Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna seara,

Eu nu am mai intrat pe forum pt ca nu mai am net, nu ca as fi plictisita , Carilema, si daca uneori nu am avut chef, nu am citit.care e problema ta?Cumva suferi de lipsa de atentie?
Roxana (bamboletta), felicitari pentru fetita.Ma bucur pentru tine.Sa fie frumoasa ca tine si sanatoasa.
Si apropo de Columbeanu, o fi Monica draguta dar e prostuta rau.Efectiv nu are "Iri" ce discuta cu ea.Pe el nu il pot intelege, efectiv.Poate chiar s-a indragostit si nu prea vede acu'.Vom trai si vom vedea.Are 49 de ani, adica mai mult cu 30.

Eu marti, de ziua mea ma duc la eco morfo 3D ,si sper sa imi fac cel mai frumos cadou si toate vestile sa fie bune.
Dolores, si pe mine m-a durut burta 2 zile cand m-am suparat.Sper sa nu mi se mai intample.Felicitari pentru voinic si sa ai girja de el de acum incolo.

Va pup pe toate si toate ecle bune.

Lavinia,21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

A.. da..Cleomoni, rochia a fost mult sub asteptari.Nu stiu cine i-a facut-o.A mea a fost mult mai faian,cred.:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

moni il iubeste pe iri pana la ultimul cauziuc de la masina...vai ce rea sutn...dar normal ca fata la varsta ei vrea sa-si asigure viitorul..hihihihi
nici pe mine nu m-a dat pe spate rochia..si mi se pare o fata foarte rea...adica de curand are putere dom`le...am observat cand nu-i cinvine ceva si zice ,se vede pe fatza rautatea..in fine. sa fie la ei acolo..

dolores 21+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Pe mine m-a enervat rau ea cand a dat bacu, se uita la colegi ca la niste nimeni, de ...doar ea era ....viitoarea madam Columbeanu. Mie mi-ar fi fost cam jena sa vin la scoala cu sofer si bodyguard. Aia erau totusi colegii ei, iar eu una sunt de parere ca orice as fi eu , oricati bani as avea si renume, cand as da ochii pe strada cu un coleg sau fost coleg, as sta de vorba cu el.
De ex in generala am avut 2 colege rrome, si nu-mi este rusine sa vorbesc cu ele cand le intalnesc pe drum , sunt foste colege, bune, rele...nu vad de ce nu le-as saluta. Bine, in general nu ma intereseaza parerea lumii, oamenii barfesc oricum, orice ai face. Eram clasa a 10-a si-mi iesisera vorbe ca fumez ca o serpoaica. Problema este ca nu am fumat niciodata, de unde au scos-o atunci, habar n-am, si de atunci nu mai ma intereseaza parerea lumii.

Roxana22+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

fetelor dar va mai uitati mult la nunta? Mai e inca in direct?
Eu tot la servici sunt si nu mai am nervi deloc macar daca as avea un pat aici.Maine o sa va povestesc ceva despre monica si iri la intalnirea noastra.
Pupici

A Miro harnicuta de tine m-am uitat sa imi iau cateva cantecele, dar ai pus o gramada, eu nu am niciunul si de maine am spus ca le pun si eu pe cd-uri sa asculte si bb al meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

salut dragutelor........eu am lipsit nu pentru ca eram prea atenta la vizionarea nuntii lui iri....ci pentru ca am fost la urgenta........pe la ora 19....a inceput sa ma doara burtica....am crezut ca am crampe.....ma lua asa din 10 in 10 minute dupa care tot mai des si uite asa am ajuns sa nu mai suport....si am fugit de urgenta la maternitate...m-am speriat ca sunt contractii.....acum suntem bine....dar 3 zile trebuie sa ma port ca si o sfanta......chestia buna e ca ....colul nu imi e deschis....bebe e bine....dar azi am facut pe eroina...am facut curatenie in toata casa si m-am agitat de numa si primul lucru care m-a intrebat doctorita a fost:"a-ti facut efort azi?"......problema a fost ca mi s-a contractat uterul.....trebuie sa fiu cumintica.....
Am primit o injectie si o reteta lunga si acum m-am mai linistit.....
Fetelor ce m-am intristat la maternitate......un tata era in culmea fericirii ca tocmai nascuse mamica si avea o fetita ....si alta pereche era distrusa pentru ca ea pierduse sarcina....asa e viata ...unii se bucura ...altii sunt tristi....
va pupic si sper sa revin cu vesti bune

alexandra 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dolores are un baieteeeeeeeeel !!sa va traiasca !!si sa fiti fericiti!o sa semene cu tinee!!!
cristina
,mai bine nu iesi afara daca zici ca e prea cald.pt ca sigur nu esti obisnuita la asemena temperaturi.
curaj cu spitalul !!!! o sa mai mergi,asa ca incearca sa depasesti starea.
Carliema,eu nu am inteles nimic!! Care 90 % ? Pe cine a innebunit Mirona si cu ce ???????poate ai tu o problema personala cu Mirona,dar de ce vorbesti in numele nostru ?pe restul fetelor,din cate vad,nu le-a deranjat nimeni cu nimic,si chiar nu vad cu ce ar fi putut deranja ea,in afara faptului ca se ocupa de noi toate cu lista si altele..Suntem aici sa vorbim !!!
alexandra,daca tu suferi,dar eu ?? ca nu ma mai satur de voi :)))
luciaro,ma bucur ca totul a iesit ok la ultima ecografie!
NASII- nu avem !
zina,eu nu stiu cu masuratoarea,si sunt si cam mica..de saptamani:)
chinico si daca e fata,merge albastru in camera!! doar daca era roz ,la baiat,nu mergea..
Miro,pariu ca scriu mai mult ca tine ?despre care 2-3 vorbesti ?Nu vezi ca defapt e una singura cu plictiseala?Deci raman cateva zeci..atat timp act altele nu s-au plans .
danita,pupa bebicul de la noi!!
alexandra,m-ai speriat cand am citit ..din 10 in 10 minute !! bine ca ai fugit la spital !! sa fii cumintica.
si eu azi am abuzat de stat in picoare 7-8 ore intre curatenie,calca ,spalat,cumparaturi si a trebuit sa ies din magazin si sa ma asez pe prima banca de dureri.noroc ca mi-a trecut ,am venit acasa si am stat cateva ore in pat.promit ca nu mai intind coarda!

aveti grija de voi !! pupici pe burtici!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna dimineata dalmatienele (ati vazut ca suntem 101???),

Au trecut destule pagini fara vre-un post de-al lui Miro???
cu restrictia asta mi s-a facut un dor nebun de voi.

nu am mai intrat aseara pentru ca eram franta - la ora 9.30 am terminat de zugravit la Kara in camera (nu mai pun poze - ca nu cumva sa plictisec) iar acum cand citesc ceea ce a patit Alexandra ... imi vine sa-mi dau cu ceva in cap pentru efortul depus ieri.
Ai griija draga mea - se pare ca de acum inainte ai nevoie de ajutor la curatenie. De ce nu incerci sa vorbesti cu o femeie sa vina sa te ajute?
Eu - sincer voiam sa vina o femeie inca dinainte de a fi insarcinata - dar nu am cap cu Dani - ca face si el, ca ma ajuta numa sa nu-i aduc pe cineva strain in casa.
Acum - vad ca face si mai multe - de cand sunt insarcinata si inca nu s-a lecuit, desi eu il intreb des daca vrea sa angajam pe cineva.

Oricum - astea trei zile sa nu te mai prind in afara perimetrului patului - stai cumintica si ai grija de bebel.

mai voiam sa raspund catorva fete:
Roxana - si eu imi editasem acel mesaj.
danita cat am ras de bebe tau - io stiam ca DC creaza dependenta ... dar chiar asa ... intrauterina ...
ruxandra am vazut pozele - superbe. La cele cu muntele, zapada si schi mi-a dat o lacrima - noi pe Kara am conceput-o pe Straja. Deci si ea va fi o schioare.
Cleomoni ieri, cu zugravitul, nu am avut timp sa mai pun si alte melodii ... dar azi si saptamana viitoare ... continui. Cand termin de pus DVD-ul va anunt.

si nu in ultimul rand sa-i spun La multi ani! Liei - desi nu mai intra pe la noi - poate ne mai citeste. lia_c si sarcina usoara in continuare.

Acum vreau sa inchei ... sa ma risc cu un pupic? sa nu ma risc?
dar la ce dor mi-era de voi ... nu-mi mai pasa ... asa ca la toate burticile de pe lista.

pe mine , de ex. ma enerveaza cand mai intra cate una si incepe - de mine vad ca nu vi-a fost dor ... cand noi cu trei patru pagini inainte strigasem din nou catalogul. Zau ca nu ai cum sa le impaci pe toate.

GATA - am fugit. inca unul .... ce sa fac daca

Miro24+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Buna dimineata !
Ieri v-am parasit brusc ptr ca mi-a picat netul, sa stiti si sa nu va suparati.
Mirona, vad ca tu esti in pregatiri mari cu camera Karinei, dar ai pus la socoteala si un pat ptr mamica ei? Ptr ca in primele 1-2 luni nu o vei lasa singura in camera, in primul rand ptr ca nu se recomanda si in al 2-lea rand ptr ca nu vei putea , punem pariu daca vrei.
Cand erau ale mele mici, trageam patutul langa patul meu, sa aud cand respira, erau nopti cand saream din pat ca mi se parea ca nu mai respira. Plus ca bebelusul mai da afara din mancare, trebuie pus in patut pe o parte, niciodata pe spate, dar mai aluneca si e bine sa fii langa ea, acolo.
Sa o luati cu voi in pat nu-ti recomand ptr ca dupa aceea nu va mai fii chip s-o pui in patul ei, daca se obisnuieste sa te simta langa ea. Spui ca-i mica si nu stie, dar vei vedea cat de isteti sunt si cum se prinde de slabiciunea ta
Deci daca vrei un sfat- ori pui un pat in camera ei unde sa dormi tu, ori pui patutul ei la voi in camera ptr primele luni. Sa nu te superi pe mine ca am indraznit sa ma amestec,

Roxana22+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare gagici ,

Ma bag si eu in povesti legat de Monica .....ati vazut cum vine barzoiul ? se pare ca vor face parte din generatia super-vedeta bbeii nostri:))

Vroiam sa va intreb daca aveti pofta de dulce ? am citit undeva de diabetul gestational si imi e teama sa nu fac asa ceva ......ca as manca orice si oricat de dulce . incerc sa ma abtin doar sunt la cura ....dar nu se poate chiar de la tot si toate:)

Roxana_c iti recomand Tusnad, Lacul Sf Ana ..... sunt niste locuri super !!!

pupici si o duminica frumo frumo cu umbritza ptr bbei :)

D 21 fix care cre ca o sa-l cheme PAUL :)

BeBelusca

Mergi la inceput