imi place si alexandru..dar asa il cheama pe nepotzel...restul de nume sunt frumoase, dar trebuie sa se potriveasca cu cel de familie si in afara de asta numele le mai si asociezi cu anumite persoane..oricum va multumesc din suflet pentru idei si mai astept, ca vorba aceea , nimic nu e batut in cuie...saru`mana mult si mii de pupici

dolores 21+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello!

am citit cate ceva de prin urma, asa rapid, vad ca va ocupati de camaruta bebelului, de cautarea unui nume deja....
Si discutati de "nunta secolului"....by the way....in curand va fi sarcina secolului, nasterea secolului, copilul secolului, probabil se va construi o maternitate personala pt madam Columbeanu si se va inventa si o noua metoda de nastere, in afara banalei peridurale, cezariene, nasteri in apa, nasteri naturale.... Cred ca totul se va mediatiza mai dihai decat sarcina si nasterea prestata de madama aceea de 60 si ceva de ani, uita-tu-i-am numele. Nah, acum, daca v-am parut rautacioasa sa stiti ca nu-s decat un pic amarata asa, cand ma gandesc ca unii muncesc o viata si altora le vine totul de-a gata asa in prag de nici 20 de ani.
Si mai vad ca mai aveti si ceva frictiuni pe aici, nesemnificative. Cum nu am prestat pe aici prea des cu prezenta nu ma pot baga si eu sa tin partea cuiva. Totusi, consider ca aici nu se pune problema nici de logoree, suprasaturatie, nici de absenteism, ideea e sa se simta fiecare bine atat cat poposeste aici, nu trebuie sa se simta nimeni dat deoparte intradins. Vad ca Mirona e liderul vostru si n-am nici o obiectie, singura care am avut-o mi-am exprimat-o la momentul respectiv, si anume pt ca mi s-a parut brutala putin abordarea ei. Chiar, Mirona, joi seara te-am vazut la Billa, tocmai ieseai cu sotul tau de la cumparaturi, eu eram cu "trupa" la aprovizionare pt plecarea in excursie. Te-as fi strigat dar te-am observat prea tarziu. Dupa aia m-am gandit ca poate asa a fost mai bine, nu stiu, poate esti genul care pui la suflet si nu suporti stilul direct pe care de altfel il ai si tu. Eu obisnuiesc sa zic ce ma supara si sa discut pana rezolv, apoi totul e ok, fara resentimente.
In alta ordine de idei, ma bucur daca o sa va pot fi de folos cu ceva din experienta mea, ca fiind deja mamica unui baietel de acusica 2 anisori. Eu l-am botezat Dan (ii spunem Danut, Dani, pe langa gramada de nume de alint), pt ca acest nume mi l-am dorit inca de cand aveam vreo 5 anisori si visam deja la vremea cand voi deveni mamica :)) Acelasi nume i l-am ales si fratelui meu, nascut la 11 ani dupa mine, numai ca pe el il cheama Marius-Dan, pt ca asa a vrut tata. Dan i s-a parut prea dur. Mie mi se pare un nume dragalas. De fapt fratele meu e si nasul baietelului meu, pt ca sunt foarte apropiati sufleteste.
hai ca m-am pierdut in amanunte, dar am scuza ca postez mai rarut, cum am si eu timp liber....PS- noi suntem in cautarea unei noi locuinte mai spatioase, si e destul de dificil sa gasim una care sa ne satisfaca nevoile. M-am saturat de etajul 4 de nu va vine sa credeti....as vrea la casa....dar e exclus deocamdata :(

va doresc o saptamana linistita, fara incidente neplacute si neprevazute, sanatate si sa treaca odata canicula asta!!!!

Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

buna dimineata mamicute.......eu nici azi nu sunt in largul meu.....m-am trezit destul de devreme...si eu care vroiam sa mai profit de orele de somn ca de la 1 incep noul serviciu....
kokorina felicitari pentru bebeluse.....si eu cred ca te descurci chiar bine avand in vedere ca porti 2.....ca eu am numai unul si ma misc greu...si de abia ma ridic din pat si ma dor toate....si eu am luat deja 8 kg......
Fetelor ma bucur ca va ganditi la mine.....va pupic pe toate...
Vad ca deja voi v-ati gandit si la nume......parca daca nu stiu ce am in burtica nu ma pot gandii la un nume.....numai presupuneri....sotul meu ar vrea baiat dar culmea e ca i s-a pus pata pe un nume de fetita Natalis Maria.....

alexandra 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

mi-am schimbat si semnatura.........

alexandra 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Buna dimineata!

Din pacate n-am mai apucat sa intru ieri.
Dolores, Monica, Raluca, Cleomoni: vroiam sa va spun ca tare bine m-am simtit cu voi!

Sunteti tare dragute, simpatice si vorbarete.
Si a fost emotionant sa va urmaresc povestitind cu atata entuziasm de toate ce tin de prima sarcina si de bebele mult dorit.

Veti fi niste mamici minunate!

Si ati stat pan la ora 15!!! Sunt invidioasa!!
Data viitoare o sa ma pregatesc pt prelungiri; ieri din pacate am tulit-o mai repede. Ca deh, ne astepta programul de papa si somn a lui Matei.

21+

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Alexandra, Alexandra "meriti" o bataita buna, da?!
Lasa curatenia pt altii, chemati pe cineva sa va ajute.
Si ai grija de tine si de bebe. Stai cuminte in pat, cat mai linistita.

Mirona . Da, noi suntem neam de skiori. Skiem cu mic, cu mare, si bunicii si nepotii.
Karina va fi mare skioare; ce frumos sa fie conceputa la Straja. Suna asa, .. ca o poveste.

Si bebe2 al nostru a skiat deja in burtica, cu vreo saptamana inainte sa iasa testul pozitiv... dupa acea a trebuit sa stau potolita. Si asa am pierdut tot sezonul de primavara, favoritul meu, la Sinaia.
Nu-i bai, recuperez la anul.

Noi inca nu am ajuns la Straja, dar intr-o zi trebuie musai, c-am auzit ca-i super. Deh, bucuresteni lenesi..

Lia, bafta la gasit locuinta asa cum va doriti. Cred ca-i extrem de greu la etajul 4 ... mai ales fara lift, nu ?!

Tema zilei (de ieri parca):
Voi intra cat mai repede in prenatal, eventual si cu luat restul de concediu de odihna inainte. Dar, bineinteles, vazand si facand..
Daca mai putem si mai avem chef poate mai servim cateva saptamani de job.

Oh, ce agitatie cu numele... Cred ca si noi ne indreptam spre "finaliste", dar le tinem secrete. Fata de toata lumea, fara suparare.
Azi e luni, deci trebuie sa ne schimbam semnatura.

22+

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput